Намушкаха с нож самбиста Благой Иванов - Багата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Re: Намушкаха с нож самбиста Благой Иванов - Багата

Мнениеот jembajemba » 26 фев 2012 13:57

Валери написа:Роден е 86та.
А за боя: на невинни шамари не бият. Бойци като него палят от малко и е въпрос на време да си го получат. Никой в дискотеката не се бие по правилата на ринга.
Важното е: нека се оправи Благой, все пак за човешки живот говорим. А че е научил важен житейски урок - в това може да сте 101% сигурни

Дано се оправи човекът, въпреки че не го съжалявам особено. А за житейският урок изобщо не мисля така - според мен ще бъде почти нулев.

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 26 фев 2012 13:58

От коментарите на някои от вас, освен че имате емоционални проблеми, разбирам, че не излизате никъде и затова още си мислите, че не може да ви скочат няколко човека просто така, без причина. Ами случва се. Лично мен през последната година два пъти са ме провокирали и само защото не отвърнах не стана боя. Един познат при излизане от заведение заедно с приятелката си му скачат няколко човека, явно решили, че тя е твърде хубава за да ходи с него. Мога да се сетя поне още десетина случая с мои познати само за последната година.
Вярно е че в повечето случаи, ако наведеш главата, ще ти се размине. Избора всеки си го прави. В конкретния случай, не се знае какво е станало, за да знаем кой крив, кой прав.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 фев 2012 14:01

Messinho написа:Всичко се връща!

ако дам 10 лв на заем на мангал , ще ми ги върне ли :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 26 фев 2012 14:05

South_Park написа:
Messinho написа:Всичко се връща!

ако дам 10 лв на заем на мангал , ще ми ги върне ли :lol:

да - когато ЦСКА си платят на "Черноморец" !

niko_

Мнениеот niko_ » 26 фев 2012 14:22

Човек, който е смазал от бой десетки хора заедно с "Чука" заслужава подобна съдба.

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 26 фев 2012 14:25

Впечатленията ми от Багата са косвени - многократно съм го засичал по заведенията, без да го познавам. Не съм забелязал досега да е правил проблеми, напротив - държеше се вежливо. Виж Кобрата и Любо Дългия /известен напоследък и като "Чука"/ имаха много нагли изцепки, но първия също си намери майстори в "Марая" преди време.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 фев 2012 14:57

Няма какво да го защитавате Багата или да се опитвате да го оправдавате..Защо не влязат 8 човека с бухалки и ножове в дискотеката и не ме пребият мен ? За да се случи това снощи,си има сигурно дълга история... и все пак дано да не умре,човек е !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 фев 2012 16:03

Едни мутри са пречукали други мутри в някаква чалгаджийница :!: Това е и не виждам каква новина може да е това :roll: Явно е объркал някъде крачката,а в тези среди прошка няма,дори и да се казваш Багата ;)Иначе дано се оправи,все пак става въпрос за човешки живот ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 фев 2012 16:36

Колко трябва да са ни объркани ценностите,за да изпишем по 5 страници за една намушкана мутра и една взривена мутра,а за ДДС-то върху лекарствата,например,само 2... :oops:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 фев 2012 16:37

Благой Иванов е на командно дишане, има реален риск за живота му

ММА боецът Благой Иванов-Багата продължава да е в тежко състояние, с опасност за живота. След тежка, животоспасяваща операция той е настанен в Централната реанимация на УМБАЛМС „Пирогов“, съобщиха от болницата пред БГНЕС.

Багата е на апаратно дишане и има реален риск за живота му, съобщи дежурният лекар в Централна реанимация. Той бе намушкан с нож в столично заведение тази нощ.

Около 5:10 часа тази сутрин в СДВР е получен сигнал от УМБАЛСМ „Пирогов“, където Багата е приет с прободна рана под мишницата, която стига до сърцето. Инцидентът е станал на столичната улица „Граф Игнатиев“ 12 в бар "Айс".

В заведението са нахлули 7-8 души с палки, разменени са били кратки реплики и след това е последвал побой, в суматохата е бил намушкан и Багата. По инцидента работят служители от отдел "Убийства" на СДВР и Криминална полиция на Първо районно управление. Води се досъдебно производство.

25-годишният Благой Иванов е ММА боец, както и състезател по самбо. Багата стана популярен през 2008 година, когато победи на световното първенство по бойно самбо най-добрия тогава – руснака Фьодор Емеляненко и спечели световната титла. Багата започна кариера в САЩ, където подписа договор с американската компания "Bellator". В ММА боевете Багата няма загуба, след като от седем мача е печелил шест, а един е завършил без победител.

Дано се оправи човекът и той душа носи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”