ralka_levskarka написа:аз лично не съм, но от мой фр съм чувала че го правят и тук съм чела
Някой хора трябва да го дават по-"изи"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:аз лично не съм, но от мой фр съм чувала че го правят и тук съм чела

rhaegar написа:storm написа:Unscrewed написа:да направим една тема за анонимните алкохолици
И като се представиш .. Всички в купом ще казваме
ЗДРАВЕЙЙЙЙ Unscrewed..
Ма нема анонимни тука, всички се знаеме![]()
![]()
Сторме 6666 мнения
mironi88 написа:Па и хубави и лоши случки имам. Повечето с мачове свързани.
За лоша се сещам за обстановката в сектор Г, когато Жиняк ни вкара гола в 96-та минута и все пак аз и около 200 други си пяхме.
Разбира се помня ясно и дербито на Герена през пролетта на миналата година, което въпреки, че изгледах на половина ми достави голямо удоволствие като резултат и прочие.
Хубаво си изкарвам и като се почерпя, но много не помня (примерно последната сряда във Версай беше добра, но ми я разказваха, Ралка ще я знае тая кръчма![]()
)
П.С. Тази тема нарушава точка 5 тооооокова много![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Винаги ще си спомням раждането си. Неприятно беше, студено, лекарката пушеше "Арда". Исках да се върна обратно, но не ми дадоха.
storm написа:
Сторме 6666 мнения
Unscrewed написа:mironi88 написа:Па и хубави и лоши случки имам. Повечето с мачове свързани.
За лоша се сещам за обстановката в сектор Г, когато Жиняк ни вкара гола в 96-та минута и все пак аз и около 200 други си пяхме.
Разбира се помня ясно и дербито на Герена през пролетта на миналата година, което въпреки, че изгледах на половина ми достави голямо удоволствие като резултат и прочие.
Хубаво си изкарвам и като се почерпя, но много не помня (примерно последната сряда във Версай беше добра, но ми я разказваха, Ралка ще я знае тая кръчма![]()
)
![]()
това за мача с тулуза въпреки че не съм цска-р ми стана кофти представям си на феновете на стадиона всичко живо мълчеше
mironi88 написа:Па и хубави и лоши случки имам. Повечето с мачове свързани.
)
![]()
milan199440barca написа:Винаги ще си спомням раждането си. Неприятно беше, студено, лекарката пушеше "Арда". Исках да се върна обратно, но не ми дадоха.
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта