Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Трябваше да измрем 3 млрд. и оживелите да живеят под щастливо робство.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Както казва Методито/а и не само той/ добре дошли в света на нанотехнологиите, ИИ,контрол на съзнанието и експериментите.Без последните нищо ново в науката не е постигнато.Няма опасен вирус– има манипулиране!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- metodito
- Контакти:
Аз не твърдя, че няма вирус. Не знам има ли, няма ли. Това няма значение. Има единствено значение, че "тяхната" мина. Хората спряха да мислят, затвориха очи и почнаха да пеят благодарствени химни за това, че биват заключвани и се гаврят с тях, заклеймяват всеки опит за критично мислене, а медиите и Гугъл вършат останалото. Успех, ако успееш да намериш информация за коронавирусите, но адекватна. Посочих в една връзка, но подбрах в търсенето преди ноември 2019. Иначе няма как. А дали става дума за обикновен коронавирус (познати на човечеството от десетилетия) или модифициран... кой да ти каже?! Та думите на Мангъра, на които се присмива bubka засягат традиционна коронавирусна/вирусна епидемия. Проявата на извън нормата поведение на това чудо (ако го има въобще. Вече. Или изобщо) трябва да подсказва какво е.
Та да видим. Значи, ООН, разбирай СЗО, казва: Ние това чудо не го знаем какво е, но ще направим така и ще стане това. Ъъъъ, чакайте ся. Хем не знаете какво е, хем...
Още февруари-март, СЗО написа колко ще трае тая простотия - 18 месеца. Ама, моля-моля, чакайте пак малко, нали уж не знаехте?
Прочетох в Интернет две неща, които много ме забавляваха. Първото: "Нали знаете, че вирус от самота не умира?". Това май не е толкова смешно, всъщност. И каккво стана 4 месеца след локдауните? Другото е за как всички днес имаме "вируса на Шрьодингер".
Както и едно мнение на Илън Мъск, който го назовава MIND VIRUS.
Друго, което прочетох още в началото е публикация в медицински журнал, озаглавен простичко: Fear versus Data, изграденн на проучвания, изследвания, ала-бала. Погледнете мнението за процентите на TodorT. Там бяха общо взето същите.
Заглушават се гласове и мнения, които са противни на истерията. Изчезват публикации от Фейса, Ютуб, Гугъл. Очернят се имена в медицината. Въобще, прелюбопитни неща. Ръст на самоубийствата. Ръст на инфаркти, инсулти, необслужени болни, отменяни операции. Фалити, съсипани съдби и семейства. И това е само началото. Вече почнаха да говорят за това. Подготвяйте се. Тук си требе война.
Та да видим. Значи, ООН, разбирай СЗО, казва: Ние това чудо не го знаем какво е, но ще направим така и ще стане това. Ъъъъ, чакайте ся. Хем не знаете какво е, хем...
Още февруари-март, СЗО написа колко ще трае тая простотия - 18 месеца. Ама, моля-моля, чакайте пак малко, нали уж не знаехте?
Прочетох в Интернет две неща, които много ме забавляваха. Първото: "Нали знаете, че вирус от самота не умира?". Това май не е толкова смешно, всъщност. И каккво стана 4 месеца след локдауните? Другото е за как всички днес имаме "вируса на Шрьодингер".

Както и едно мнение на Илън Мъск, който го назовава MIND VIRUS.
Друго, което прочетох още в началото е публикация в медицински журнал, озаглавен простичко: Fear versus Data, изграденн на проучвания, изследвания, ала-бала. Погледнете мнението за процентите на TodorT. Там бяха общо взето същите.
Заглушават се гласове и мнения, които са противни на истерията. Изчезват публикации от Фейса, Ютуб, Гугъл. Очернят се имена в медицината. Въобще, прелюбопитни неща. Ръст на самоубийствата. Ръст на инфаркти, инсулти, необслужени болни, отменяни операции. Фалити, съсипани съдби и семейства. И това е само началото. Вече почнаха да говорят за това. Подготвяйте се. Тук си требе война.
Ако се чудите от къде дойде тоя вирус и що баш сега и кво става в щатите, та полудяха неграта слушайте и си водете бележки:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0VYuT1eLqbc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0VYuT1eLqbc[/youtube]
Тоз келеш професор ли станал? Егати науката в България!
-
- Контакти:
bubka написа:favaca8888 написа:Абе Бубе,откажи се бе! Не можеш,не знаеш, не ставаш,бе човек.Оплел си се като пате в калчища!Майтапчийски си смени 100 пъти мнението, а Мангъра си го отстоява докрай.
Чакаме второто затваряне ( тиквич нали каза че при 3 поредни дни със над 100 заразени и се локдаунваме) и дългоочакваната гражданска война
А ти що не се откажеш със сгрешената пунктуация, не знам кой не става
. Някакъв неграмотник, дето се е взел насериозно. Тотално си ми през к*ра дали мислиш, че ставам или не. За разлика от теб не робувам на "авторитети", като Мангърката. Просто тоя човек сгреши страшно много
в част от теориите си, а вие всичките сте му се качили на х*я и му вярвате сляпо. Теорията му беше, че вирусът ще затихне по естествен начин, както го правят грипните такива, но ако се вземе за пример Швеция, където прилагат неговите възгледи, той в момента се покачва, а не затихва. За други неща и идеи, които е подхвърлял е частично прав според мен, не всичко е грешно.
А всъщност въобще не съм за нов локдаун, това би било много глупаво, вчера даже съм писал подобно мнение:bubka написа:Случаите се увеличават, но се надявам да не се връщат ограничителните мерки във варианта, в който бяха март месец. Сега е моментът да се приложи някаква(подобрена и доста по-отговорна към живота на хората) версия на Мангъровите теории. Според мен трябва да я караме на локални карантини в местата, където има огнища и някаква форма на смекчени мерки на останалите места. Ако много нарасне евентуално да се затворят дискотеки и нощни клубове, но дотам.
Абе, пръдльо ти пак нищо не каза !
Наври си карантината знаеш къде,виждам добър си с обидите,а и доносничеството не ти е чуждо.1:1 с ония Конан 78 и Данаил Джи-то.
Като разгледам и пунктоацията и слагането на емотикони ,ха!!!То един и същи миризлив капУТ!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- metodito
- Контакти:
NOMER14 написа:Тоз келеш професор ли станал? Егати науката в България!
Еми, какват' държавата, такива и професорите. Тоя и на мен ми е невероятно противен. Заедно с оня Пасков. Макар и последния да има теория, която нищо чудно и да е вярна... От тея ютубъри, само Киро Брейка, никой друг!
Не ги познавам тия момчета.
metodito написа:Та думите на Мангъра, на които се присмива bubka засягат традиционна коронавирусна/вирусна епидемия.
........................................................
Ами виждаш ли, в мнението ти се крие и отговора защо се присмивам на Мангъров. Защото още когато беше само в Китай вируса, а и след това, той го играеше непрекъснато все едно, че знае точно какво ще стане, как ще се развие, как ще реагира и т.н, сякаш е 100% сигурен. Ами виждаме, че греши. Каза, че ще изчезне до юни, не изчезна. Каза, че вероятно стотици хиляди, може би над милион сме се заразили, 10-20-30% и нагоре без да разберем - ами пак сгреши, масовото тестване в Банско, Пловдив, Бургас го доказа. Представи си една теоретична ситуация, в която той взима решенията и в която по някаква причина вирусът тръгне с голяма степен на разпространение, например нещо подобно на Италия, това негово уж "знаене" можеше да се окаже доста опасно. Та затова най-малкото, което му се полага е присмиване.
Иначе незнанието е основната причина да се предприеме изолация на толкова много места по света в началото. Представи си, че си ръководител и седиш пред лист хартия, който трябва да подпишеш или не, но си изправен пред ситуация, в която не знаеш, буквално нямаш никаква идея какво ще стане след седмица-две напред - дали ще имаш 100 или 100 000 заразени, дали ако е второто 1-2-5-10% или повече процента може да починат и всеки ти дава противоречиви мнения, дори лекари. Съвсем честно, как ще постъпиш? На 1000000 на степен 10-та съм сигурен, че няколкото неграмотни трола тук, като фавава8888 и прочее, тотално ще нас*рат в такава ситуация, ако те трябва да взимат това решение, не само ще наложат изолация, ами мега тотална карантина в стил Китай

Иначе аз ЗНАМ, че това си е театро, в смисъл изкуствено създаден и пуснат, с цел социален експеримент как ще реагират и доколко послушни ще са хората. К*рът тук е, че освен, че беше изкуствено създаден, беше и real, т.е не някаква парлама, която бързо да бъде разобличена и да не и мине номерът. Т.е в началният си вариант, който се появи зимата, беше доста кофти и наистина налагаше по-специфични мерки по такъв начин, че правителствата да са принудени наистина да наложат изолация. Дали Баце, Маце, премиерите на Конго, Монго , Словакия, Италия, Перу и т.н, която и да е по-второстепенни страни са част от конспирацията и си имат идея - абсолютно не. Вероятно дори и доста от лидерите на големи държави не са наясно - като Германия например, или онзи на Великобритания. Елитите, които стоят над тях, Баце специално дори и сервитьор не биха го взели да им прислужва на някаква тяхна сбирка

Последна промяна от bubka на 27 юни 2020 22:08, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
бубка,
С първите ти редове съм съгласен.
Не съм съгласен, че има Елити над правителствата. Това го има само във филмите.
Земен ли е произходът на тия Елити? Как и кога са създадени, как се развиват и обновяват откъм персонал, включая и секретарки, и чистачките им. Кой демиургът на Елитите? В материалния свят ли действат или в друго измерение?
С първите ти редове съм съгласен.
Не съм съгласен, че има Елити над правителствата. Това го има само във филмите.
Земен ли е произходът на тия Елити? Как и кога са създадени, как се развиват и обновяват откъм персонал, включая и секретарки, и чистачките им. Кой демиургът на Елитите? В материалния свят ли действат или в друго измерение?