Джак бре, какъв Фил

---
Няма как да освободи някой от робство, който не е роб

-
Аз честно казано не познавам хора, които да смятат, че са били роби. Поне не и лично.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Е как кое? Онова което не го загрозяват вятърните централи : ) Ако се сещаш какво имам на ум : )
Джак бре, какъв Фил
Thsmith написа:
Иначе аз пак да предложа да направим една форумна среща в някое бяло заведение : ) После може да отскочим до Царско Село за продължение.
Groucho написа:Thsmith написа:Казах ти, че е безсмислено предвид дългия срок, но както искаш.
За мен Крим няма да е под руска окупация повече от 15 до 20 години.
Имаме сделка. Ако не срутят форума, на 1 януари 2035-а чакам 5(пет) девойки![]()
Аз съм русофил и ще искам рускини да филя, така че без червендалести британки![]()
Или па, айде, от мен да мине, може и една британка да има в пакета, да вари чай с ром![]()
Фил Микелсън ли е тоя със стикаЧакай да те изпитам и на голф: кое е най-доброто голф-игрище в света според теб
Thsmith написа:Е как кое? Онова което не го загрозяват вятърните централи : ) Ако се сещаш какво имам на ум : )
Джак бре, какъв Фил
---
Няма как да освободи някой от робство, който не е робКолкото и да го твърдиш, няма как да го направиш истина. И съдията може да те освободи от робството на брака, но в буквалния смисъл не си бил роб и няма как това да е действително.
-
Аз честно казано не познавам хора, които да смятат, че са били роби. Поне не и лично.
„Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата и за благото на цялото човечество.“
„…законът е напечатан само за робовете и ние имаме пълно право да кажем заедно с Прудона, че сяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството.
2037-ма Германия нахлува в Русия, 2040-та, край на войната, Сибир е на Китай, Руската Федерация се разпада на 37 държави, от която най-могъщата ще е върналата си древното име - Волжка България.pampi написа:2035 година Чайна ще е номбър уан и в икономиката и във военното дело. САЩ ще сдадат на Раша не само Украйна, ами и Източна Европа, само и само да не остават сами на пангара в борбата срещу комунизма... а Крим и тогава, както и сега, ще е основната югозападна военноморска база на Русия...
THE G.A.M.E написа:2037-ма Германия нахлува в Русия, 2040-та, край на войната, Сибир е на Китай, Руската Федерация се разпада на 37 държави, от която най-могъщата ще е върналата си древното име - Волжка България.pampi написа:2035 година Чайна ще е номбър уан и в икономиката и във военното дело. САЩ ще сдадат на Раша не само Украйна, ами и Източна Европа, само и само да не остават сами на пангара в борбата срещу комунизма... а Крим и тогава, както и сега, ще е основната югозападна военноморска база на Русия...![]()
![]()
Groucho написа:Thsmith написа:Е как кое? Онова което не го загрозяват вятърните централи : ) Ако се сещаш какво имам на ум : )
Джак бре, какъв Фил
Тц, не се сещам. Иначе - Огъста е топ 1.
boabbb написа:Thsmith написа:
Иначе аз пак да предложа да направим една форумна среща в някое бяло заведение : ) После може да отскочим до Царско Село за продължение.
На "тавана"Достатъчно "бяло" ли е за тебе
Сега за лятото е супер. Иначе по въпроса за извратеностите - всеки си пада по различни неща .
pampi написа:
Ами погледни в огледалото и ще се запознаеш лично с един роб... Робството е душевно състояние, човек може да робува на много неща ... Великанът Христо Ботев е казал точно, ясно и вярно, що е това свободата:
Няма по-лоша съдба за човека от тази, да е роб на собствения си гъз и тумбак...
AndreshkoGacovBacov написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта