Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Andrew Eldritch » 16 дек 2013 17:36

Obektiven1 написа:Само ЕВРОЛУДОГОРЕЦ и ... за говедата прости.Отиваме в Рим,лъжем ги с гол на чужд терен и на реванша пребиваме средняка-нулебълист,втория отбор на рим - клошарите от филъциу.филъциу - ЕВРОЛУДОГОРЕЦ 0:1 ; ЕВРОЛУДОГОРЕЦ - филъциу 2:0,казах :!:

http://forum.gong.bg/ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=168989&st=0&sk=t&sd=a&start=130

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 16 дек 2013 18:05

http://forum.gong.bg/ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=168989&p=5486533#p5486533

Obektiven1 написа:Тъпите малоумни подуенски добичета обаче колко ги е яд,как само усещат че скоро ще минем четвърфиналчето им от 2006 :lol: Говеда,вие с кой бяхте на жребия днес :roll: След като станахте евро-азиатски идиот,смятам че е крайно нагло да се обаждате в теми където коментираме ЕВРОГРАНДЪТ НА БЪЛГАРИЯ - ЕВРОБОЕЦЪТ ЕВРОЛУДОГОРЕЦ,не мислете ли :roll: Когато изиграете мач в Европа след юли месец,тогава ви позволявам да мучите :!:

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
Последна промяна от Andrew Eldritch на 16 дек 2013 21:52, променено общо 1 път.
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 16 дек 2013 18:26

Виктор 1914 написа:
Levskar_90 написа:
1912plovdiv написа:Малоумния Мърлю се завръща триумфално в Сухата река :!:

ЙЕССССССССССССССССССССССССССС :mrgreen:

Нали беше голям треньор и не го пускахте? Защо го гоните :lol:

Тъпите п*тки майни винаги са се отмятали от думите си, какво очакваш?
До преди 2-3 месеца беше месия, сега е мърльо.

ПП: И 100 милиона лева бюджет да имате, няма да постигнете нищо. И 100 лиценза още ако искате купувайте, пак ще сте си мърши.

botev/viewtopic.php?f=&t=168991

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 16 дек 2013 18:30

Виктор 1914 написа:Варна е на 768 км от Майнатаун, как да отиде майната на мач, след като цветан василев предпочита да им даде пари за стадиона, а не за бензин?

Делничен/работен ден, ранен час? Майните са богати, тях това не може да ги бутне, Ботяф Сопот е пред всичко за тях!

Стига сте крили, каже си, че заради изгонването на неосъзнатия българин - Бобан Здравкович... пардон Бобан Грънчаря протестирате и искате да покажете, че той е Ботев Сопот, а не Кривия и Мъри!

botev/viewtopic.php?f=7&t=168991&st=0&sk=t&sd=a&start=40

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 16 дек 2013 18:36

mitaka69t написа:винаги съм казвал че жълтурците са наи- жалката публика в БГ ... иначе са мн велики като доидат от селата , ботиф, ботиф , сега кълнат , плюят , мислят си че нещо зависи от тях ....смешна помашка сган...не е имало публика в световен мащаб ,която да си зареже отбора на дерби с кръвния враг....ДА , АМА СМЕШНИЦИТЕ ОТ БОТИФ СА ГО ПРАВИЛИ , защото умираха от страх да доидат на ЛАУТА ... :o :o :o , иначе сега наперихте гребена -жалки помияри на караибрахим...

botev/viewtopic.php?f=7&t=168999&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 дек 2013 19:34

Я да видим и кви ги върши най-активния в тази тема:

DarkPsy написа:Добре палячо. Другия път лично заради теб ще се обадя на всички медии за потвърждаване на информацията. Болни мозъци.....

DarkPsy написа:Селски, самият конкурс си има категории. Ама то се иска малко акъл да го проумееш. Лудата крава не те е подминала, явно!

DarkPsy написа:Oпаааааа, май се изложи, а? Взе да даваш на задна. Я прочети хубаво темата , която съм отворил. Никъде не пише, че наградата е от журито. Смешник!

DarkPsy написа:А, ще прощаваш. Джипсика води убедително :) Тоя Марешки голям веселяк. Тая трибуна поне спираше вятъра, в неделя измръзнахме. Явно очаква да му се прави оборот в аптеките.

DarkPsy написа:Траверсче, да, аз го публикувах, ама не съм си го измислил аз. Можеш ли да го вденеш с г*****я си мозък? Или си прекалено зает да облекчаваш оня другия......пък точно ти да ми говориш за хорео....."Щампиони". :mrgreen:

DarkPsy написа:Добре бе, ръб. Прочетох, и?

...и т.н.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 17 дек 2013 01:48

Искам наказание за този donDiego. Това да не са коментарите на спортал, че някъв да си позволява този език? :

donDiego написа:
daydreamer написа:
donDiego написа:Ама въобще не ми пука за хърватска и отбора им :!:

[offtopic]И на мен не ми пука за немското ти отборче от аватара ти, но не влизам в темите за него да го казвам :)[/offtopic]

Ми яж лайна и се мажи по пъпчивият гръб тогава нещастник

viewtopic.php?f=35&p=5487991#p5487991

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 17 дек 2013 07:48

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=83&t=168989&p=5487989#p5487989

Obektiven1 написа:Двете подхуенски добичета синчец и льольоблю изтрещяха :) ЕВРОЛУДОГОРЕЦ ги чука зверски в 4 от 6 мача,видяха 1 случайна победка и пак навириха говеждите си тикви.И така до следващото приземяване,както месец септември на пасището гей-арена когато пребихме говедоспор подуене с 0:2.Льольоблю,не съм никакъв панчаревец глупако,фен съм на ЕВРОЛУДОГОРЕЦ и съм горд с отбора който пребива редовно и прасета и говеда където ги хване :!:

9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 17 дек 2013 07:53

http://forum.gong.bg/search.php?author_id=116285&sr=posts

Този потребител почти няма нормално мнение без обида към друг потребител.
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 17 дек 2013 21:19

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=169045&st=0&sk=t&sd=a&start=110

Кашчей написа:...Глупако глупав, я дай идея за некомунистическа питагорова теорема! Дай идея за прав ток, преминаващ през кондензатор, ама да е комунистически!

I'd buy another if I had
Back
What I paid

Върни се в “Свободна зона”