Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот metodito » 27 юни 2020 10:03

bubka написа:
metodito написа:Две предвиждания, които (вероятно) не са се сбъднали.

Вероятно :дд, сигурен съм, че до 3 дни вирусът ще изчезне напълно и Мангърката ще познае.

Бтв, не разбирам смисълът да иронизираш Мутафчийски за изказване, което съвпада с твоите възгледи, представени във форума. Ама нали трябва просто така нещо да се напише, пък дали има смисъл или няма, това е друг въпрос.

Аз нямам твърди възгледи по въпроса, човек. Ако "знаех" "истината", ок, но не я знам. Единственото ми твърдо убеждение е, че правителствата по света или не знам кой, взе решение вкупом да се гръмнат. И че това, което се случва е нелепица от вселенски мащаб. В смисъл, допускал съм, че мога през живота си да видя световна война, апокалипсис, всичко, но подобна магария - не. Вируси, болести, има, имало е и ще има. И то страшни, които атакуват с "невиждана ярост". Има ли го, няма ли го, няма никакво значение вече. И да, това за мен класически psyOp. Което не изключва наличието му. Някъде си, в някаква степен, някога си. Просто седя, гледам и не вярвам на ушите си каква нелепица тече в глобален мащаб. Това се нарича деволюция. Деволюция на хомо сапиенс.

Между другото, никой не обелва, ама и думичка за това, което споменава Мутафчийски през февруари. В края на миналата/началото на тая година, през България мина нещо много зло като грип. Имах приятели в добро физическо състояние, които го преболедуваха и казаха, че такова нещо не са виждали. И не са хора, дето мрънкат и се правят.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 27 юни 2020 11:27

Thsmith написа:
bubka написа:
metodito написа:
bubka написа:Доц. д-р Атанас Мангъров, пред “Труд”: Коронавирусът изчезва юни

Ето какво е казал Мангърката средата на март месец. Остават 3 дни до сбъдване на прогнозата :lol: .

"Коронавирусът е инфекция, която по нищо не се различава от останалите остри респираторни заболявания..."
Генерал доктор генералисимус хонорис-кауза фелдмаршал професор Мутафчийски в края на февруари.
;)

Ъъъ? Каква е връзката тук?

Не че нещо, но в статията няма такова твърдение "Ковида ще изчезне през Юни". Виж ако карате само на заглавия е друг въпрос.

Няма, но натам върви основната идея, че до юни по естествен път ще циркулира в пренебрежимо малки количества, подобно на обикновените грипни инфекции. Ами виждаме колко далече е от истината. А сумати хора тук се кланят и вярват сляпо на всяко негово интервю по медиите.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 юни 2020 11:59

Абе Бубе,откажи се бе! Не можеш,не знаеш, не ставаш,бе човек.Оплел си се като пате в калчища!Майтапчийски си смени 100 пъти мнението, а Мангъра си го отстоява докрай.
Чакаме второто затваряне ( тиквич нали каза че при 3 поредни дни със над 100 заразени и се локдаунваме) и дългоочакваната гражданска война ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 27 юни 2020 12:51

favaca8888 написа:Абе Бубе,откажи се бе! Не можеш,не знаеш, не ставаш,бе човек.Оплел си се като пате в калчища!Майтапчийски си смени 100 пъти мнението, а Мангъра си го отстоява докрай.
Чакаме второто затваряне ( тиквич нали каза че при 3 поредни дни със над 100 заразени и се локдаунваме) и дългоочакваната гражданска война ;)

А ти що не се откажеш със сгрешената пунктуация :lol: , не знам кой не става :lol: . Някакъв неграмотник, дето се е взел насериозно. Тотално си ми през к*ра дали мислиш, че ставам или не. За разлика от теб не робувам на "авторитети", като Мангърката. Просто тоя човек сгреши страшно много :oops: в част от теориите си, а вие всичките сте му се качили на х*я и му вярвате сляпо. Теорията му беше, че вирусът ще затихне по естествен начин, както го правят грипните такива, но ако се вземе за пример Швеция, където прилагат неговите възгледи, той в момента се покачва, а не затихва. За други неща и идеи, които е подхвърлял е частично прав според мен, не всичко е грешно.

А всъщност въобще не съм за нов локдаун, това би било много глупаво, вчера даже съм писал подобно мнение:

bubka написа:Случаите се увеличават, но се надявам да не се връщат ограничителните мерки във варианта, в който бяха март месец. Сега е моментът да се приложи някаква(подобрена и доста по-отговорна към живота на хората) версия на Мангъровите теории. Според мен трябва да я караме на локални карантини в местата, където има огнища и някаква форма на смекчени мерки на останалите места. Ако много нарасне евентуално да се затворят дискотеки и нощни клубове, но дотам.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2020 13:00

Изображение
Коментирайте първия "съвет".

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 юни 2020 13:36

На плажа трябва да си със скафандър, а във водата да влизаш с водолазен костюм 8-)

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 27 юни 2020 14:04

metodito написа:Коментирайте първия "съвет".

Само малка част от „новата нормалност“. Започна вече и няма да свърши никога.
Нали знаем как подчиниха индианците през 16 век и им присвоиха земите - като им създадоха резервати, където да бъдат „защитени и в безопасност“. Колелото се върти, историята се повтаря...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2020 14:11

MuFc1878 написа:На плажа трябва да си със скафандър, а във водата да влизаш с водолазен костюм 8-)

:lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2020 14:20

Сашо написа:
metodito написа:Коментирайте първия "съвет".

Само малка част от „новата нормалност“. Започна вече и няма да свърши никога.
Нали знаем как подчиниха индианците през 16 век и им присвоиха земите - като им създадоха резервати, където да бъдат „защитени и в безопасност“. Колелото се върти, историята се повтаря...

Всичко зависи от хората и човешкото същество като цяло. Ако човек е достигнал толкова ниско ниво, колкото на добитък, безмозъчна офсЪ, то това си заслужава. Оттук нататък следва или пробуждане или заробване и мрак. Монетата е хвърлена.

От Щатите медиите почти не дават мирните протести, които са израз точно на това, че човек не е овСЪ. А дават някакви подивели животни как грабят и рушат, сриват символи и всичко, което е изградило тази страна, които протести трябва да покажат как човешкото същество е достигнало едно предчовешко състояние и трябва да бъде водено за носа. Наблюдаваме най-голямата psyOp манипулация, извършвана някога. Само едно се чудя: какво толкова ги боцна тоя Тръмп, че ги сготвиха всичките тея простотии?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юни 2020 14:46

В стила на конспирацията ...

Сигурно е, че "ковид19" имал 2... Ензима ( или нещо друго беше, не съм тесен спец ) ... от спин, а заразяване със спин става при строго определени обстоятелства.
До колкото съм запознат, извън тялото, спин умира почти веднага, тоест заразяването може да се случи трудно и при доста субективни фактори.
При "ковид19" всички са единодушни, че вирусът оцелява извън човешкото тяло, като се спори единствено за периода... От час-два, до към две денонощия, както предполагаха руснаците и някои други през Март. :?
И спин и "ковид19" атакуват имунната система, ест второто не може да се мери със спин по успеваемост.
И за двете, поне за сега, няма лек или ваксина. Третират се с мощни имуно-стимулатори, като явно целта е имунната ни система да не се срине и да се справи сама.
Тук изниква въпроса - Дали нЕкой не се е опитал да модифицира спин по начин, по който заразяването да се случва много по лесно и бързо ?
Тоест, при "ковид19" е търсен ефектът на спин, но да се поправи много по трудната заразяемост, каквато има спин ? :roll:

Резултатът ест, за щастие е, че имаме силно и бързо заразен вирус, но далеч от силата на спин.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”