bubka написа:metodito написа:Две предвиждания, които (вероятно) не са се сбъднали.
Вероятно :дд, сигурен съм, че до 3 дни вирусът ще изчезне напълно и Мангърката ще познае.
Бтв, не разбирам смисълът да иронизираш Мутафчийски за изказване, което съвпада с твоите възгледи, представени във форума. Ама нали трябва просто така нещо да се напише, пък дали има смисъл или няма, това е друг въпрос.
Аз нямам твърди възгледи по въпроса, човек. Ако "знаех" "истината", ок, но не я знам. Единственото ми твърдо убеждение е, че правителствата по света или не знам кой, взе решение вкупом да се гръмнат. И че това, което се случва е нелепица от вселенски мащаб. В смисъл, допускал съм, че мога през живота си да видя световна война, апокалипсис, всичко, но подобна магария - не. Вируси, болести, има, имало е и ще има. И то страшни, които атакуват с "невиждана ярост". Има ли го, няма ли го, няма никакво значение вече. И да, това за мен класически psyOp. Което не изключва наличието му. Някъде си, в някаква степен, някога си. Просто седя, гледам и не вярвам на ушите си каква нелепица тече в глобален мащаб. Това се нарича деволюция. Деволюция на хомо сапиенс.
Между другото, никой не обелва, ама и думичка за това, което споменава Мутафчийски през февруари. В края на миналата/началото на тая година, през България мина нещо много зло като грип. Имах приятели в добро физическо състояние, които го преболедуваха и казаха, че такова нещо не са виждали. И не са хора, дето мрънкат и се правят.