Кашчей написа:Thsmith написа:Е какво е? Все едно турците да влязат и да окупират Кърджали и ко : )
Германия окупирана ли е от чужди войски, Ковачев? Ако не е, какво правят там войски на САЩ, без да има мирен договор след ВСВ между двете държави? Северен Кипър окупиран ли е, или не? Защо със Заека и Играта не плачете за тази територия в Европа, при това на държава, член на ЕС? Косово не беше ли официална сръбска провинция-ти специално, защо не искаш да бъде върната на Сърбия? Абсолютно съм убеден, че ако не бяха Майданските истории Крим щеше да си е в пределите на Украйна и сега.
Не е окупирана и не е анексирана, а като гледам и нямат нищо против. Сега да не се опитваш да кажеш, че украйна е помолила руснаците да окупират крим и да го анексират?
Косово е независима държава при това призната от почти цял свят. Естествено, че ако не беше изритването на руската марионетка, вероятно сега щяха да са доволни и нямаше да го окупират. Какво е чудното?
fcb_bg написа:Thsmith написа:Е какво е? Все едно турците да влязат и да окупират Кърджали и ко : )
Точка Пет на НАТО, кво толкоз се тревожиш?
Аз не се тревожа. Много пъти съм казвал, че турция не ме притеснява. Примера беше хипотетичен. Окупацията на крим е равносилна на една окупация от турция на кърджали примерно.
Groucho написа:.
Тук съм. Може да продължим. : )