Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Groucho » 15 юли 2018 21:07

Thsmith написа:Не, не е. Пише навсякъде където и да погледнеш. Но иначе си прав за несъществените документи. Там в някоя тоалетна хартия може и да прочетеш някоя лъжа, че е руски. Никъде другаде. Продължи напред в 21 век! :lol:

След като ти си мислиш, че можеш да определяш кое е съществено и кое не в миналото аз ти казвам: не ме занимавай с маловажна история. Крим е руски. Излез от историята или докажи, че Крим е украински.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юли 2018 21:07

Groucho написа:
Thsmith написа:Не, не е. Пише навсякъде където и да погледнеш. Но иначе си прав за несъществените документи. Там в някоя тоалетна хартия може и да прочетеш някоя лъжа, че е руски. Никъде другаде. Продължи напред в 21 век! :lol:

След като ти си мисиш, че можеш да определяш кое е съществено и кое не в миналото аз ти казвам: не ме занимавай с маловажна история. Крим е руски. Излез от миналото или докажи, че Крим е украински.

Ти може да ми казваш, но аз не те питам. : 0 И крим е на украйна, влез в настоящето. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юли 2018 21:09

Thsmith написа:Ти може да ми казваш, но аз не те питам. : 0 И крим е на украйна, влез в настоящето. :lol:

Къде са украинците, след като Крим е на Украйна? Защо не го администрират? Не пиши маловажни неща. Крим е руски. Излез от историята. Пиши за настоящето. Маловажни неща не ме интересуват.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юли 2018 21:14

Groucho написа:
Thsmith написа:Ти може да ми казваш, но аз не те питам. : 0 И крим е на украйна, влез в настоящето. :lol:

Къде са украинците, след като Крим е на Украйна? Защо не го администрират. Не пиши маловажни неща. Крим е Руски. Излез от историята. Пиши за настоящето. Маловажни неща не ме интересуват.

Няма как да го администрират по време на окупация. Аз не пиша маловажни неща. Важното е, че на украйна, а русия го е окупирала. Влез в 21 век. Не се интересувай от глупости :lol:

--
пп забрави да ми писне :lol: Между другото, така или иначе сме почнали... дай да довършим и онези ситуации за засадите и вар. Миналия път се отказа и два пъти те цитирах без да отговориш. Не е лошо да продължим и там за да не е скучно в паузите между дублирането на отговори. :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юли 2018 21:16

Thsmith написа:Няма как да го администрират по време на окупация. Аз не пиша маловажни неща. Важното е, че на украйна, а русия го е окупирала. Влез в 21 век. Не се интересувай от глупости :lol:

--
пп забрави да ми писне :lol: Между другото, така или иначе сме почнали... дай да довършим и онези ситуации за засадите и вар. Миналия път се отказа и два пъти те цитирах без да отговориш. Не е лошо да продължим и там за да не е скучно в паузите между дублирането на отговори. :lol:

Отново пишеш несъществени неща. Къде в настоящето се казва, че Крим е украински? Излез от миналото. Крим е руски.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юли 2018 21:16

Groucho написа:
Thsmith написа:Няма как да го администрират по време на окупация. Аз не пиша маловажни неща. Важното е, че на украйна, а русия го е окупирала. Влез в 21 век. Не се интересувай от глупости :lol:

--

Отново пишеш несъществени неща. Къде в настоящето се казва, че Крим е украински? Излез от миналото. Крим е руски.

Не, не е. Пише навсякъде където и да погледнеш. Но иначе си прав за несъществените документи. Там в някоя тоалетна хартия може и да прочетеш някоя лъжа, че е руски. Никъде другаде. Продължи напред в 21 век! :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юли 2018 21:17

Защо си мислиш, че искам да ти писне? Крим е руски. Отново пишеш несъществени неща, свързани с миналото. Влез в настоящето.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юли 2018 21:19

Groucho написа:

Защо си мислиш, че искам да ти писне? Крим е руски. Отново пишеш несъществени неща, свързани с миналото. Влез в настоящето.

Защото не ям домати с колци ;)

Няма как да е руски след като е украински, влез в настоящето. Вражеската армия е на окупатора - русия :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юли 2018 21:20

Thsmith написа:Защото не ям домати с колци ;)

Няма как да е руски след като е украински, влез в настоящето. Вражеската армия е на окупатора - русия :lol:

Крим е руски. Излез от миналото. Пишеш за несъществени договори, останали в историята. Маловажни неща.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юли 2018 21:24

Groucho написа:
Thsmith написа:Защото не ям домати с колци ;)

Крим е руски. Излез от миналото. Пишеш за несъществени договори, останали в историята. Маловажни неща.

Не, не е. Пише навсякъде където и да погледнеш. Но иначе си прав за несъществените документи. Там в някоя тоалетна хартия може и да прочетеш някоя лъжа, че е руски. Никъде другаде. Продължи напред в настоящето! :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”