Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Кашчей » 15 юли 2018 00:47

1982 написа:И това с Майдана са основно московски митове и легенди .... как па на всичко вярвате, стига да ви отърва, люби му майката направо. :lol: :lol: :lol: :lol:

Толкова ли е трудно да осъзнаете, че на украинците им писна да са дойната крава на Россия, докато разни кремълски слуги, като Янукович, богатееха на техен гръб, докато си даваха гъзеца на МАсква.

Ама как няяма да са митове и легенди. Дори убитите на площада са митове и легнди. Стрелбат ав гръб на Беркут също е мит и легенда. Абе, щом може се плювне по Москва, всичко е мит и легенда, докато майданците, Азов са си честни и почтени украинци. Е, някои от тях развяваха флага на хитлеристка Германия, ама к`во оттуй, нали, Зайо? Съвременна Германия, в която този атрибут е абсолютно забранен и наказуем, не обели и дума по този повод.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2018 00:54

Кажи защо Виктор Москович, кремълската слуга, избяга в Россия ??! :lol: :lol: Разкажи и как и защо се превърна в един от най-богатите украинци, докато служеше на Кремълската олигархия ??! :lol: :lol: :lol:

А хората на Майдана бяха платени, разбира се ..... те протестираха, не защото искаха европейско бъдеще, а защото САЩ им даде по 5 долара. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юли 2018 01:05

Groucho написа:
Thsmith написа:Не, не е. Бил е руски, а сега не е. Териториалното притежание не е несъществено : )

Че той си е териториално притежание на Русия. Там живеят руснаци, инфраструктурата се строи от руснаци, управляват руснаци... Остави миналото и несъществените неща.

Е в окупираните територии кой да строи бре? Да не очакваш собственика да иде да прави ремонт на окупаторите :lol:
Аз несъществените неща съм ги оставил, дори не съм ги взимал за да ги оставям. : ) Съществените са, че Крим е на Украйна и е окупиран.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2018 01:06

1982 написа:Почти цялата черноморска крайбрежна ивица е на страни, близки до САЩ. Могат да си паркират реално почти навсякъде, супер смешно е, че им е изтрябвал точно Севастопол, та чак ще полагат такива неимоверни усилия. :lol: :lol: :lol: :lol:

То и до Прищина не им трябваше база, ама ...
колкото до хората на майдана... иди ги питай защо скачеха и каква им е файдата.
Крим си е руски.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2018 01:08

Thsmith написа:
Groucho написа:
Thsmith написа:Не, не е. Бил е руски, а сега не е. Териториалното притежание не е несъществено : )

Че той си е териториално притежание на Русия. Там живеят руснаци, инфраструктурата се строи от руснаци, управляват руснаци... Остави миналото и несъществените неща.

Е в окупираните територии кой да строи бре? Да не очакваш собственика да иде да прави ремонт на окупаторите :lol:
Аз несъществените неща съм ги оставил, дори не съм ги взимал за да ги оставям. : ) Съществените са, че Крим е на Украйна и е окупиран.

Щом пишеш раша с малка буква, а Украйна със заглавна - ясен си. :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2018 01:10

1982 написа:Кажи защо Виктор Москович, кремълската слуга, избяга в Россия ??! :lol: :lol: Разкажи и как и защо се превърна в един от най-богатите украинци, докато служеше на Кремълската олигархия ??! :lol: :lol: :lol:

А хората на Майдана бяха платени, разбира се ..... те протестираха, не защото искаха европейско бъдеще, а защото САЩ им даде по 5 долара. :mrgreen:

Е, доларите знаем де отидоха, тия на площада обраха студовете и перяха консерви на които имаше етикети със знамето на Ес. Същият ЕС, който си ги клати доволно в момента, а розовото бъдеще за корто скачеха си е точно в бъдеще неопределено време.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юли 2018 01:11

добре, другия път ще я напиша с мн малка за приемащите го лично. Така става ли Катоне? :)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2018 01:12

Thsmith написа:добре, другия път ще я напиша с мн малка за приемащите го лично. Така става ли Катоне? :)

Не е лично, мен не ме обиждаш. Просто е показателно. Дори аз не съм писал Украйна, САЩ, Турция с малки(пренебрежителни или там квото ти е отношението) букви.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2018 01:16

1982 написа:Нищо лошо няма, Кашунка, ако се договорят със САЩ, нека си направят. И в Ню Орлиънс, и зад Ню Орлиънс. :lol: :lol: :lol:

На САЩ кирливият Севастопол въобще не им трябва, ако искат, ще си направят база в Херсон, Миколаев или Бердянск, така даже ще са съвсем под гъза на Россия. :mrgreen: :mrgreen:

Брей, а в Куба може ли, или пак ония демократи ще отцепят суверенна държава-остров?
Доста си нагъл !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2018 01:19

1982 написа:Каква Украйна, тук говорим за населението на Крим и населението на Кърджалийско. Според теб явно това на Крим има право само да определи къде да живее или не, докато това на Кърджалийска област - не ...... абсолютен двоен стандарт.

На 27-и октомври 1991-а година, в Чечня се провежда референдум за независимост и на него над 90% от гласувалите одобряват това Чечня да се отцепи и да стане независима държава. Но явно за тях не може, те са крепостни селяни и нямат право да решават. :lol: :lol:

1.Кърджали не е автономна република.
2. За Кърджали да бяхте мислили не след Крим, а преди Косово. Щото те могат да се позоват на решението на съда в Хага за Косово, не за Крим. Или някак си ще ме опровергаеш?
Или пък могат да декларират Декларация за Независимост - оная Яката хартия, майката на Демокарцията световна и вселенска. :lol:
Последна промяна от fcb_bg на 15 юли 2018 01:32, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Свободна зона”