milka написа:Дузпентус пак с дузпички води , УАУ нищо ново
viewtopic.php?f=23&t=167511&start=30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:boabbb написа:Момчета, време е за едно хиксче и bye bye Champions LeagueТотаджийте, залагайте за дузпа в мача
Както винаги при мач на Дузпентус - познат залог за дузпа в мача, даже х2![]()
Смешна работа - до тука през сезона сигурно са ви дали поне 20-тина дузпи общо
Тия вашите големи техничари, бе
И до къде така? Пак до Мюнхен сигурно
Кашчей написа:kiko75 написа:Кашчей написа:DarkPsy написа:Кашчей написа:Направо убийствен трансфер е това. дете на 10 години е наиситна страхотен трансфер.. Всъщност, при трансфер се плаща, та колко е платил Ботев?
Спрете да малоумничите бе! Спрете се! Срам нямате ли? Ако е твоето дете, така ли ще говориш?
Точно от плачко като теб акъл не искам!
Пишеш за трансфер-значи иде реч за платена сума. Толкова ли е трудно да го разбере дори и фен на Ботев Пловдив?!
аве педал спри да се правиш на итересен плаща се дръжки до 18 години може да сменява колкото си иска одбори
Кико, селянино сандански, аз знам какво може и какво не може. Колегата от жълтият отбор обаче знае само да `фали Ботев и да плаче в модераторската.Дори няма идея какво е трансфер, и как и кога се осъществява. Това негово незнание явно не пречи на твоето червено съзнание да се изокаш по най-неподходящ и смотан начин.. естествено, гарнирано с невероятен правопис и стилистика на български!!!
Кашчей написа:DarkPsy написа:Не. Има запитвания от Удинезе. Муууууууууууууууууу.
Ключ!
Ревльо, пак ли хукна да ревеш в модераторската? Досега веднъж не съм те видял там, когато се споменава майката на някого!
Жалък пловдивчанин, ти си срам за този хубав град!
kiko75 написа:аве педал спри да се правиш на итересен плаща се дръжки до 18 години може да сменява колкото си иска одбори
DarkPsy написа:Кашчей написа:DarkPsy написа:Не. Има запитвания от Удинезе. Муууууууууууууууууу.
Ключ!
Ревльо, пак ли хукна да ревеш в модераторската? Досега веднъж не съм те видял там, когато се споменава майката на някого!
Жалък пловдивчанин, ти си срам за този хубав град!
botev/posting.php?mode=quote&f=7&p=5427175
Levskar_90 написа:milka написа:Абе ,че не ви пука много за успехите на Лудогорец не ви пука , ( главно фенове на ФК Подуене) предпочитахте да паднат , ама сега се правите
Тъпак, аз подкрепям всички бг отбори в Европа и се радвам на успехите на бг отборите в Европа. Дебил
wolf написа:DarkPsy написа:wolf написа:Браво на Лудогорец, правите всички освен злобарите горди поне тази година от участието ни е ЛЕ. За чужденците не виждам за какво се заяждате след като са много класни и си личи разликата в класите. Не се купуват просто за да има, а за да играят. Във почти всички водещи отбори в Европа преобладаващи са чужденцитеОще повече че имаме доста посредствена генерация родни национали
Ти за това ли оплю едно 10 годишно момче? Ясен си ми глорихънтърче!
А ти пак ли си тук? Аз не съм фен на Лудогорец, ако бях глорихънтър нямаше да си подкрепям Черно море /поседна титла 1938ма/ и Ливърпул /1990та/. Оплюх не 10 годишното дете, а вас фенчетата на Сопот за това че пак си отваряте устите не когато трябва. Не можеш да обявиш 10 годишно дете за българския Меси на база 7 минутно клипче. Виждали сме и феномени които на 18-19 са номер 1 а на 22-3 никой вече не си спомня за тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта