Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Момичето, което харесвам днес има РД и довечера ще сме заедно![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Момичето, което харесвам днес има РД и довечера ще сме заедно![]()
Дефинирай харесвам!![]()
Иначе от това по-хубаво няма!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Момичето, което харесвам днес има РД и довечера ще сме заедно![]()
Дефинирай харесвам!![]()
Иначе от това по-хубаво няма!
Харесвам, като "искам да съм с нея, но не мога да кажа обичам, тъй като сме заедно от много скоро"
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Да де, точно частта със "заедно" ми убягна в началото. Мога да ти пожелая само приятно прекарване тази вечер, а и занапред!
ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Постигнах съответно 128, 114 и 100 с по три дарта, макар да съм играл по-малко от един час дартс въобще. Разбира се това са ми силните постижения, но и иначе сектора 20 ми влиза вече доста редовно. За новак съм предоволен, особено и като се имат предвид смотаните дартове, с които хвърлям!
аз съм доста добър на дартс междодругото
Има ли къде да се играе?
едит: преди малко си подобрих рекорда на 138. За 40 мминути, общо пет серии над 100. Много зарибяваща история!
tatusindo написа:Абе в Де Ниро-то да ти кажа е малко смешна тая история с пластмасовите стрелички, ама айде
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта