Бижутера написа:слависте, що действаш така типично по комунистически?
нищо не ти пречи да ни кажеш, голяма па етика голямо нещо...![]()
![]()
Е току що си спечели доживотен бан!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
![]()
Rodn1 написа:Бижутера написа:слависте, що действаш така типично по комунистически?
![]()
Е току що си спечели доживотен бан!![]()
![]()
![]()
slavia_forever написа:Затова си спазвам протокола, както се полага.
slavia_forever написа:Бижутера написа:слависте, що действаш така типично по комунистически?
![]()
Разбира се. Свикнал съм, каквото и да не направя, да бъда оспорван по всички линии (ако има съмнение от някой, да съм извън правилата). Затова си спазвам протокола, както се полага.
DeyanFCK написа:Siegfried написа:DeyanFCK написа:Каква ЕнтелЕгентност ме гони, какво нещо.
.....
Ето, доживяхме да видим едно смислено и обосновано мнение. Вече бях започнал да се отчайвам. Всъщност многоточието не се ли пише с три точки? Или постът ти има за цел да отгатваме някаква петбуквена дума? Ако е така - дай някакво подсказване, че в момента не се сещам. Между другото вчера наистина имаше контузия - тази на Мартин Демикелис.
DeyanFCK написа:Siegfried написа:Имаш се за много умен , а допускаш елементарни грешки .
.... - е лично творение въз основа на общоприетата норма , наречена многоточие . Греда .
Никога не съм се имал за много умен и хората, които ме познават ще го потвърдят. Често използвам сарказъм и почти винаги, когато говоря за себе си. Никога не съм си позволявал лично да поправям някого от форума, въпреки че виждам елементарни грешки. Нямам претенции да съм безгрешен и често като си чета материалите намирам някоя изпусната буква, объркан пълен или кратък член или неуместно използван препинателен знак.
Имам обаче една друга претенция за себе си - да говоря по темата и без да спамя. Така във всеки свой пост се опитвам да допринасям по нещо, а на местата, където не се сещам нещо особено "умно", просто си мълча. Вярвам, че ако прегледаш всичките ми мнения, ще се съгласиш с мен.
Затова без греди, тъчове, корнери и дузпи ти предлагам да продължим да бъдем приятели, без да се дразним за незначителни неща. Поне аз желая това. Надявам се да се съгласиш.
Дидо
Rodn1 написа:Деяне моля ти се не му обръщай внимание...Повечето вече свикнахме и не му обръщаме внимание.Поне аз!
Бтв ....изключителен фен съм на твоите статии и много се радвам , че в нашият форум има такъв човек като теб!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта