Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

praistoria
Контакти:

Re: Бойко Борисов създава изкуствен хаос в банковата система

Мнениеот praistoria » 28 юни 2014 12:55

Централен написа:
praistoria написа:Това, което ми прави впечатление в червените душици е, че перманентно живеят с идеята за злия Боко, от който хората се страхуват и за това не излизат да гласуват. В последните 5 години се насраха от пропаганда как хората ги е страх, какъв диктатор е най-големия снабдител на Европа с амфети и тн, но като теглиш чертата Бойко подаде оставка след 10 дена малобройни протести, а бай Орешарски се измъква през задните входове една година без да напусне. Мен лично много повече ме е страх от малообразованата, полудебилна част от обществото, отбелязваща последователно №15-№15, отколкото от една обикновена мутра. Комунистите са не просто срам за България, те са най-голямото й проклятие. За тези 60 години успяха да задминат дори Фердинанд!

Пич, само едно уточнение.Тиквата беше "посъветван" да подаде оставка.
Все още е близо този случй, за да се опитвате да изкривявате фактите типично по дпс-о комунистически.
Да не говорим, че боко си е чиста проба комунистическо отроче.

Чакай сега, аз турчин от ДПС ли съм или последовател на Боко, че се обърках? Иначе може би единственият по-червен от Боко в най-новата история на България е Иван Костов- до тук съм съгласен. Съгласен съм и че той е марионетка на червенушковците, за да не би някой да ги удари по парите, докато номинално се водят, че не са на власт. Проблемът е много по-дълбок: комунизмът е заседнал дълбоко в душата на българина. Той не иска да работи, иска да изпълнява петилетки, той не иска да прави иновации, иска държавата да му даде 1000 лева заплата и с това да продължи живота си. Без инвестиции, без иновации, без идея за градеж и надграждане, имаме просто един дебелен народ, даващ акъли по форумите с твърдения кой от всичките червени е по-малко лош.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 юни 2014 12:57

El Commandante написа:
stefani написа:Аман от тролове поддържащи Тройната коалиция олигархията и Руските интереси ! Засрамете се бе !

Демек,абсолютно невъзможно е некой,който не е комунист,турчин и проруснак да НЕ харесва мутрата Боко,така ли?

Може разбира се, но някак си опорните точки все са в една посока.
Борисов, че говори глупости е ясно на всички, но не той е виновен за създалата се обстановка, виновни са мафията бсп69дпс и точно там трябва да бъдат отправени упреците, но Кутев за псуване по бсп не плаща. ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 юни 2014 12:58

El Commandante написа:
stefani написа:Аман от тролове поддържащи Тройната коалиция олигархията и Руските интереси ! Засрамете се бе !

Демек,абсолютно невъзможно е некой,който не е комунист,турчин и проруснак да НЕ харесва мутрата Боко,така ли?

Не му обръщай внимание на глупостите, той е доказан неадекватник :lol:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2014 12:58

praistoria написа:Това, което ми прави впечатление в червените душици е, че перманентно живеят с идеята за злия Боко, от който хората се страхуват и за това не излизат да гласуват. В последните 5 години се насраха от пропаганда как хората ги е страх, какъв диктатор е най-големия снабдител на Европа с амфети и тн, но като теглиш чертата Бойко подаде оставка след 10 дена малобройни протести, а бай Орешарски се измъква през задните входове една година без да напусне. Мен лично много повече ме е страх от малообразованата, полудебилна част от обществото, отбелязваща последователно №15-№15, отколкото от една обикновена мутра. Комунистите са не просто срам за България, те са най-голямото й проклятие. За тези 60 години успяха да задминат дори Фердинанд!

Платените комунистчета тук се опитват за всеки проблем в държавата да изкарат виновен Бойко Борисов. Дори и когато той не е на власт, пак е той. :lol: :lol: :lol: :lol:

Не ме разбирайте погрешно, не го защитавам, той е същият като другите, просто е абсурдно как комунистическите тролове се стремят всичко да пробутат на неговата сметка, а техните любими партии - БКП и ДПС, да излязат все невинни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Bradat-brat
Контакти:

Защо бе Цветане?

Мнениеот Bradat-brat » 28 юни 2014 13:00

Г-н Василев, Вие сигурно сте умен човек, щом сте създали такава бизнес империя! От, моята позиция не съм в състояние да давам оценки на това, а само го констатирам. Ясно, Ви е, че бизнес в България се прави само ако разрешат властниците, а голям бизнес - само ако разрешат най-големите властници. Така, че сте били наясно, че ако Пеевски реши да Ви гръмне, ще е в реда на нещата. Той е в групата дето режат хляба. Ясно, Ви е, че няма как да Ви пожалят журналистите - те или венцехвалят или тъпчат, зависи от кого иде поръчката. Но, не ти ли беше ясно, че печалбата, след отчисленията за властта и писачите, трябваше да си я хапваш сам. Какви бяха тези глупости да издържаш футболен отбор и да му строиш стадион, да издържаш баскетболен отбор и да го направиш шампион, да водиш цял национален отбор по волейбол в някаква си световна лига, да издържаш футбола у нас с телевизионни права, да финансираш филми на този, театрални представления на онзи и т.н. Та ти даже плати на моя племенник лечението в Германия без да го познаваш. Защо правиш такива неща бе Василев. Не, знаеш ли бе Цветане, че от Пеевски може и да ти се размине, че журналистите могат и да те забравят, но българина, никога не ще ти прости, че си успял. Докато едни се радват за отбора си, останалите те изкараха, че закусваш с малки деца. Даже левскарите, на които даде баскеттитла, не могат да ти простят за футбола в "Ботев". Хайде мани запалянковците, а ми виж културните дейци - на един си дал за филм, на друг за стихосбирка, ами останалите?. Цяла седмица обикалят от студио в студио, на пръв поглед грамотни и интелигентни хора, и разправят какъв злодей си. Другите милионери в България и по света, масло ядът - мляко пикаят, а ти с човешка кръв се наливаш. Вземи пример бе Василев, хората печелят, и дума не се говори за тях.Тези другите - гледат леко меланхолично, все ни разправят колко е тежко и не се глезят с благотворителност в България. Ами, че те тука даже къщи нямат, те и на курорт не ходят в България, камо ли да инвестират. Отдавна техния живот е извън страната, никой не ги знае какви палати имат, колко и за какво харчат, защото задължително го правят през няколко паралела или меридиана, а ти Глупако, си седнал да делиш със спорт, с изкуство, с болни и пр. Яж, си го сам бе и по възможност по далеч от България. Не, че ще избегнеш Пеевски и с-ие, не че ще се спасиш, ако те нарочат вестникарите, но поне няма да си в устата на тези дребни душици, за които поета бе казал - "Ако в България се роди гений - това ще бъде гения на завистта."

Потребителски аватар
1982

Re: Защо бе Цветане?

Мнениеот 1982 » 28 юни 2014 13:04

Каква бизнес-империя е създал тоя мустакат Бай Ганьо ?! Беше просто сложен там за пред обществото, тая империя не е негова.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 28 юни 2014 13:05

Централен написа:

Пич, само едно уточнение.Тиквата беше "посъветван" да подаде оставка.
Все още е близо този случй, за да се опитвате да изкривявате фактите типично по дпс-о комунистически.
Да не говорим, че боко си е чиста проба комунистическо отроче.

Бил е посъветван лично от Делян Пеевски да си подаде оставката. Един журналист му го каза и мутрата побесня в ефир. 3 години и половина с Делянчо си деляха баницата, сега се готвят за още поне 4 години.

Българина е изключително прост. Все на комунета си дава задника и все го боли.

urkoto

Мнениеот urkoto » 28 юни 2014 13:06

джони написа:писах го в другата тема ,но пак повтарям
наречете ме овца,както искате ме наричайте,но за мен който вярва на шефа на бнб,чобанов,президента и т.н точно в този момент е тъпак
и веднага се обосновавам и давам пример
-ядрения авария от чернобил 86-та мисля,че беше и реакцията на управляващите-няма проблем,няма рискове
-банковата криза 96-та и реакцията на управляващите-няма проблеми,няма рискове за никой
и т.н
аз лично вече се оправих и не ме ебе,който иска нека вярва

Това ли е дудук-директивата, жонка? Понеже от 2 дена пишеш този пост 1:1 във всяка тема, затова и пита Уреца?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 юни 2014 13:08

1982 написа:Платените комунистчета тук се опитват за всеки проблем в държавата да изкарат виновен Бойко Борисов. Дори и когато той не е на власт, пак е той. :lol: :lol: :lol: :lol:

Не ме разбирайте погрешно, не го защитавам, той е същият като другите, просто е абсурдно как комунистическите тролове се стремят всичко да пробутат на неговата сметка, а техните любими партии - БКП и ДПС, да излязат все невинни.

Така е устроен светът на комунистите, винаги трябва да имат враг срещу който да се обединят, дали ще е САЩ, ЕС, "Новият световен ред", Сорос и т.н., те винаги имат по кой да плюят, не случайно всичките им кампании са водени с черен пиар и борене на капитализма. :lol:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 юни 2014 13:10

1982 написа:

Платените комунистчета тук се опитват за всеки проблем в държавата да изкарат виновен Бойко Борисов. Дори и когато той не е на власт, пак е той. :lol: :lol: :lol: :lol:

Защо Борисов се съгласи изборите да се проведат на Курбан байрям? Този път май не е пил кафенце с Местан, а направо си е врътнал една ми-ми на Доган.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”