Централен написа:praistoria написа:Това, което ми прави впечатление в червените душици е, че перманентно живеят с идеята за злия Боко, от който хората се страхуват и за това не излизат да гласуват. В последните 5 години се насраха от пропаганда как хората ги е страх, какъв диктатор е най-големия снабдител на Европа с амфети и тн, но като теглиш чертата Бойко подаде оставка след 10 дена малобройни протести, а бай Орешарски се измъква през задните входове една година без да напусне. Мен лично много повече ме е страх от малообразованата, полудебилна част от обществото, отбелязваща последователно №15-№15, отколкото от една обикновена мутра. Комунистите са не просто срам за България, те са най-голямото й проклятие. За тези 60 години успяха да задминат дори Фердинанд!
Пич, само едно уточнение.Тиквата беше "посъветван" да подаде оставка.
Все още е близо този случй, за да се опитвате да изкривявате фактите типично по дпс-о комунистически.
Да не говорим, че боко си е чиста проба комунистическо отроче.
Чакай сега, аз турчин от ДПС ли съм или последовател на Боко, че се обърках? Иначе може би единственият по-червен от Боко в най-новата история на България е Иван Костов- до тук съм съгласен. Съгласен съм и че той е марионетка на червенушковците, за да не би някой да ги удари по парите, докато номинално се водят, че не са на власт. Проблемът е много по-дълбок: комунизмът е заседнал дълбоко в душата на българина. Той не иска да работи, иска да изпълнява петилетки, той не иска да прави иновации, иска държавата да му даде 1000 лева заплата и с това да продължи живота си. Без инвестиции, без иновации, без идея за градеж и надграждане, имаме просто един дебелен народ, даващ акъли по форумите с твърдения кой от всичките червени е по-малко лош.