Eto един физик.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0iND-b8Q3jc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bPipm6iYbsE[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6Kty3kvb6hs[/youtube]
Помощ от инженер/физик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Помощ от инженер/физик
Очевидно мнението на физиците не е от значение за автора, тъй като както многократно беше споменато - в изготвянето на официалният доклад са участвали един куп професори по физика, съпромат, строителни инжинери и какво ли още не.
bobmarli написа:в изготвянето на официалният доклад са участвали един куп професори по физика, съпромат, строителни инжинери и какво ли още не.
Ами, всички тези хора са купени от ЦРУ. Също така, всички любителски кадри, направени на 11-и септември, също са или от купени от ЦРУ хора, или те самите са разположили стотици свои агенти и те са снимали.
Загиналите в самолетите, които никога не са се удряли в СТЦ, Пентагона и полето в Пенсилвания, са живи и с нови самоличности си живеят живота на Бахамите и Малдивите, а близките им, дето ги жалят, са или балъци, или и те са подкупени от ЦРУ.
И всичко това, за да се нападне един шибан Афганистан ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:bobmarli написа:в изготвянето на официалният доклад са участвали един куп професори по физика, съпромат, строителни инжинери и какво ли още не.
Ами, всички тези хора са купени от ЦРУ. Също така, всички любителски кадри, направени на 11-и септември, също са или от купени от ЦРУ хора, или те самите са разположили стотици свои агенти и те са снимали.
Загиналите в самолетите, които никога не са се удряли в СТЦ, Пентагона и полето в Пенсилвания, са живи и с нови самоличности си живеят живота на Бахамите и Малдивите, а близките им, дето ги жалят, са или балъци, или и те са подкупени от ЦРУ.
Забравяш и ключовият момент с мини атомните бомби.
-
- Контакти:
1982 нали ти покзах сайта architects/engineers. Хиляди специалисти са се подписали, че официалната версия е лъжа. Или викаш те бъркат. Само официалната версия е истинската. Отново доказваш, че си кон с капаци. Не си запознат с подробностите около сблъсъка, изписа ми един тон простотии само и само да ни наложиш официалната версия, която е просто една теория на конспирацията.
Елементарен пример ти давам-когато Хитлер пали Райхстага официалната версия е, че комунистите са в запазили. Но това, макар и официалната версия на властта си остава теория на кондпирацията.
Ключовата грешка, която правиш е да мислиш, че оспорващите 9/11 мразят САЩ.
Ти си абсолютен дървен философ и трол. Но все пак ще те попитам за последен път. Колко Боинга се удрят в WTC7 и каква е официалната причина за рухването й? Разбрах, че двете кули рухват от сблъсъка със самолетите според вас. Отново удобно избягваш въпроса, който то задавам понеже не ти е удобен.
Елементарен пример ти давам-когато Хитлер пали Райхстага официалната версия е, че комунистите са в запазили. Но това, макар и официалната версия на властта си остава теория на кондпирацията.
Ключовата грешка, която правиш е да мислиш, че оспорващите 9/11 мразят САЩ.
Ти си абсолютен дървен философ и трол. Но все пак ще те попитам за последен път. Колко Боинга се удрят в WTC7 и каква е официалната причина за рухването й? Разбрах, че двете кули рухват от сблъсъка със самолетите според вас. Отново удобно избягваш въпроса, който то задавам понеже не ти е удобен.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
bobmarli написа:1982 написа:bobmarli написа:в изготвянето на официалният доклад са участвали един куп професори по физика, съпромат, строителни инжинери и какво ли още не.
Забравяш и ключовият момент с мини атомните бомби.
Дето никой не ги е чул, дори и на видеата не се чуват, сигурно са били специални ..... със заглушител.

За радиацията пък да не говорим .... това са първите безрадиационни атомни бомби в света.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
bobmarli написа:Очевидно мнението на физиците не е от значение за автора, тъй като както многократно беше споменато - в изготвянето на официалният доклад са участвали един куп професори по физика, съпромат, строителни инжинери и какво ли още не.
В опровержението на доклад участват хиляди архитекти, физици и инженери. Ти обаче отказваш да приемеш мнението им.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Илчо, стига си ме питал, казах ти, повече с теб нищо няма да коментирам по темата. Хем твърдиш, че пиша простотии и не разбирам нищо, хем ме питаш. Па, като ти отговоря, казваш, че съм си налагал "конспирацията" на теб.
Ето, аз се отказах, за да не ти "налагам" мнението си.
Няма как да споря с човек, който от цялостната картинка си вади само удобните за тезата си факти, а другите ги пренебрегва или отрича. И Васко ти го написа по темата с пожарите и небостъргачите, а аз сигурно 15 пъти даже.
Ти просто виждаш само това, което искаш да видиш.

Няма как да споря с човек, който от цялостната картинка си вади само удобните за тезата си факти, а другите ги пренебрегва или отрича. И Васко ти го написа по темата с пожарите и небостъргачите, а аз сигурно 15 пъти даже.

Ти просто виждаш само това, което искаш да видиш.
il4o_iliew написа:bobmarli написа:Очевидно мнението на физиците не е от значение за автора, тъй като както многократно беше споменато - в изготвянето на официалният доклад са участвали един куп професори по физика, съпромат, строителни инжинери и какво ли още не.
В опровержението на доклад участват хиляди архитекти, физици и инженери. Ти обаче отказваш да приемеш мнението им.
дай линк. някъде съм го пропуснал
Боб, поправи ме, ако не съм прав, лаик съм на тема взривове, но, ако не се лъжа, за да събориш такива масивни конструкции, като 3-те сгради на СТЦ, е нужен толкова взрив, че ще отекне в цял Манхатън, а на всички видео кадри ще се чуе ясно звукът от него ???
Такива солидни сгради няма как да се взривят безшумно.
Такива солидни сгради няма как да се взривят безшумно.