38% от гърците казаха ОХИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Re: 38% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот moreni_max » 06 юли 2015 09:33

Yoda_ написа::evil:

Май всички сме много далече от истината, особено от прогнозите за апокалиптичното бъдеще на Гърция...

Ще стане като с ЦСКА - БФС отново и отново ще прави компромиси, схеми, врътки, заобикаляне на правилата и т.н.

Ерго - Европа отново ще спаси Гърция ! И отново за чужда сметка !

НИЕ ДА МУ МИСЛИМ !
:evil:

Аз пък ти казвам, че Гърция още тази седмица ще бъде наказана. А от държави като нас и румънците, ако си оправим съдебната система, европейците ще направят оазис.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: 49% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот Цецо Чука » 06 юли 2015 09:37

moreni_max написа:Тези пътища са строени преди войните и са правени със западни пари. От тогава досега нищо не е мръднало в Сърбия.

Гняхахахахахахахахахха, да да точно магистралата от КППто на Градишка до Баня Лука, ТОЧНО преди войната е построена,а не например в последните 2 години,ахахахаха...абе казах ли ти че е редно малко да се запознаеш първо с нещата от първа ръка,щото иначе ставаш сериозно смешен...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 06 юли 2015 09:50

Цецо Чука написа:
moreni_max написа:Тези пътища са строени преди войните и са правени със западни пари. От тогава досега нищо не е мръднало в Сърбия.

Гняхахахахахахахахахха, да да точно магистралата от КППто на Градишка до Баня Лука, ТОЧНО преди войната е построена,а не например в последните 2 години,ахахахаха...абе казах ли ти че е редно малко да се запознаеш първо с нещата от първа ръка,щото иначе ставаш сериозно смешен...

А ти замислял ли си се защо навремето магистралата е спряла на 50-тина километра до границата? Защо сега така трепетно се забързаха да я довършат - точно след като влезнахме в ЕС?

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 06 юли 2015 10:02

moreni_max написа:А ти замислял ли си се защо навремето магистралата е спряла на 50-тина километра до границата? Защо сега така трепетно се забързаха да я довършат - точно след като влезнахме в ЕС?

Ма чакай сега, за коя магистрала говориме? Уточни че почваш нещо да се бъркаш.
Аз ти обяснявам че и в най-изпадналата провинция на Сърбия инфраструктурата е на милион пъти напред от тази в ОБЛАСТНИ градове в кенефа,който наричаш родина и за който изтъкваш колко добре бил, щото съм обикалял из там и съм ги видял нещата па ти продължавай да си четеш из нета кое кво е и да си правиш свободни съчиненя...

Ако ми говориш за магистралата от Пирот до нашата граница-там се строи активно от 2-3 години-сега му е дошло времето,а доколкото си спомням България е член на ЕС от 2007, поправи ме ако греша...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 06 юли 2015 10:23

Цецо Чука написа:
moreni_max написа:А ти замислял ли си се защо навремето магистралата е спряла на 50-тина километра до границата? Защо сега така трепетно се забързаха да я довършат - точно след като влезнахме в ЕС?

Ма чакай сега, за коя магистрала говориме? Уточни че почваш нещо да се бъркаш.
Аз ти обяснявам че и в най-изпадналата провинция на Сърбия инфраструктурата е на милион пъти напред от тази в ОБЛАСТНИ градове в кенефа,който наричаш родина и за който изтъкваш колко добре бил, щото съм обикалял из там и съм ги видял нещата па ти продължавай да си четеш из нета кое кво е и да си правиш свободни съчиненя...

Ако ми говориш за магистралата от Пирот до нашата граница-там се строи активно от 2-3 години-сега му е дошло времето,а доколкото си спомням България е член на ЕС от 2007, поправи ме ако греша...

Цецо що се занимаваш с тролове аматьори :?:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 10:56

Поправете това заглавие най-сетне. Не 38, а 62% от гърците казаха ОХИ. ОХИ означава НЕ.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 06 юли 2015 11:05

" Победителят" Варуфакис е подал оставка.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юли 2015 11:05

Мишките вече напускат кораба :)

"Гръцкият министър на финансите Янис Варуфакис подава оставка.

Това съобщава АФП, цитирана от БГНЕС.

По думите на гръцкия финансов министър, той бил принуден да хвърли оставка, защото бил "бламиран" от европейските си колеги.

Янис Варуфакис ще се оттегли от поста още днес.

„Малко след обявянето на резултата научих, че някои от членовете на Еврогрупата предпочитат вече да не участвам в преговорите", написа той тази сутрин на личния си сайт в интернет.

„Премиерът също смята, че това ще е полезно за постигането на споразумение, ето защо днес напускам министерството на финансите. Смятам за мой дълг да помогна на Алексис Ципрас с този ход", допълва Варуфакис.

Ако ЕЦБ спре кранчето, Ципрас ще бъде пометен от същите пенсионери и държавни служители .... които му спечелиха референдума.
Ще поживеем, ще видим.
Последна промяна от Red_Neck на 06 юли 2015 11:10, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 06 юли 2015 11:10

- Прасчо, ти кога ще ми върнеш парите?
- Кои пари? - попитал Прасчо.
- Тези, които ти дадох назаем - казал Мечо Пух.
- Защо трябва да ти ги връщам, нали след като ми ги даде, те станаха мои - упорствал Прасчо.
- Еееех, Ципрасчо, Ципрасчо... - въздъхнал Мечо Пух...

[wrapimg=]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11403038_836483673068185_4337084057364104317_n.jpg?oh=b0a3967518a0ed24cf0641666bd0e8a7&oe=56248A7C[/wrapimg]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 юли 2015 11:11

Синьо сърце написа:Поправете това заглавие най-сетне. Не 38, а 62% от гърците казаха ОХИ. ОХИ означава НЕ.

Когато политиците на една държава са слаби,правят референдум.Така сега ще прехвърлят вината на народа-вие така
казахте.Какво разбират обикновените хора от тези неща?На всички,които се прехласват от поведението на гърците вчера,
ще задам един прост въпрос.Ако вие дадете заем на някой,1000лв например,защото няма пари за хляб,и утре той вместо
да ви върне парите,ви покаже среден пръст как ще реагирате.
От много векове съседство с гърците,нашия народ си е казал ясно и точно мнението за тях-лукави византийци.
пп Човек без пари е като празен чувал,той изправен не може да стои.

Върни се в “Свободна зона”