Това е папагалското повтаряне на ББ и медиите.
Хората още миналата година отбелязаха ръст в икономиките си.
[offtopic]Между другото се убеждавам,че думите на класика-"Не народ ,а мърша" ,НЕ са верни вече.
Плазмодии
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Само аз ли не виждам анкетата
marmi52 написа:8-)
Всеки момент предстои гласуване в Народното събрание на вот на доверие към правителството. Този вот е с предизвестен край, защото управляващата партия ГЕРБ има мнозинство, а и ще бъде подкрепена от Волен Сидеров и хората му.
Бойко Борисов ще получи вот на доверие и ще продължи да управлява България.
В парламента всичко е ясно.
Аз искам обаче да направим едно своеобразно допитване във форума, за да видим на каква подкрепа може да разчита правителството сред младите и будните хора на България, които пишат във форума на Гонг.
Доволни ли сте вие днес от живота си ?
Вече година и половина ГЕРБ са на власт. Време напълно достатъчно, за да преценим по-добре или по-зле живеем.
Моята позиция е, че днес живеем по-зле в сравнение с преди !
Народът ни обедня. Цените се покачиха, а заплатите и пенсиите на хората остават същите. Животът ни не стана по-сигурен и по-спокоен.
На всичко отгоре загубихме и малкото свобода, която имахме през последните 20 години. Днес сме следени, подслушвани и санкционирани по всевъзможни начини.
Затова аз не съм доволен от управлението на ГЕРБ и ще гласувам с "не" !
PS: Много моля, Madridist да направи една анкета - доволните с "да", недоволните с "не".
Предварително му благодаря, както и на всички, които ще участват във вота !
[/center]plamenst7 написа:Доволни или не,по-добро няма.Имат си кусурите,но аз съм по-скоро доволен от тях. Случиха се доста положителни промени от както ГЕРБ е на власт и мисля,че ако им се даде шанс да управляват по-дълго ще се усещат все по-добре положителните неща от тяхната работа.
varnafen написа:С нищо не е по-добро или лошо от предното и по-предното правителство. Не виждам от какво да съм доволен. Според мен разликите спрямо предните са 2.
1. Тези работят в много по-тежка икономическа ситуация (глобално) и за това и хората живеят по-зле.
2. Тези успяха да създадат впечатление и усещане, че нямат алтернатива. Като чета мненията тук, повечето доволни от ГЕРБ просто не виждат алтернатива. А алтернатива винаги има. Ако няма - да закриват държавата.
От основните си обещания не са направили нищо съществено
Не са направили нищо, за да надскочат предните (нямат капацитет)
Пречат на бизнеса и предприемачеството
Вземат решения и след това ги отменят сами
Нямат самочувствие и опит да вземат важни и сложни решения. Мишкуват.
И едно уточнение - правителството не може да ви вдигне заплатите. Това го прави шефът ви, ако е доволен от работата и пазарът позволява.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта