Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот marmi52 » 19 юли 2012 13:17

way написа:
marmi52 написа:
8-)

Абсолютно си прав ! Това е едно обикновено светско момче, което дори вероятно не е мюсюлманин.
Ако приемем атентата за истински, съм сигурен че на този са му предложили голяма сума пари, за да остави "тази раница в онзи автобус" ... Кой не би се съгласил на такива бързи пари ? ...
В момента, в който се е навел да остави раницата в багажното на автобуса са го взривили с дистанционно. Така поръчителите са се оттървали от единствената връзка с тях ...

Разбира се, винаги има и друга възможност. Този "атентат" да е дело на МОСАД и ЦРУ. С него да се цели световното обществено мнение да бъде подготвено за военната агресия, която предстои срещу Иран.

И после защо не са спрели атентата как може да знаеш дали някой нормален човек носи бомба в раницата те немогат да прегледат всеки 1 човек по отделно просто ей така ...

8-)

Аз никога не съм упреквал МВР и българските служби за това, че не са предотвратили атентата !
Обвинявам външната политика на слугинаж към САЩ, която води правителството на Бойко Борисов.
Тази политика превръща България в арена на бойни и терористични действия.
Само това липсва на бедния и изтерзан български народ ! :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2012 13:23

marmi52 написа:Аз никога не съм упреквал МВР и българските служби за това, че не са предотвратили атентата !
Обвинявам външната политика на слугинаж към САЩ, която води правителството на Бойко Борисов.
Тази политика превръща България в арена на бойни и терористични действия.
Само това липсва на бедния и изтерзан български народ ! :(

Вчера САЩ ни нарече свои съюзници...Като нищо ще го отнесем.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 юли 2012 13:35

Факт е обаче че атентатът, ако може въобще да се търси отговорен фактор за допускането му, най-много трябва по презумпция да тежи на вътрешното министерство, от там в частност пак в ресора на Цветанов. Оня ден в доклада на ЕК най-сериозни са били упреците отново към него, в частност борбата с организираната престъпност и многото неразкрити поръчкови убийства. В същото време държавата ни отделя огромен финансов ресурс, който отива под шапката на МВР, а наистина сякаш неразкритите убийсва са много. Аз говоря и за някакви такива обикновени случаи като например убийството на хокеистчето Кирил Въжаров. Чел съм доста за този случаи и съм направо вцепенен как няма наказан за това тежко престъпление. Ще кажете съдебната систева е виновна, винаги тя се изтъква да е виновна. Но когато прочетох приложените доказателства против обвиняемият Илиян се казваше, то те наистина не даваха и според мен достатъчни доказателства той да бъде осъден. А на кой е работа тогава да разследва тези случаи, да търси доказателства, да разплита тези тежки случаи? На полицията, нали така!
Цветанов в своя защита срещу доклада отново изтъква най-вече операцията "Октопод". Но всички знаем, че делата се проточиха много и още няма осъдени. Реално единствения им удар за всички тези години беше операцията по "Наглите", където успяха да хванат престъпниците, макар че и там не знам стигна ли се до присъди, кво стана. Да не забравяме и сагата с апартементите на Цветанов. Много минуси и негативи му се събират според мен. А да щях да забравя и случая с убийството на Мирослава. Как се гръмна оня Стойчо пред полицаите, ако въобще е станало така. Това си е уникален непрофесионализъм от страна на органите на реда. А кой отговаря за тях??? Мисля, че му е време на Цветанов да си ходи ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2012 14:06

CTAHKO написа:Този дето го показват по телевизията много,много не ми прилича нито на ислямски фундаменталист,нито на иранец,нито на арабин 8-)

Естествено, нали ако прилича веднага ще се набие в очите на охраната - арабин сред евреи ??! То това е целта, да е незабелязан.
Мислете малко с тези глави.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 юли 2012 14:35

1982 написа:
CTAHKO написа:Този дето го показват по телевизията много,много не ми прилича нито на ислямски фундаменталист,нито на иранец,нито на арабин 8-)

Естествено, нали ако прилича веднага ще се набие в очите на охраната - арабин сред евреи ??! То това е целта, да е незабелязан.

След като не е арабин или мюсюлманин,за какъв ислямски фундаментализъм говорим :?: :?: :?: Вярваш ли че този,дето ни го показват по телевизията,с тези дълги къдрици,не излиза от джамията и се е гръмнал в името на Аллах ;)Също така,не съм видял гладко избръснат ислямист с дълги къдрици ;) Не казвам,че този е невинен.Да,възможно е и той да е атентатора,но тезата им за атентат,организиран от ислямисти издиша.А защо не излиза никаква информация за атентатора,дали е мюсюлманин или не :roll: По-скоро зад атентата стоят някакви други интереси
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 юли 2012 15:04

rumbata написа:
CTAHKO написа:Ако напрвим една аналогия на случващото през последния месец,ще видим следната картинка:Приема се закон за горите и се започват протести и медиите гърмят,а цялата общественост е възмутена как првителството прави каквото си иска и приема лобистки закони 8-) Връщат закона и заявяват,че няма да се приеме,докато няма консенсус по него.Веднага избухва пожар във Витоша,който е гасен повече от 4-5 дена,при положение,че може да се изгаси за толкова часа и това е заради по-големия ефект върху обществото.Веднага в публичното пространство започва кампания за очернянето на екологичните организации организирали протестите.Все едно ако не протестираха срещу закона,нямаше да има пожар :) През това време уволняват една съдийка и всички спират да се занимават със закона и протестите и повече от седмица ни пълнят главите с нейното уволнение,а през това време "Закона за горите" се приема и то без никакви протести,а медиите го отразяват като незначителна новина 8-) Докато се занимават с нея,излиза пет годишен доклад на ЕС за България,който изобщо не е цветущ и положителен за България.С този доклад,медиите и обществото имаха възможност да се запознаят и да го анализират точно три часа и половина,защото толкова е разликата във времето между излизането му и атентата в Бургас 8-) Сега на дневен ред е медиите няколко седмици да ни занимават с Бургаския атентат(което си е напълно нормално с оглед случилото се там),а критиките на ЕС ги пишете бегали.Целта ми не е да вкарвам някой в конспиративни теории.Това си е чиста фактология на водещите събития,случили се през последния месец.Дали са свързани поежду си аз не зная,но ми се струва,че пекалено много са съвпаденията,за да са случайност.Поради тази причина съм склонен да мисля,че атентата в Бургас се дължи по-скоро на криминален акт,зад който стоят икономически интереси,от колкото терористичен акт на фундаменталисти,независимо кой,какво се опитва да го изкара 8-) Няма да се учудя,ако изкарат,че атентатора е недоволен дюнерджия :lol:

Последствията от вчерашния атентат: Икономиката на една област умира поне в близките 3-4 години.Един цял отрасъл в България загива за същия период.Израел и САЩ имат солидни аргументи за нападение и бомбардиране на нови цели,нови военни действия,имайки в наше лице един сигурен съюзник 8-) Управляващите ни ще имат още един довод за ограничаването на свободата ни и поредния повод за подслушване,наблюдение и следене,на който и да е в тази държава.В общи линии,с един куршум,много зайци 8-) Едно е сигурно:кажете "Сбогом на свободата,сбогом и на туризма" :!:

СТАНКО, все едно аз съм го писал. Според мен цялата история с атентата е един предварително написан сценарий.

+1 И аз подкрепям.Само да добавя и посещението на шефа на ЦРУ,което също не е случайно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 юли 2012 15:21

marmi52 написа:Разбира се, винаги има и друга възможност. Този "атентат" да е дело на МОСАД и ЦРУ. С него да се цели световното обществено мнение да бъде подготвено за военната агресия, която предстои срещу Иран.

Според мен това е най-правилното тълкувание на нещата-този атентат няма да е конкретният повод за военен конфликт срещу Иран,а се цели именно общественото мнение да бъде подготвено в тази посока.В тази връзка най-вероятно в близко бъдеще някъде по света ще се случи подобно дирижирано събитие,което вече ще отключи войната.Тук целта е общественото мнение в България да одобрява такава намеса,тъй като най-близките военни бази на НАТО до Иран,които попадат под защитата на ракетния щит са именно в България.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2012 15:42

CTAHKO написа:
1982 написа:

След като не е арабин или мюсюлманин,за какъв ислямски фундаментализъм говорим :?: :?: :?: Вярваш ли че този,дето ни го показват по телевизията,с тези дълги къдрици,не излиза от джамията и се е гръмнал в името на Аллах ;)Също така,не съм видял гладко избръснат ислямист с дълги къдрици ;) Не казвам,че този е невинен.Да,възможно е и той да е атентатора,но тезата им за атентат,организиран от ислямисти издиша.А защо не излиза никаква информация за атентатора,дали е мюсюлманин или не :roll: По-скоро зад атентата стоят някакви други интереси

Ти как разбра, че не е мюсюлманин, на челото му ли пише ??

И да, ако за да остане незабелязан е нужно да се обръсне гладко и да си пусне дълга коса, ще го направи. Ти как очакваш да дойде с дълга брада, увит в шалвари и да се вклини сред еврейските туристи ?! Направо и бомбата да си я носи в ръце, за по-удобно....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2012 15:47

bubka написа:
marmi52 написа:Разбира се, винаги има и друга възможност. Този "атентат" да е дело на МОСАД и ЦРУ. С него да се цели световното обществено мнение да бъде подготвено за военната агресия, която предстои срещу Иран.

Според мен това е най-правилното тълкувание на нещата-този атентат няма да е конкретният повод за военен конфликт срещу Иран,а се цели именно общественото мнение да бъде подготвено в тази посока.В тази връзка най-вероятно в близко бъдеще някъде по света ще се случи подобно дирижирано събитие,което вече ще отключи войната.Тук целта е общественото мнение в България да одобрява такава намеса,тъй като най-близките военни бази на НАТО до Иран,които попадат под защитата на ракетния щит са именно в България.

Вие вЕрно се вкарвате в някакви фантастични филми. На кого му пука за българското обществено мнение, че чак атентат ще прави ?!?!
Ние въздушен коридор за ударите срещу Сърбия дадохме и без да ни убеждават с атентати, без никой да пита "общественото мнение" какво мисли.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 юли 2012 17:13

Четири бойни кораба от състава на НАТО – от Италия, Великобритания, Турция и Германия акостираха на Морска гара – Варна. Посещението, което е при изключителни мерки за сигурност, не е планирано и е ден след убийствения атентат в Бургас.

Междувременно са предприети засилени мерки за сигурност на летището във Варна. В района на аеропорта не се допускат лични автомобили, както и посрещачи. Пристигащите и заминаващите пътници се придвижват пеш на безопасно разстояние от летището. Всички автомобили, които се допускат в района на аерогарата се проверяват със специални уреди за взривни устройства.

Изображение
Изображение
Изображение
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”