Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот DrAvalanche » 07 ное 2013 10:48

kartago написа: На всеки, ВСЕКИ, твой сигнал е отреагирано! Аз не мога да променя правилата на форума, защото сам съм се съгласил с тях! Искаш добър тон към тебе? Я, погледни ти как ми писа! И не ти чета "конско", то е за коне, а те са по-благородни и умни животни от хората! Каквото имаше да ти го казвам, казах ти го! Другото да го преценят потребителите! Чудя се за финал, да ти го "нацепя" ли по навик......(не е обидно, ти го каза), пък и сам казваш, че не държа правилния добър и словесен тон! Апропо, има къде и да се оплачеш от мен, ама трябва да се четат тези правила! Иначе, малииии, колко сме радостни (опа забравих кавичките), че ти видиш ли си "ВЯРВАЛ" в модераторите?! Смех!!!

Безсмислено е да продължавам.

Пожелавам ти приятен и успешен ден.

П.С. Причините за това дали потребителите вярват или не на модераторите са действията и отношението на модераторите.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 ное 2013 12:13

Тоя форум се напълни с лапета ей !

tisho_ynwa написа:Играхте срещу Уефалона .. на какво да се усмихнеш ?!

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=1&t=28497&st=0&sk=t&sd=a&start=17410

Офтопик:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 ное 2013 14:19

1.9.1.4 написа:"Безпристрастния" Васконти или некой друг така дали ще вземе мерки срещу Кирчо или щом е червен, такива не се полагат. А да, забравих, сигурно е вечно провокиран.

Кировец написа:Мамо, ходи се прегледай. Забранен сивол е пречупения кръст в сек Б тор. Не забравяй за темата, нещастник.

Кировец написа:Пропусна историята за указа, подуенски тиквеник. Нещо не ти е много удобно и бягаш от посланието ми. Извинявай, че си от Левски!

Кировец написа:Какво е направил Лупи, което е навредило на феърплея в българския футбол бе тиквеник?

Кировец написа:Глупанарино, този орден е отсъден на един лицемер и държавен хрантутник - Тодор Батков - собственик на подуенския ментак Левски Спартак. Не го присъждай на хора с подигравката, че плачели, които са заслужили и доказали името си във вечната история на българския футбол като Екзекутор на Великия Ливърпул.

За пореден път се убеждавам какви са... Първо конфронтират, после се обиждат и накрая трябва някой да им свърши работата. Живейте, подуенски тиквеници.Извинявайте, че сте от Левски!
Държа да бъде наказан и човека, който лепна подигравателен етикет в кавички на модератора Васконти.
Както си е по-правилник прилагам и линк viewtopic.php?f=2&t=165981&start=140

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 07 ное 2013 19:12

На този индивид му се ходи на някои острови и май се сещате на кои ? ?

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 ное 2013 19:17

Този защо не сте го баннали още ? нали съм го репортнал ;)

Офтопик:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 08 ное 2013 00:27

Господа модератори, докога трябва да търпим идиотизмите на pomiqr56?
След всеки бан се връща отново и отново, вече колко пъти - 55?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 ное 2013 12:49

Laetitia написа:Господа модератори, докога трябва да търпим идиотизмите на pomiqr56?
След всеки бан се връща отново и отново, вече колко пъти - 55?

Колкото е необходимо. 8-)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 ное 2013 13:11

DrAvalanche написа:
kartago написа: На всеки, ВСЕКИ, твой сигнал е отреагирано! Аз не мога да променя правилата на форума, защото сам съм се съгласил с тях! Искаш добър тон към тебе? Я, погледни ти как ми писа! И не ти чета "конско", то е за коне, а те са по-благородни и умни животни от хората! Каквото имаше да ти го казвам, казах ти го! Другото да го преценят потребителите! Чудя се за финал, да ти го "нацепя" ли по навик......(не е обидно, ти го каза), пък и сам казваш, че не държа правилния добър и словесен тон! Апропо, има къде и да се оплачеш от мен, ама трябва да се четат тези правила! Иначе, малииии, колко сме радостни (опа забравих кавичките), че ти видиш ли си "ВЯРВАЛ" в модераторите?! Смех!!!

Безсмислено е да продължавам.

Пожелавам ти приятен и успешен ден.

П.С. Причините за това дали потребителите вярват или не на модераторите са действията и отношението на модераторите.

Може и да не е за тука, ама ще го кажа :mrgreen: . Докторе, ти си много нагъл, бе :!: Провокираш по темите и като някой не толкова школуван потребител, ти отговори с епитети, които на 100% заслужаваш, веднага тичаш тука да донасяш срещу него. Батков би се гордял с фенове като тебе :idea:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 ное 2013 18:58

boabbb написа:Може и да не е за тука, ама ще го кажа :mrgreen: . Докторе, ти си много нагъл, бе :!: Провокираш по темите и като някой не толкова школуван потребител, ти отговори с епитети, които на 100% заслужаваш, веднага тичаш тука да донасяш срещу него. Батков би се гордял с фенове като тебе :idea:

Препоръчвам ти да прочетеш разказа на Чудомир "Не съм от тях". Може и да ти светне нещо
Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 09 ное 2013 19:08

Tobacco написа:Smeshnici,tva li vi e shampionskiq otbor be?

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=21&t=166087&st=0&sk=t&sd=a&start=50

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Върни се в “Свободна зона”