История на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: История на България

Мнениеот JimBeam » 28 дек 2023 21:56

"Хубавите" соц години, когато получаваш разрешение да си купиш телевизор. :lol:

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 дек 2023 13:33

"Масторе", ти кАжи, гледайки Именникът на Българските Владетели, къде е позициониран този "Слав" ? :?
В кой период е царувал, какви войни е водил и договори сключвал ? :roll:
Дори през соца не сме учили за подобен Владетел... Освен ако не иде реч за деспот Слав, управителят на Карвунската област ... :lol:

ПисАх ти - Срещу мен няма как да излезеш с нефелни познания и фиктивни източници.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 дек 2023 13:35

Пича още не е вдянал, какво се има предвид по цар Слав... Направо не мога, да повярвам...
Айде за Помияра иди-дойди, той толкова може да разсъждава момчето, ама... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 дек 2023 13:46

Аха, вече станахме врачки и оракули, и ще казваме на хората какво всъщност са имали напредвид, нищо че те са си го писали ... :lol:

Покажеш ли ми факт и източник, който да казва, че Византия сключвала договори със "славяни" и тяхната Държава - "Славяния", веднага ти изпращам коледният си бонус. 8-)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 дек 2023 13:51

Не, аз не мога... сериозно, тоя ще излезе ебахти неадекватния тип. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2023 12:39

Drunken_Master написа:Не, аз не мога... сериозно, тоя ще излезе ебахти неадекватния тип. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Темата е сериозна и досега не си предоставил нещо, което черно на бяло да показва и доказва, че "българите са славяни".
Поустваш нЕкви неща и сам правиш изводи, които нямат връзка с реалноста.

Аз не мога да разбера, що "УЖ" като сме "славяни", всички останали така-наречени "славяни", ни мразят в червата си !?? :roll: :cry:
Т'ва сРъбЕ, руснацЕ, хРъватЕ, чехЕ, словацЕ, словенцЕ, че и гнусните поляци ( да, 'ич не ги обичам, ама щом са контра на вековният ни враг, за сега съм ОК ) ... Почти няма българин, който по един или друг начин да не е усетил омраза, или поне - пренебрежително дистанциране, когато е бил в тези страни, или е имАл досега с тези "хора".
"Хора", нарочно в кавички, щото тия са си вселенски отпадък ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 дек 2023 12:43

Това пак е феноменална мисъл от титана на мисълта. Ние не сме славяни, щото останалите славяни не ни харесват. Бате... сериозно ти казвам, пий си хапчетата! Не мога, да разбера, дали наистина си вярваш на тия глупотевини, които пишеш... Лошото е единствено, че на тия жалки арийски теории сульо и пульо тръгнаха, да кълват, че и си татуират пречупени кръстове по кожата, крещят ми по улиците "Зиг хайл!" и прочее... Виждаме го постоянно, особено сред футболните фенове.
Така и не ви идва на акълеца (ако изобщо го имате), че тия нелепици "Кирил и Методий са българи!", "Азбуката е 100% българска!" "Исус Христос е българин!" и прочее са неща, които са изключително недостойни, дори жалки. Един вид... понеже страната ни е кочина, та затова и вярваме сляпо на всякакви глупости, понеже искаме да компенсираме сегашното състояние на България с едновремешната ни голяма значимост. Ето защо такива шарлатани като тоя Иван Тренев са толкова "модерни" напоследък... Тоя до момента не е показал НИТО ЕДИН ДОКУМЕНТ! И на каква база тогава ги твърди? А се смеете на Македония, че вие сте същите?!

Прост народ, бате... Прост народ! Напълно си заслужаваме съдбата!
Последна промяна от Drunken_Master на 30 дек 2023 12:45, променено общо 1 път.
Изображение

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 30 дек 2023 12:44

За първи път чувам хърватите да ни мразят :shock: ...пълни глупости. Много пъти са търсели съюз със нас на антисръбска основа, особено между двете световни войни и по време на самата ВСВ. Нещо еквивалентно на сърбо-гръцкия съюз на антибългарска основа.
Барса и Лудогорец але, алеее...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2023 12:50

Drunken_Master написа:Това пак е феноменална мисъл от титана на мисълта. Ние не сме славяни, щото останалите славяни не ни харесват.

И тук опираме до това, че наистина няма значение генетиката, важното е какъв се чувстваш и какви интереси имаш.
През хилядолетията, нашите предци са решили, че ще избиват "славяни", ромеи, хазари, авари, печенеги, узи, маджари и т.н. ( общо-взето, всички под ножа ) ... Ако същите, не се съобразяват с нашите възгледи, амбиции и желания.
Точка.
Няма братя, нЕма сестри, няма брат'чеди... Всичко опира до шибаният интерес !
Точно за това хазаро-юдейска-настояща Русия, трябва да бъде премазана, без значение как и от кого.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 дек 2023 12:52

Аааааааааааааааааааа... сега вече било важно как се чувстваш. Значи досега бяхме българи, азбуката била българска, Кирил и Методий били българи, нямало славяни и прочее. Това не хвана дикиш, та вече новата мантра е, че генетиката нямала никакво значение, било важно какъв се чувстваш. Ясноооо... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”