Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Къде е Конана?ЦСКА-то що не го отцепват като Банско и махалите клъстери бе?Кво ми се разхождат без маски журналя и малоумници из светая светих?Къде е тая зараза?Какви мачове?Що няма реакция на тулупа и генерала?Много невинни ще пострадат.Вие ташак ли си правите че има зараза?Ми нали ония богопомазаните досега щяха да са се посрали от страх...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
THE G.A.M.E написа:Масов мор няма да има, но ще има достатъчно Правителства и хора, които ще се шашнат и блокажа през ранната пролет ще ни се види като игра в пясъчник в сравнение с това, което ще се предприеме в световен мащаб до края на годината.
И това не е заплаха, е реална прогноза, която почти сигурно ще се сбъдне.
И няма да има значение кой-крив, кой-прав.
Отново се повтарям... Човечеството в днешно време е несъраизмеримо по различно от поколението на двете световни войни.
Виждаме смъртта на един негър-издирван за няколко престъпления, до какво доведе.
Ест. ние си гледаме България, но ние не сме на друга Планета.
Бъдещите рестрикции отново ще ни засегнат... А всичко щеше да е толкова просто и логично, ако всички се бяха обединили около една позиция на тотален блок-аут през Март-Април, и всичко вече щеше да е история.
Проблемът е, че на всякъде се взеха половинчати мерки.
Отново се повтарям, няма значение колко е смъртоносно т'ва, обществата в цял свят са чувствителни на тема "безпричинна смърт" и това трябваше да се вземе на предвид.
Съжалявам, но ако по голямата част от хората искат рестрикции, всички останали са длъжни да се съобразят.
Така работи демокрацията.
Инак, имаме анархия, а анархията е враг на цивилизацията.
Теб те имах за по-умен но си толкова далеч от истината...Идея си нямаш.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
THE G.A.M.E
Може да работя за ТЯХ, от къде да знаеш ?icko65 написа:Теб те имах за по-умен но си толкова далеч от истината...Идея си нямаш.
Ситуацията с коронавируса в момента е много сериозна така че на който му е смешно и не мисли така да не пречи на останалите.
DanailG написа:Ситуацията с коронавируса в момента е много сериозна така че на който му е смешно и не мисли така да не пречи на останалите.
Как точно ти пречат на теб нормалните хора? Вие наглеци трябва да спрете да пречите. Който го е страх от сянката му, никой не го кара да се бута при останалите. Кажи ми точно, теб кой те кара да излизаш? Затвори се и си измисли даже собствени мерки. Спазвай си ги и се пази. Защо досаждаш на останалите?
Само на това отговори!
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
THE G.A.M.E написа:Може да работя за ТЯХ, от къде да знаеш ?icko65 написа:Теб те имах за по-умен но си толкова далеч от истината...Идея си нямаш.![]()
![]()
[offtopic]Не знам дали работиш за някой изобщо, но профила ти изглежда като хакнат, защото и аз те имах за по-умен, но това което пишеш напоследък сериозно се разминава с впечатленията ми.[/offtopic]
Ако беше достатъчно интелигентен щеше сам да си отговориш а не да задаваш въпроси.
Тоя пък мислил някой за по умен. Весел първо хората се оглеждат в себе си после в останалите. Това се възпитава в първите седем години. Вие сте типични ганьовци казвам го с ясната идея и без да ме е срам че пак ще ме накажат заради вас. Просто ме е срам от такива българи.
DanailG написа:Тоя пък мислил някой за по умен. Весел първо хората се оглеждат в себе си после в останалите. Това се възпитава в първите седем години. Вие сте типични ганьовци казвам го с ясната идея и без да ме е срам че пак ще ме накажат заради вас. Просто ме е срам от такива българи.
Щях да кажа, че чувството е взаимно, но определено щях да излъжа. Защо да ме е срам от теб? Да не съм те гледал аз?
Точното чувство би трябвало да е презрение и насмешка, а не срам. Да, това е правилното определение.
-----
п.с. Нямаше каква глупост да измислиш за да отговориш все пак нещо, нали?
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Eminem написа:Какви сърдечни заболявания, какви войни, какви катастрофи и т.н. ? Нямат общо с вируса, че да ги давате за пример. Те не са заразни.
А за СПИН-а, дизентерията и туберкулозата какво мислиш?
(...имаме заразно заболяване, което, при налични ваксина и лекарства, убива повече от к19. Къде е медийната истерия, локдауните, заплахите на СЗО, броячите на трупове, плакатите със супергерои в бели престилки, снимките на ковчези?)