История на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: История на България
На същата страница, на която пише, че славяните са тор, пише за българския произход на германците.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Я дай т'ва за "славяните" / робите / че нещо съм го пропуснал ?Drunken_Master написа:Дадох ти го... славяни сме.

Например, кой наш Владетел е "славянин", и съответните 2 независими един от друг източника, които посочват "фактът" ?

- Drunken_Master
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Я дай т'ва за "славяните" / робите / че нещо съм го пропуснал ?Drunken_Master написа:Дадох ти го... славяни сме.![]()
Например, кой наш Владетел е "славянин", и съответните 2 независими един от друг източника, които посочват "фактът" ?![]()
Да си чел нещо за Цар Слав в "Апокрифен летопис" от XI век?
И след това чух глас, който друго ми разказваше: „Исайе, възлюбени мой пророче, иди на запад от най-горните страни на Рим, отлъчи третата част от куманите, наречени българи, и насели земята Карвунска, която опразниха римляни и елини.” Тогава аз, братя, по Божия повеля дойдох на лявата страна на Рим и отделих третата част от куманите, и поведох ги по път, посочен с пръст, и ги доведох до реката, която се нарича Затиуса, и при друга река, наречена Ереуса. И тогава имаше три големи реки. И населих земята Карвунска, наречена българска; беше опустяла от елини за 130 години. И я населих с множество люде от Дунава до морето, и поставих им цар от тях: името му беше цар Слав

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-

И пак никъде не виждам термина SLAVS, както е оригиналът ?

Нали се разбрахме, че ако Римляните имАха напредив "славяни" / демек СЛАВНИ ХОРА / то терминът вместо SLAVS, щеше да е GLORI'S

ТоС "апокриф", има лЕ потвърждение от друг ?
А сРъбите, що не се самонаричат "славяни" до към 16-ти век ?
Ми русите ?
И кой известен руснак, поляк, сърбин, словак, чех и т.н. е с име Слав ?

Па да не се окаже накрая, че само ние сме слА'вни ??

Тоя ще излезе по-тъп, отколкото го мислим Асеневци са славяни, цащото някой се казва Слав
Роман е от Римската империя, а Телец от Венера 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Брато, ти верно ще излезеш с акъла на Помияра. Кви римляни, кви сърби, кви руснаци... Ти си тотално изпушил тип. Искаше ми източници за славяни, дадох ти ги без абсолютно никакви проблеми. Източници за славяни - бол. Нямало било потвърждение. Толкова ти обира главата...
Айде, питам те... как говорим на славянски език, като сме арийци?!
Не случайно и Помияра е задал подобен въпрос. Вие наистина сте на един акъл...
Царя ще се е казвал Слави сигурно. Или да не става дума за Слави Трифонов?

Айде, питам те... как говорим на славянски език, като сме арийци?!
THE G.A.M.E написа:И кой известен руснак, поляк, сърбин, словак, чех и т.н. е с име Слав ?
Не случайно и Помияра е задал подобен въпрос. Вие наистина сте на един акъл...

Царя ще се е казвал Слави сигурно. Или да не става дума за Слави Трифонов?

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Момчето просто не желае да схване, че терминът в миналото, няма нищо-общо с каквато и да е еднородна група/общност от хора-племена.pomiqrat написа:Тоя ще излезе по-тъп, отколкото го мислим Асеневци са славяни, цащото някой се казва СлавРоман е от Римската империя, а Телец от Венера
И че въпросното определение е въведено изкуствено, с политически цели, за да обозначава генетично и културно различни народи, като "братя".
Ако заменим "славяни", с келти, и това бе налагано от столетия, горкият, сигурно пак щеше да се върже.

- Drunken_Master
- Контакти:
Професоре, отговор няма ли да ми дадеш? Кажи ми, велики ариецо, що говориш на славянски език?
Вие пак си пишете с Помияра, виждам, че сте на един акъл двамата... ама е хубаво да не бягаш от зададените въпроси. Вече разбрах, че нямало как да е "Слав" щото нямало такова име. Беше феноменално прозрение от един... умен тип. Не му стигна акъла, що го нарича "Слав". То и на Помияра не му стигна, ама там нещата са по-дълбоки...
Вие пак си пишете с Помияра, виждам, че сте на един акъл двамата... ама е хубаво да не бягаш от зададените въпроси. Вече разбрах, че нямало как да е "Слав" щото нямало такова име. Беше феноменално прозрение от един... умен тип. Не му стигна акъла, що го нарича "Слав". То и на Помияра не му стигна, ама там нещата са по-дълбоки...

-
Аха... Азбука, поръчана от Българският Цар, за да е официална писменост в България, направена от Българи / Климент, Наум и Ангеларий, категорично са определени за БЪЛГАРИ от източниците / ... Била "славянска" ?
На какъв език да ти се обясни, че нема "славянски:" език и всички са БЪЛГАРСКИ диалекти ?
Нали се сещаш, че с твоята теория след около век всички езици в Европа ще се наричат - Европейски !!?
Не се сещаш, налЕ ?
Ама толкоС ти е акъла, след като кълвеш на пропаганда ...

На какъв език да ти се обясни, че нема "славянски:" език и всички са БЪЛГАРСКИ диалекти ?
Нали се сещаш, че с твоята теория след около век всички езици в Европа ще се наричат - Европейски !!?
Не се сещаш, налЕ ?
Ама толкоС ти е акъла, след като кълвеш на пропаганда ...
- Drunken_Master
- Контакти:
Азбуката била българска, направена била от българи, че и поръчана от българския цар...

Това директно отива в подписа ми...

Това директно отива в подписа ми...