Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Real » 21 юни 2020 09:54

DanailG написа:Ама чакай сега тези цифри са до момента. Заразата не свършва днес. Тя тепърва започва. И само да ти вметна ча на икономиката са и нужни живи хора.

Убу, айде да поговорим с числа (...цифрите са друго).
Средно на ден, от появата си, ковид убива към 2000 човека. Не ми казвай, че сега започва, щото в пиковите седмици (през Април!) убиваше по 7000. Оттогава спадат.
Сега чети внимателно, с маска и ръкавици:
Малария - 1700. Дневно!
СПИН - 2600!. Носи си неопрена при контакти с девойки. И само в нета, на живо е смъртоносно.
Туберкулоза (с всичките лекарства, ваксина и стадни имунитети) - 3200!
Катастрофи - 3400! Да не си излязъл на улицата без танк!
Диария (от различни инфекции, не от развалена храна) - 4300!
Деменция - 6900!. И "тепърва започва".
Рак - 25 000!
Сърдечно-съдови - към 50 000!
КАК ИЗОБЩО СМЕ ЖИВИ!?! :)

Айде, стига сме драскали в изчерпана тема...
Хубав ден ти желая! Бъди здрав и живей спокойно! И с радост!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 21 юни 2020 11:18

Ето сега проверявам и веднага ти казвам че на 16 юни са починали 6599 души, което значи, че смъртността не е паднала кой знае колко от април. Нещо повече, новите случаи днес са много повече от тези април, и се увеличават всеки изминал ден. А това ти е ясно че ще доведе до повече жертви нали. И кво се опитваш да ми докажеш че като се мре от сърце и спин няма грижи да мрем и от ковид. Много плоска логика немислиш ли. Нарастващия брой заболели е проблем, и то не трябва да се неглижира. Ако сега имаме по 100, то тенденцията е към нарастване и е въпрос на време да му изтървем края, ако вече не в станало.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 юни 2020 11:30

За осем години Втората световна война взема 61 милиона жертви и светът е оцелял и развил.
Ковид ще вземе милион жертви, аз също може да съм сред тях това е Божа работа, но светът няма да свърши.
Като толкова си спекъл л***ото крий се във вас и спри да се правиш на брояч и подобни.
Всеки един от нас ако го интересува, колко са новите заразени и починали винаги може сам да си намери информация.

Що за живот живеете с тази паника не зная, да не говорим как стигате въобще до работните си места.

У нас ако направят за един ден 10 000 теста вероятно ще има 1 000 положителни и какво правим, влизаме в бункера ли?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 юни 2020 13:06

TodorT написа:
CSKA 78 написа:Прогнозата ми е, че утре ще има намаление, поради простата причина, че е почивен ден, и ще проверят много по-малко хора! Всъщност в света от 2 месеца вече има намаление в събота, неделя и понеделник! А от вторник до петък следва увеличение! Това сигурно има общо с епидемиологията! :lol:
И ако утре има намаление, ще се появят анормалните фенове на конспирациите, и ще поискат да се затвори темата! :shock: :lol:

ПП Ще се види следващата седмица дали ще има тенденция към още по-голямо увеличение!

Простата причина, че днес е събота - 51 по-малко заразени при направени 267 повече тествания!
На теб май ти е хоби да прогнозираш и да се излагаш. :lol:

CSKA 78 написа: Забавлявам се на теориите на разни недоучили медици, които си мислят, че вече са светила в микробиологията, вирусологията и епидемиологията! :lol:
Затова в България почти няма добри лекари! Добрите са се изнесли зад граница, като е останала най-вече плявата!

TodorT написа:Медиците са недочули, но българинът дочу всичко и започна да разбира И от имунология. Няма как да има добри лекари в България, когато срещу тях застават такива капацитети. :cry: Свободен си, ако не дай си Боже имаш нужда от мед помощ, да я потърсиш при добри лекари в чужбина. Може и зъбите да си правиш там, в чужбина има и добри стоматолози :geek:

117 са регистрираните случаи на заразени с коронавирус у нас за последното денононощие. Направени са 1360 проби.

Та какво казваше за излагането :lol: ?! Да не би да си стоматолог или още по-лошо зъботехник?! Вижда се от числата, че много разбираш! :lol:
Иначе, ако човек има възможност при необходимост е по-добре да се лекува в чужбина! Даже и при проблеми със зъбите! У нас повечето стоматолози са на ниво стажанти!

ПП Не знам какво са недочули медиците, но със сигурност доста от тях са недоучили! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 юни 2020 13:13

Как лекуват болните, като няма лекарство :?: Тялото да не се бори само :roll:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 21 юни 2020 14:38

По различни начини, още повече че при много от хората е леко.
И да няма утвърден път за лечение.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 21 юни 2020 16:42

Кантарджиев: Тенденциите у нас са смущаващи, надценил съм самосъзнанието на хората.

Верно ли. Как аз като един нищо неразбираш от вирусология го казвам това от една седмица, а вие днес се сетихте, че нещата си ебават майката. Вече каквото и да предприемете е късно, защото страната пламна и въпреки добрата работа в началото сега се изсрахте на всичко. Бойко каза ще се удавим накрая.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юни 2020 16:51

DanailG написа:Кантарджиев: Тенденциите у нас са смущаващи, надценил съм самосъзнанието на хората.

Верно ли. Как аз като един нищо неразбираш от вирусология го казвам това от една седмица, а вие днес се сетихте, че нещата си ебават майката. Вече каквото и да предприемете е късно, защото страната пламна и въпреки добрата работа в началото сега се изсрахте на всичко. Бойко каза ще се удавим накрая.

Изображение

Бягаааай, идва тоя с косата, ще се мрееее! :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юни 2020 18:25

Какви сърдечни заболявания, какви войни, какви катастрофи и т.н. ? Нямат общо с вируса, че да ги давате за пример. Те не са заразни.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юни 2020 22:01

Масов мор няма да има, но ще има достатъчно Правителства и хора, които ще се шашнат и блокажа през ранната пролет ще ни се види като игра в пясъчник в сравнение с това, което ще се предприеме в световен мащаб до края на годината.
И това не е заплаха, е реална прогноза, която почти сигурно ще се сбъдне.
И няма да има значение кой-крив, кой-прав.

Отново се повтарям... Човечеството в днешно време е несъраизмеримо по различно от поколението на двете световни войни.
Виждаме смъртта на един негър-издирван за няколко престъпления, до какво доведе.
Ест. ние си гледаме България, но ние не сме на друга Планета.
Бъдещите рестрикции отново ще ни засегнат... А всичко щеше да е толкова просто и логично, ако всички се бяха обединили около една позиция на тотален блок-аут през Март-Април, и всичко вече щеше да е история.
Проблемът е, че на всякъде се взеха половинчати мерки.
Отново се повтарям, няма значение колко е смъртоносно т'ва, обществата в цял свят са чувствителни на тема "безпричинна смърт" и това трябваше да се вземе на предвид.
Съжалявам, но ако по голямата част от хората искат рестрикции, всички останали са длъжни да се съобразят.
Така работи демокрацията.
Инак, имаме анархия, а анархията е враг на цивилизацията.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”