Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 фев 2018 20:01

1982 написа:Няма такъв жалък боклук, като Сидеров .........

Моля моля, не така! Господин Сидеров е истински български патриот, чието сърце кърви заради мъките на Родината. Ако стане цар ще направи минималната пенсия 8194 златни рубли, ще дециганизира държавата, ще изпрати Доган в Диарбекир и всеки българин ще разполага с хеликоптер и в нито 1 клекшоп няма да се продават наркотици, фалшива бира и контрабандни цигари! Освен това във всяка къща ще има по 4 телевизора, да може да гледаме безспир АЛФА ТВ!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 фев 2018 22:03

Защо сравнихте Енчев със Сидеров не ми стана ясно?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 фев 2018 22:11

Betchualeng Arnaikem написа:

Моля моля, не така! Господин Сидеров е истински български патриот, чието сърце кърви заради мъките на Родината. Ако стане цар ще направи минималната пенсия 8194 златни рубли, ще дециганизира държавата, ще изпрати Доган в Диарбекир и всеки българин ще разполага с хеликоптер и в нито 1 клекшоп няма да се продават наркотици, фалшива бира и контрабандни цигари! Освен това във всяка къща ще има по 4 телевизора, да може да гледаме безспир АЛФА ТВ!

Преди години синчето на цар Киро влезе в Биг Брадър ..... застоя се много кратко, след като се изпусна, че и от Атака са пазарували при тях ..... цигански гласове. Веднага напусна шоуто поради някакви мъгляви причини ...... тогава много шарани обявиха, че думите на "принца" били платен компромат срещу "великия патриот и националист" ........ е, днес вече е изтекла много вода и мисля на всички вече им е ясно, че май не е имало никакъв платен компромат ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 фев 2018 22:29

1982 написа:

Преди години синчето на цар Киро влезе в Биг Брадър ..... застоя се много кратко, след като се изпусна, че и от Атака са пазарували при тях ..... цигански гласове. Веднага напусна шоуто поради някакви мъгляви причини ...... тогава много шарани обявиха, че думите на "принца" били платен компромат срещу "великия патриот и националист" ........ е, днес вече е изтекла много вода и мисля на всички вече им е ясно, че май не е имало никакъв платен компромат ....

Абе ти насериозно ли взе думите ми? :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 фев 2018 22:33

Не, разбира се ..... просто ме подсетиха за онази случка, когато се разбра, че Атака пазарува цигански гласове, нищо че се прави на анти циганска и анти турска партия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 фев 2018 22:40

1982 написа:Не, разбира се ..... просто ме подсетиха за онази случка, когато се разбра, че Атака пазарува цигански гласове, нищо че се прави на анти циганска и анти турска партия.

Това е мръсна соросоидна пропаганда, писана от зомбирани слуги на САЩ и еврейските автори на НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД, работещи за центове родоотстъпници. Правят го защото треперят от страх от Волен Сидеров.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 фев 2018 23:44

Това ми напомни този виц

През 70-те години Брежнев говори на митинг в Москва:
– Другари, през 1980 г. всеки жител на СССР ще има мотоциклет!
Тълпата реве:
– Ураааа, мотоциклееет, мотоциклееет…
Брежнев продължава:
– Другари, през 1990 г. всеки наш гражданин ще има автомобил!
Тълпата:
– Ураааа, автомобиииил, автомобииииил…
– Другари, през 2000 г. всеки гражданин на СССР ще може да си купи хеликоптер!
Тълпата изпада в луд екстаз:
– Уррррррраааааааааа, хеееликоптееер, хеееликоптеееееер…
Една бабичка обаче пита:
– Другарю Брежнев, че защо ми е на мен пък хеликоптер?
– Ех, колко си проста, бабо! Чуеш например, че в Киев са пуснали макарони, литваш и си първа на опашката…
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 фев 2018 23:49

Thsmith написа:

Това ми напомни този виц

През 70-те години Брежнев говори на митинг в Москва:
– Другари, през 1980 г. всеки жител на СССР ще има мотоциклет!
Тълпата реве:
– Ураааа, мотоциклееет, мотоциклееет…
Брежнев продължава:
– Другари, през 1990 г. всеки наш гражданин ще има автомобил!
Тълпата:
– Ураааа, автомобиииил, автомобииииил…
– Другари, през 2000 г. всеки гражданин на СССР ще може да си купи хеликоптер!
Тълпата изпада в луд екстаз:
– Уррррррраааааааааа, хеееликоптееер, хеееликоптеееееер…
Една бабичка обаче пита:
– Другарю Брежнев, че защо ми е на мен пък хеликоптер?
– Ех, колко си проста, бабо! Чуеш например, че в Киев са пуснали макарони, литваш и си първа на опашката…

Затова го казах така. Големи лафове, пък и господина сега-засега залита към Масквето. Сигурно са му обещали и на него златни рубли.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 фев 2018 00:34

Betchualeng Arnaikem написа:Моля моля, не така! Господин Сидеров е истински български патриот, чието сърце кърви заради мъките на Родината. Ако стане цар ще направи минималната пенсия 8194 златни рубли, ще дециганизира държавата, ще изпрати Доган в Диарбекир и всеки българин ще разполага с хеликоптер и в нито 1 клекшоп няма да се продават наркотици, фалшива бира и контрабандни цигари! Освен това във всяка къща ще има по 4 телевизора, да може да гледаме безспир АЛФА ТВ!

Това не е нищо, ако няма на ден по 20 безплатни талона от лотарията за народонаселението, та същото да търка със стотинка до отмала :lol:

1982 написа:Преди години синчето на цар Киро влезе в Биг Брадър ...

Е, тоя отрок не е ли принц :roll: Би трябвало да влезе във ВИП Брадър, а не в кеча за простолюдието :roll: Къде са бляли придворните му :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 фев 2018 08:08

Groucho написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Моля моля, не така! Господин Сидеров е истински български патриот, чието сърце кърви заради мъките на Родината. Ако стане цар ще направи минималната пенсия 8194 златни рубли, ще дециганизира държавата, ще изпрати Доган в Диарбекир и всеки българин ще разполага с хеликоптер и в нито 1 клекшоп няма да се продават наркотици, фалшива бира и контрабандни цигари! Освен това във всяка къща ще има по 4 телевизора, да може да гледаме безспир АЛФА ТВ!

Това не е нищо, ако няма на ден по 20 безплатни талона от лотарията за народонаселението, та същото да търка със стотинка до отмала :lol:

Е не включих талоните защото тогава минималната заплата ще е 10000 евро, ама толкова малко пари ще плащат само на тия дето не работят. И няма да ни се налага да се хабим да търкаме талоните.

П.П. Сега отивам да изкрънкам на заем 3 лева за едно талонче, може да успея да ударя голямата печалба и съм пълен с пари докато съм жив!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”