Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2021 18:19

pomiqrat написа:
delqnski47 написа:
pomiqrat написа:
delqnski47 написа:Много ме кефи как на няколко пъти не одобряват(реално те смениха кадрите) кадри на ИТН, имат пълната власт да не подкрепят кабинет на ИТН или да го подкрепят, но да му гласуват вот на недоверие по всяко време и след това да се изцепят ''Слави само мрънка '' и ''Иска да управлява всичко'' :lol:

Кандидатите му са с биографии, които всеки ден се променят.

Прокопиевите джендърски медии правят чудеса последните дни . Като един юмрук са с герберастките :lol:

Какво е виновен прокопиев, че някой лъже за биото си

Не докопа министерството на правосъдието . :cry: Яд го е, че след Боко(когато Бойкикев напусна, защото той е добър , а Боко - лош) и Дългия няма да му пусне да си прави схемите :(
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 авг 2021 18:28

delqnski47 написа:
Groucho написа:Славчо с една от запазените тактики на Боце: "Сърдит съм на всички, няма да си играя повече с вас" :lol:

Никой не е сърдит на никого . Маяма, Бойкикев и джендърите искат много пари за подкрепа и Дългия им е отказал . Това е.
Само пълен кретен няма да види нещо необичайно във ''Ние не искаме постове'' и веднага след това ''Слави иска едновластие'' :lol: . '' Не подкрепяме Петър Илиев, защото говори много високо и гледа строго '' :lol:

Принципно само пълен кретен би подкрепил чалгарчо и наглярчо :lol: Най малкото, че ще се самоубие през своя електорат.

fcb_bg написа:
Thsmith написа:
fcb_bg написа:
Thsmith написа:Ех деа, единствения успешен ПМ от над 70 години пак виновен. Ех, мъка, мъка... : )

Кво е тва ПМ? Пост меридием, прайм министер ( Тачър, оф корс), потка майчина?

Сигурен съм, че ще се сетиш сам какво е. 8-)

Сигурно е третото. Щото в България е МП.

Аа след като знаеш как да го наречеш, защо питаш? Е сори, но и да те дразни ще продължа да използвам ПМ. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 авг 2021 18:30

delqnski47 написа:
pomiqrat написа:
delqnski47 написа:
pomiqrat написа:
delqnski47 написа:Много ме кефи как на няколко пъти не одобряват(реално те смениха кадрите) кадри на ИТН, имат пълната власт да не подкрепят кабинет на ИТН или да го подкрепят, но да му гласуват вот на недоверие по всяко време и след това да се изцепят ''Слави само мрънка '' и ''Иска да управлява всичко'' :lol:

Кандидатите му са с биографии, които всеки ден се променят.

Прокопиевите джендърски медии правят чудеса последните дни . Като един юмрук са с герберастките :lol:

Какво е виновен прокопиев, че някой лъже за биото си

Не докопа министерството на правосъдието . :cry: Яд го е, че след Боко(когато Бойкикев напусна, защото той е добър , а Боко - лош) и Дългия няма да му пусне да си прави схемите :(

Ако не лъжеха нямаха да имат проблеми. Тоз къде ли не се опитаха да го назначат милия. Човек на някого.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 авг 2021 18:39

Може ли да видя автобиографията му преди медийната бухалка?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2021 18:43

Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Groucho написа:Славчо с една от запазените тактики на Боце: "Сърдит съм на всички, няма да си играя повече с вас" :lol:

Никой не е сърдит на никого . Маяма, Бойкикев и джендърите искат много пари за подкрепа и Дългия им е отказал . Това е.
Само пълен кретен няма да види нещо необичайно във ''Ние не искаме постове'' и веднага след това ''Слави иска едновластие'' :lol: . '' Не подкрепяме Петър Илиев, защото говори много високо и гледа строго '' :lol:

Принципно само пълен кретен би подкрепил чалгарчо и наглярчо :lol: Най малкото, че ще се самоубие през своя електорат.

fcb_bg написа:
Thsmith написа:
fcb_bg написа:
Thsmith написа:Ех деа, единствения успешен ПМ от над 70 години пак виновен. Ех, мъка, мъка... : )

Кво е тва ПМ? Пост меридием, прайм министер ( Тачър, оф корс), потка майчина?

Сигурен съм, че ще се сетиш сам какво е. 8-)

Сигурно е третото. Щото в България е МП.

Аа след като знаеш как да го наречеш, защо питаш? Е сори, но и да те дразни ще продължа да използвам ПМ. :lol:

Слави е ''чалгар'' колкото Бойкикев е министър - председател . Само човек, който не разбира от музика , има такова мнение за Трифонов
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2021 18:44

fcb_bg написа:Може ли да видя автобиографията му преди медийната бухалка?

Аз искам да видя автобиографията на Бойкикев . Колко работни дни има в живота си. Много ми е интересно. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 авг 2021 18:44

Мен честно казано не ме ебе дали е преписал някаква част от книгата си. Ама това държание вчера в студиото беше меко казано селско, колкото и да изтъкваше градския си произход. Въобще, на мен ми е омръзнало в последните десетина години да ми се карат от телевизора разни пишман каубойци, нямам нужда от нови такива. Окей, съгласен съм че 99% от т.нар. журналисти в основните три телевизии са нещастници, които не смеят да кажат дума навъпреки, но културата на поведение в медиите от бандата на Слави си е същата, като тази на боцевата банда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2021 18:46

rhaegar написа:Мен честно казано не ме ебе дали е преписал някаква част от книгата си. Ама това държание вчера в студиото беше меко казано селско, колкото и да изтъкваше градския си произход. Въобще, на мен ми е омръзнало в последните десетина години да ми се карат от телевизора разни пишман каубойци, нямам нужда от нови такива. Окей, съгласен съм че 99% от т.нар. журналисти в основните три телевизии са нещастници, които не смеят да кажат дума навъпреки, но културата на поведение в медиите от бандата на Слави си е същата, като тази на боцевата банда.

Тебе ако те серат 2 седмици кафеви медии как ще си :mrgreen: А тоя е типичен даскал с техните си отклонения. В България явно избираме политиците си по това колко са красиви на външен вид, а не какви са им качествата.
Оня джендър Хаджигейов да не ми да е много нормален . Аз лично му следя ФБ . Всеки ден спори и обижда хората в коментарите си, които спорят с него. И тоя същия говори на другите че са неадекватни :arrow:
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 авг 2021 18:49

delqnski47 написа:
rhaegar написа:Мен честно казано не ме ебе дали е преписал някаква част от книгата си. Ама това държание вчера в студиото беше меко казано селско, колкото и да изтъкваше градския си произход. Въобще, на мен ми е омръзнало в последните десетина години да ми се карат от телевизора разни пишман каубойци, нямам нужда от нови такива. Окей, съгласен съм че 99% от т.нар. журналисти в основните три телевизии са нещастници, които не смеят да кажат дума навъпреки, но културата на поведение в медиите от бандата на Слави си е същата, като тази на боцевата банда.

Тебе ако те серат 2 седмици кафеви медии как ще си :mrgreen: А тоя е типичен даскал с техните си отклонения. В България явно избираме политиците си по това колко са красиви на външен вид, а не какви са им качествата.

Като те серат 2 седмици, не ходиш да им сереш и ти. Според мен не си направи добра услуга в очите на хората.

Вече дали другите партии бъркат, че не искат да подкрепят правителство от ИТН, не знам. Може би си мислеха, че ще има едни по-различни преговори, в които ще се говори за министри, за 3-5-8, за постове, а не им се случи. Това определено е плюс за Слави и ко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2021 19:02

rhaegar написа:
delqnski47 написа:

Като те серат 2 седмици, не ходиш да им сереш и ти. Според мен не си направи добра услуга в очите на хората.

Вече дали другите партии бъркат, че не искат да подкрепят правителство от ИТН, не знам. Може би си мислеха, че ще има едни по-различни преговори, в които ще се говори за министри, за 3-5-8, за постове, а не им се случи. Това определено е плюс за Слави и ко.

Те са от типа ''Не искам постове, но... '' ;) като ''но'' се появи след като ИТН представиха кабинет. Преди тва ''но'' нямаше.
Тоя дребен детайл избирателят ако го види, ще ги накаже.
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”