Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Red_Girl » 20 окт 2013 14:19

ЕМИЛ вече прекалява.. Една от много му глупости.

ЕМИЛ написа:
delqnski47 написа:
ЕМИЛ написа:
delqnski47 написа:
ЕМИЛ написа:победихте ни на терена и това е . Нищо повече .

Много нещастни и тихи ми изглеждахте от другата страна,но щом казваш,добре! :lol:

изобщо не бяхме тихи . На ЦСКА е кочина отговаряхте ли ? Да . Значи ви надвикахме за пореден път .

Ко?Нещо се опита да напишеш,ама не се разбра! :lol:

ЦСКА е кочина

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=164757&st=0&sk=t&sd=a&start=40
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 окт 2013 14:53

Red_Girl написа:ЕМИЛ вече прекалява.. Една от много му глупости.

ЕМИЛ написа:
delqnski47 написа:
ЕМИЛ написа:
delqnski47 написа:
ЕМИЛ написа:победихте ни на терена и това е . Нищо повече .

Много нещастни и тихи ми изглеждахте от другата страна,но щом казваш,добре! :lol:

изобщо не бяхме тихи . На ЦСКА е кочина отговаряхте ли ? Да . Значи ви надвикахме за пореден път .

Ко?Нещо се опита да напишеш,ама не се разбра! :lol:

ЦСКА е кочина

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=164757&st=0&sk=t&sd=a&start=40

ще изчакам момента в който ти ще напишеш неща по различно от Левски и ще те постна тук за наказание , понеже си много "коректна и възпитана " .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 окт 2013 14:56

Red_Girl написа:Добро утро!! Времето е супер(както си го поръчах), в добро настроение съм! Мощно к*р за телетата и САМО ЦСКА! Айде довиждане, до нови срещи. :lol: :lol: Хореото ни е супер, така, че идвайте на стадиона! 8-) 8-)

иначе си много възпитана

viewtopic.php?f=53&t=11437&st=0&sk=t&sd=a&start=221750

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 20 окт 2013 20:55

milka написа:Как така съдиите са позволили дъртата чанта Дузпентус да падне ?!
Дъртата са я разкрачили стабилно - така , така .........

8-) 8-) 8-)

viewtopic.php?f=23&t=164619&start=60

Винаги съм оставял такива "хора" с надеждата, че модераторите ще влязат веднъж в форума на Юве и ще видят какви глупости се пишат. Е, явно трябва да пиша тук, и се надявам да има ефект.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 21 окт 2013 14:57

LokoMaina написа:Аз мисля, че Ботиф ще бие. Не че любимците на Ахмед Доган са цъфнали и вързали, ама по-слаб Лефски не съм виждал. А може да ми вярвате- футбол гледам от 70-те години.

Мога спокойно да кажа, че 14-ия кръг се оказва КРАЙЪГЪГЛЕН КАМЪК за двата пловдивски отбора.
Какво имам предвид?

Не са тайна две неща. Че Мъри има ОГРОМЕН МЕРАК ДА СЕ ВЪРНЕ В ЛЕВСКИ, за да докаже, че оня светъл лъч с него начело преди 5-6 години не е случаен. А ако трябва да избира КОГА, ами няма по-добър момент от сегашния. Взима този трагичен Лефски и каквото и да направи- все ще е по-добре от сегашната синя развалина. Да де, ама това е само вероятна хипотеза. Която според мен е трудно осъществима. Така че- споко- Ботяф дори на куци крак ще си вземе своето.

Локо Пловдив излиза срещу един невероятен ЦСКА допуснал едва 0,38 гола в мрежата си за 13 мача /от тях цели 3 само в един мач- в Разград т.е. само 2 допуснати в останалите 12!!!/.
Трудна задача за Сашо Станков. Само чеима едно спежифично обстоятелство и то е; БОЙКОТЪТ НА ЛАУТА ВСЕ ОЩЕ Е В ХОД!
Мдаа, повече от половината публика гледа любимия си отбор по тв, като сега е моментът даж се види лакмуса за това има ли промяна при Коко Динев или ще продължи с театралните постановки когато на Лаута пристигне любимата му ЦСКА... Съмнявам се обаче. Коко знае, че ТОЧНО ТОЗИ МАЧ МОЖЕ ДА ГО ЛЕГИТИМИРА ПРЕД ЦЯЛАТА ЦЯЛА ЧЕРНО-БЯЛА ОБЩЕСТВЕНОСТ, така че мача ЩЕ СЕ ИГРАЕ.
ТОЯ ПЪТ!
Е,вярно, може и да падне Локомотив, но феновете /особено и най-вече на Локо!!!/ веднага могат да познаят чист ли е санданския /тоя път!!!/ или ще продължат с бойкотите!!!

Тъй че наистина ни очаква интересен кръг!

botev/viewtopic.php?f=7&t=164871&st=0&sk=t&sd=a&start=10

9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 21 окт 2013 16:26

LokoMaina написа:
bulgaro написа:Ако от 70-те години, паралелно с гледането на футбол, се беше и учил да пишеш, сега нямаше да си неграмотен, но пък на вас българският не ви е майчин, така че си извинен :lol:

След вчерашната бездушна игра, вече си мисля, че проблемът с гостуванията ни се дължи не само на липсата на шампионски манталитет в играчите, но и в неумението на треньорския щаб да ги мотивира. Най-сигурната единица в кръга и лично аз няма да си направя труда да я гледам от трибуните в Подуяне... Услужливо реанимираме "гранда"...

О, ще си позволя да те репликирам, господин Грамотен, и ако си давам труда да го направя, то не е защото ми пука за твоето мнение, а за да ти напомня, че ако нечий език не е майчин, то е по-вероятно това да е на турско-лизците, депесарско настроените и ахмеддоганско ориентираните.
Да, да, става реч за клуба БОТЯФ- нарочно изписан по този начин, за да има някакъв шанс и за великия Христо Ботев.
Да има шанс да не се турцизира името, подвига и най-вече ТУРСКОФОБСКИЯ МУ МАНТАЛИТЕТ, който е в крещящ дисонанс с финансовата и цялостна политика на славния ви някога, а сега тотално опозорен клуб!!!

Просто парите определят начина на мислене, пардон ЛИРИТЕ.
Те са, както знаеш, една местна национална валута на една държава, съседна на нашата, където определени среди отделят определени средства за съществуването на една протурска партия в България. Която пък партия /движение ужким/ реши да побългари имиджа си- от малко малко така да се каже, та НЕСЛУЧАЙНО си избра вашия клуб за прилагане на това шефство. Което не би било чак кой знае какъв проблем за никого другиго... освен за вас разбира се, ако... отборът ви се казваше Металик или Сдружение2010 или както и да другояче... само не и БОТЕВ!!!

Защото аз и много като мен сме закърмени да обичаме България и своите герои И ДА НА ГЛАСУВАМЕ НИКОГА, ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, НА НИКАКВА ЦЕНА, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ за
ДПС- една етническа, проповядваща омраза към българщината, незнайно защо все още незакрита партия!!!

botev/viewtopic.php?f=7&t=164871&st=0&sk=t&sd=a&start=20

:?:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 окт 2013 19:58

LokoMaina написа:На жълтите депесарски подлоги проблемът им е, че НЯМАТ ХОРА КОИТО СА ГОРЯЛИ В КЛУБНИЯ ОГЪН и са минавали през кръговете на Ада с жълтото и черното. Зумата и той това ви каза, ама вие сте дебели ахмеддогански глави и не увирате: Няма с кого да си кажа две думи на стадион Хросто Ботев. Назначили сте куцо, къораво и сакато на топла службичка, ама кво го боли Кривия за Ботяф, щото нали няма 1 мач или 1/2 гол за ДПС-то в А група. Ми шефа на ДЮШ-а ви- Николай Киров- Белия? И той не е помирисвал жълтурска фланелка. Да продължим ли с аскюнлийското СИНЪО недоразумение, домъкнало 5-6 файтона говеда, дето им е през оная работа Ботяф дали ще е 1-ви, 5-ти или 8-ми.

МЕТОДИ СТОЙНЕВ Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИЯТ ЧОВЕК ЗА ТОЗИ ПОСТ, ГОРЯЩ С ЧЕРНО-БЯЛ ПЛАМЪК!
Зумата ли се заяждал?
О, Зума ще ви се стори прекалено фин и изтънчен пред тоя, който идва!

Успех, Великане!!!

lokopld/viewtopic.php?f=&t=165041

t.5

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 окт 2013 19:59

qqq написа:Успех на Методи.

Кво пишат тук разни феСове и какво ги интересува....и то пак платените шалвари. Как може нормален човек да сравнява Методи и Локомотив с Кривия и Ботев/Ъ - кое е общото? Единият е играл и е ставал шампион, другия дошъл след края на кариерата си ....при многото пари, за да събере ненужните и скъпите на ужким омразния Левски , пък и тренера на хубав терн

lokopld/viewtopic.php?f=&t=165041

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 24 окт 2013 15:46

milen.hristov написа:
ascold написа:е, ако иво тонев им нареди ще ги съблекат, защо да не ги съблекат!? само че не става дума за играчи на ФК Левски, който вече не съществува а за играчи на фк "подуенски тигри"

Щом пък тигри, играчите на фк батков са по-скоро котенца

levski/viewtopic.php?f=&t=165103#p5316977
Грешно изписване име на отбор от МОДЕРАТОР!!!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 окт 2013 19:59

Ден по-късно модераторите спят, а мнението си стои!!!
[center]1914[/center]

Върни се в “Свободна зона”