LokoMaina написа:bulgaro написа:Ако от 70-те години, паралелно с гледането на футбол, се беше и учил да пишеш, сега нямаше да си неграмотен, но пък на вас българският не ви е майчин, така че си извинен
След вчерашната бездушна игра, вече си мисля, че проблемът с гостуванията ни се дължи не само на липсата на шампионски манталитет в играчите, но и в неумението на треньорския щаб да ги мотивира. Най-сигурната единица в кръга и лично аз няма да си направя труда да я гледам от трибуните в Подуяне... Услужливо реанимираме "гранда"...
О, ще си позволя да те репликирам, господин Грамотен, и ако си давам труда да го направя, то не е защото ми пука за твоето мнение, а за да ти напомня, че ако нечий език не е майчин, то е по-вероятно това да е на турско-лизците, депесарско настроените и ахмеддоганско ориентираните.
Да, да, става реч за клуба БОТЯФ- нарочно изписан по този начин, за да има някакъв шанс и за великия Христо Ботев.
Да има шанс да не се турцизира името, подвига и най-вече ТУРСКОФОБСКИЯ МУ МАНТАЛИТЕТ, който е в крещящ дисонанс с финансовата и цялостна политика на славния ви някога, а сега тотално опозорен клуб!!!
Просто парите определят начина на мислене, пардон ЛИРИТЕ.
Те са, както знаеш, една местна национална валута на една държава, съседна на нашата, където определени среди отделят определени средства за съществуването на една протурска партия в България. Която пък партия /движение ужким/ реши да побългари имиджа си- от малко малко така да се каже, та НЕСЛУЧАЙНО си избра вашия клуб за прилагане на това шефство. Което не би било чак кой знае какъв проблем за никого другиго... освен за вас разбира се, ако... отборът ви се казваше Металик или Сдружение2010 или както и да другояче... само не и БОТЕВ!!!
Защото аз и много като мен сме закърмени да обичаме България и своите герои И ДА НА ГЛАСУВАМЕ НИКОГА, ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, НА НИКАКВА ЦЕНА, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ за
ДПС- една етническа, проповядваща омраза към българщината, незнайно защо все още незакрита партия!!!