Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 22 яну 2018 18:21

Това го пусна защото? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 яну 2018 18:38

Thsmith написа:Това го пусна защото? :lol:

Защото така каза Ледения...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 яну 2018 18:42

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Това го пусна защото? :lol:

Защото така каза Ледения...

Моля? Ти ли трябва да си този "леден" :lol: :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 яну 2018 19:33

Да, Горби е виновен, че не прегази с танковете си поляци, унгарци, германци, българи, румънци, чехи и словаци, избрали Демокрацията от европейски вид, бягайки от съветската окупация.
Да припомня, че за Горбачев са гласували 17 млн комунисти от КПСС (Комунистическа партия на Съветския съюз). А Партията не може да сбърка. Руснаците си търпяха 70 години това устройство на държавата, което издигна Горбачев да управлява държавата. Защо се сърдят като малко дете?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 яну 2018 20:02

Thsmith написа:Да се плодят повече ли? :lol: Освен това апетитът идва с яденето. Точно ако не получават никакви икономически стимули да идват, няма да го правят.
Аз имам напредвид да се подпомагат страните им, именно за да си стоят там.
Повече бягат към богатите страни, щото няма к'во да ядат... А не малък % нямат дори чиста вода.

Да, голяма част от онези не заслужават нищо... Един вид подкуп, да им се предоставя храна на техните Държави, за да си ги държат там.
Както стана дума, храна има, и белите страни няма да сме ощетени.
Така или иначе излишната храна се изхвърля, поне да се направи по някакъв начин така, че да отива в гладните страни + и друга помощ... Инак няма спиране. Гладният и жадният не можеш го спреш.
Е, можеш, ама трябва геноцид... И аз съм с особено мнение за някои народи и религии, но към геноцид прибягват само слабите и ментално увредените.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 яну 2018 20:49

Нямали храна ли?
Бананите им са без пари, а аз от Нова година насам ги купувам по 2,69 лв.

Martin_K

Мнениеот Martin_K » 22 яну 2018 22:25

NOMER14 написа:Нямали храна ли?
Бананите им са без пари, а аз от Нова година насам ги купувам по 2,69 лв.

Колко от тези пари отиват при тях, имаш ли представа? Банановите плантации са явна или прикрита собственост на чужди граждани, обикновено от бившите метрополии.
А да очаквате гладът да намали раждаемостта им е наивно. Точно най-бедните се плодят най-много, а с вдигане на стандарта и особено на образователното ниво и раждаемостта спада. Има, разбира се, влияние и на религията, но има и национални особености. Албанците завладяха Косово не с "Калашников", а с "бебелашников".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 яну 2018 23:11

Като спомена Косово, интересното е, че шиптърският етнос никъде другаде в съседните територии не се е плодил така, както там. Даже и в родната Албания.

За пример ще дам всеизвестният военнопрестъпник Рамуш Харадинай (разбира се, неосъден от Международния цирк в Хага), който е едно от 9 деца в семейството. 9 деца, батко. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 яну 2018 23:58

THE G.A.M.E написа:
Thsmith написа:Да се плодят повече ли? :lol: Освен това апетитът идва с яденето. Точно ако не получават никакви икономически стимули да идват, няма да го правят.
Аз имам напредвид да се подпомагат страните им, именно за да си стоят там.
Повече бягат към богатите страни, щото няма к'во да ядат... А не малък % нямат дори чиста вода.

Да, голяма част от онези не заслужават нищо... Един вид подкуп, да им се предоставя храна на техните Държави, за да си ги държат там.
Както стана дума, храна има, и белите страни няма да сме ощетени.
Така или иначе излишната храна се изхвърля, поне да се направи по някакъв начин така, че да отива в гладните страни + и друга помощ... Инак няма спиране. Гладният и жадният не можеш го спреш.
Е, можеш, ама трябва геноцид... И аз съм с особено мнение за някои народи и религии, но към геноцид прибягват само слабите и ментално увредените.

Не съм съгласен. Това дава точно обратния ефект. Ако му осигуриш храна колкото до оцелява, убиваш мотивацията за работа при положение, че чрез нея не успява да подобри значително материалното си състояние.

Спиране има и то е много просто. Не им даваш нито цент като помощ при пристигане. Не им даваш покрив, нищо. Щом ги хванеш, веднага ги експулсираш с първия кораб.
Така се губи смисъла да идват...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 23 яну 2018 00:57

THE G.A.M.E написа:Гладният и жадният не можеш го спреш.

Вярно. Правят се прогнози, че след няколко десетилетия ще има голяма миграционна вълна към Европа по климатични причини. Тогава никакви застояли храни няма да помогнат. Интересно е и какви ще са тезите, ако на нас европейците ни се наложи по една или друга причина да се местим в Африка, примерно. Ще бъде ли редно Нджонго и Мбаракумба да ни затръшнат вратата, защото всеки трябва да седи на мястото си :lol:

Върни се в “Свободна зона”