Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот HoUs4oOL » 22 юли 2015 01:23

1982 написа:Пълни глупости .... Киев не бил Украйна, кое е Украйна тогава, Москва ли ??! То и София не е България, нека Турция си отцепи източните родопи, ако желае, може турската армия да нахлуе и да проведе един "референдум" под турските пушки и дула. Резултатът отсега е ясен.

Ми де да знам, няма и 3 милиона човека в Киев, а Украйна май е към 50 милиона, още повече, че пък в Украйна мненията в различните и части са коренно различни, както и хората населяващи ги.
Ето ги хората, гласували под ''пушки и дула''...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W4vBXjwHU4s[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 22 юли 2015 01:25

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Да, тъп съм, понеже смятам, че Украйна би трябвало да е независима държава и сама да решава къде да ходи, не Русия да я "пуска" или да не я "пуска".

И защо Украйна е пряко зависима от Русия, нали Русия не е като злите САЩ, тя е ангел небесен и не експлоатира чужди държави, не ги държи зависими ?!

Аз пък смятам, че имаше някакви договори от 97 година, също така смятам, че Киев не е Украйна и накрая смятам, че Русия може да има някакви възражения около евентуално влизане на Украйна в нато.
Саркастичните ти дивотии няма да ги коментирам, ако искаш прочети мненията на Д'Естен, Саркози и Оланд относно влизането на Украйна в ес и нато.

Пълни глупости .... Киев не бил Украйна, кое е Украйна тогава, Москва ли ??! То и София не е България, нека Турция си отцепи източните Родопи, ако желае, може турската армия да нахлуе и да проведе един "референдум" под турските пушки и дула. Резултатът отсега е ясен.

Не си прави ташак с тиа неща най малкото , че там живеят много Българи за пример ще дам само Ивайловград / прекрасно място и изцяло Българско население/ :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2015 01:27

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Пълни глупости .... Киев не бил Украйна, кое е Украйна тогава, Москва ли ??! То и София не е България, нека Турция си отцепи източните родопи, ако желае, може турската армия да нахлуе и да проведе един "референдум" под турските пушки и дула. Резултатът отсега е ясен.

Ми де да знам, няма и 3 милиона човека в Киев, а Украйна май е към 50 милиона, още повече, че пък в Украйна мненията в различните и части са коренно различни, както и хората населяващи ги.

Да, и тия 50 млн. искат Русия, нали ?! Само купеният от американците Киев се дърпал .... останалата Украйна искала вечно да е руски васал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 22 юли 2015 01:28

HoUs4oOL написа:

Отврат ще се издрайфам ако го гледам още веднъж това , да питам между другото защо няма тема за Лудогореца :?: НЕЩО ЦЕНЗОРА ЛИ КВО ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2015 01:29

anihilator написа:
1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Да, тъп съм, понеже смятам, че Украйна би трябвало да е независима държава и сама да решава къде да ходи, не Русия да я "пуска" или да не я "пуска".

И защо Украйна е пряко зависима от Русия, нали Русия не е като злите САЩ, тя е ангел небесен и не експлоатира чужди държави, не ги държи зависими ?!

Аз пък смятам, че имаше някакви договори от 97 година, също така смятам, че Киев не е Украйна и накрая смятам, че Русия може да има някакви възражения около евентуално влизане на Украйна в нато.
Саркастичните ти дивотии няма да ги коментирам, ако искаш прочети мненията на Д'Естен, Саркози и Оланд относно влизането на Украйна в ес и нато.

Пълни глупости .... Киев не бил Украйна, кое е Украйна тогава, Москва ли ??! То и София не е България, нека Турция си отцепи източните Родопи, ако желае, може турската армия да нахлуе и да проведе един "референдум" под турските пушки и дула. Резултатът отсега е ясен.

Не си прави ташак с тиа неща най малкото , че там живеят много Българи за пример ще дам само Ивайловград / прекрасно място и изцяло Българско население/ :!:

Не си правя въобще ташак, просто унагледявам какво направиха руснаците, с пример, свързан с нас.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 22 юли 2015 01:30

1982 написа:
HoUs4oOL написа:

Да, и тия 50 млн. искат Русия, нали ?! Само купеният от американците Киев се дърпал .... останалата Украйна искала вечно да е руски васал.

ЕЕ СА ИМ БИЛИ РОБИ НЕ ВАСАЛИ .

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 юли 2015 01:33

HoUs4oOL написа:

Ама Севастопол не е целия Крим! :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 юли 2015 01:34

1982 написа:Да, и тия 50 млн. искат Русия, нали ?! Само купеният от американците Киев се дърпал .... останалата Украйна искала вечно да е руски васал.

Кой е казал, че 50 милиона искат Русия?
Вече написах, че като толкова държат да вкусят от благините на европейския съюз да се федерализират и това е, само че евро семейството не изгаря от желание да приеме толкова много гладни украинци.
Какво разбираш под руски васал, нещо като отношенията между България и хазяина ли?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 юли 2015 01:43

Neo M написа:
fcb_bg написа:...
Руската външна политика не знам какво е навредила на ЕС дето живеем с тебе. За вътрешната си е техна работа. Обаче на другия край на кантара бая тежи американската външна политика. И все е във вреда на съюза част от който сме.

Това, че не знаеш с какво е навредила руската външна политика на ЕС, в който ние двамата живеем, не означава автоматично, че не го е направила. Твоето незнание, моето незнание и на всички останали, не променят нещата. Освен това, не мисля, че в тази тема или която и да е от многобройните във форума, нещата се коментират единствено от гледна точка на ЕС. Това, което правят и американци, и руснаци и всички останали, касае световната политика. И тя все по някакъв начин касае и нас в частност. А и в случая не сме коментирали вътрешната политика на нито една спомената страна. Тъй че не виждам причина да го споменаваш.

Ами посочи, де. Посочи с какво навреди на ЕС руската политика. Не знам, наистина. Виждам, че подмина вредата на Щатите, значи си наясно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2015 01:52

HoUs4oOL написа:Какво разбираш под руски васал, нещо като отношенията между България и хазяина ли?

Силно се съмнявам, че САЩ изпомпват от нас толкова средства и ресурси, колкото черпи Русия от Украйна над 20 години. САЩ от нас няма какво да спечелят, те от други черпят.

Върни се в “Свободна зона”