Американците казаха: Орешарски, спирай Южен Поток

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Американците казаха: Орешарски, спирай Южен Поток

Мнениеот RedeviL » 09 юни 2014 00:23

wannabe написа:
RedeviL написа:
wannabe написа:
RedeviL написа:Ъъ.. и каква беше репутацията на България досега, че забравих? Най-бедната и корумпирана страна в ЕС, известна с най-големия цигански квартал в Европа-Столипиново и огромния брой нископлатени емигранти..

Недей да пелтечиш и да ъ-каш ами кажи каква е изгодата на България от Южен пАток за България? Орешарски ти ли си? Стоиш на чуждо място в парламента!

Аз съм! Кажи на Боко, че може най-много да ми седне на уя.. :lol:

Това българофобите простооо - толкова сте бедни, че само герб са ви в устата :lol: Ах ти колко си платен :lol:

При това скъпо! ;)

П.П. Не знаех, че да мразиш Боко е българофобство.. :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 юни 2014 00:26

v.r.s. написа:
Странджата написа:Струва ми се, че много хора тука подценяват и БСП, и правителството, зад което стои.
Повечето пишат за това, че достойнството на България било накърнено, но ми изглежда, че не оценяват хода на нашите мили червени приятели. Шуми се около Южен поток. А става дума не за него, а за нарушение на процедурата по избирането на изпълнители. Опитът да се заобиколи Брюксел явно не е успял - и сега действа разервния план - парите може би е било ясно, че няма как да бъдат поделени без Брюксел, след като сме в ЕС, но негативите трябва да оберат Европейския съюз и Америка. С подобен сценарий е подписан между другото и Сан Стефанския договор. И сега пак се възражда стереотипът - за всичко са виновни западняците. След това ще се окаже, че ДПС са свалили правителството под натиска на Брюксел и Ню Йорк, а ГЕРБ и РБ са слуги на същите тези, които ни пречат за Южен поток. И докато за Костинброд се намериха "журналисти" и прокурори, за Южен поток се оказа, че няма стенограми. Пък то и да имаше, Станишев щеше да ги загуби .... Някак се забравя, че предизборните игри започнаха и че те сега ще са още по-безогледни, защото загубата на БСП е предизвестена ....

Има резон в коментара ти. На практика точно това се получава, не сме виновни ние (правителството), че са нарушени процедурите, а ЕК и САЩ, които искат да спрат проекта. А, че проекта не е прекратен, а само е замразен, до изчистване на нередностите се подминава, от някои от пишещите по темата. Вероятно с такова впечатление остават и голяма част от българите.

И аз се опитам да убедя, няколко човека в това ;) Южен Поток ще се построи, защото е изгоден за нас ( ЕС ) и за Русия , просто геополитическата ситуация в света в момента е влошена и се издребнява. Очаквам съвсем скоро Путин и ЕС да се разберат, Украйна да бъде оставена на мира , да започнат преговори за нейното присъединяване в ЕС и нещата да се подобрят. Единственото ми притеснение идва от там, че Русия за нищо на света ,няма да се кротнат, ако Украйна започне преговори за влизане в НАТО.

Потребителски аватар
boyko-borisov

Мнениеот boyko-borisov » 09 юни 2014 00:27

Скъпи сънародници,

България е поставена в много трудна ситуация породена от 60-годишното управление на бандата комунистически престъпници загражващи България и работещи единствено з аинтереса на руската държавност. В тежи тежки дни един малък човек с големи амбиции и възможности се появи на политичската карта на България и се зае със задачата да възроди българската държавност. За жалост усилията му не бяха доведени до край заради поредната подла руска намеса в политическите ни работи подпомогната от предателската шайка социалистически български псета, които доведоха до свалянето от власт на този човек заел се с благото на народа. Българи, Вие сте длъжни да се вдигнете и да изметете боклука. България е по-важна от аличните мбиции на тези хора. България има нужда от силна ръка, която да я води по правилния път. Заедно можем да променим света, в който живеем към по-добро. Южен поток няма да го бъде, докато моя милост не се върне на власт и не допусне този проект едва когато той е изгоден за България.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 юни 2014 00:27

RedeviL написа:
wannabe написа:
RedeviL написа:
wannabe написа:
RedeviL написа:Ъъ.. и каква беше репутацията на България досега, че забравих? Най-бедната и корумпирана страна в ЕС, известна с най-големия цигански квартал в Европа-Столипиново и огромния брой нископлатени емигранти..

Недей да пелтечиш и да ъ-каш ами кажи каква е изгодата на България от Южен пАток за България? Орешарски ти ли си? Стоиш на чуждо място в парламента!

Това българофобите простооо - толкова сте бедни, че само герб са ви в устата :lol: Ах ти колко си платен :lol:

При това скъпо! ;)

Да вадиш политически дивиденти от случай като днешният е българофобство...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 юни 2014 00:34

dunavfc написа:
RedeviL написа:
wannabe написа:
RedeviL написа:
wannabe написа:

При това скъпо! ;)

Да вадиш политически дивиденти от случай като днешният е българофобство...

О нищо не си видял.. Почакай, Русия да спре кранчето на Украйна и ще видиш какво е дивидент в пълния смисъл на думата! 8-) И как се правят милиони за секунди (ама дългове).Тогава ще ви пращаме до Хамерика с газовите бутилки.. :mrgreen:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: v.r.s.

Мнениеот Странджата » 09 юни 2014 00:36

Даже ми се струва, че Южем поток се извади на светло - доколкото така може да се каже, когато се разбра, че се задават избори. И сега предизборнат машина заработи- посоката е дадена - познай кой ще се окаже защитник на българските интереси и кой - техен предател. Колкото до правителството на Орешарски - това също е показателно, че сега изведнаж се заговори само за него, а не за тези, които му дърпат конците при положение, че само до онзи ден всички знаеха кой управлява и доколко правителството е на Орешарски. Сега обаче се оказа, че то унизи България ... Да не говорим , че в тази шумотевица заглъхна големият гаф със задължителното гласуване и референдума , новият заем, спрените пари, предстоящата криза с енергийните дружества. Чака се реакцията на монополите и героичната поза на защитниците на нашия потребител, невъзможността да се спаси цената на тока заради предишни договори - без да се разбере кой ги е подписал и как изглеждат - има, има - до декмври - преди студовете, когато спирането на работата на това "народолюбиво " правителство ще е най-голямото престъпление срещу бедните и отрудените ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 юни 2014 00:36

boyko-borisov написа:Скъпи сънародници,

България е поставена в много трудна ситуация породена от 60-годишното управление на бандата комунистически престъпници загражващи България и работещи единствено з аинтереса на руската държавност. В тежи тежки дни един малък човек с големи амбиции и възможности се появи на политичската карта на България и се зае със задачата да възроди българската държавност. За жалост усилията му не бяха доведени до край заради поредната подла руска намеса в политическите ни работи подпомогната от предателската шайка социалистически български псета, които доведоха до свалянето от власт на този човек заел се с благото на народа. Българи, Вие сте длъжни да се вдигнете и да изметете боклука. България е по-важна от аличните мбиции на тези хора. България има нужда от силна ръка, която да я води по правилния път. Заедно можем да променим света, в който живеем към по-добро. Южен поток няма да го бъде, докато моя милост не се върне на власт и не допусне този проект едва когато той е изгоден за България.

Бат Бойко, я кажи, кога ще е изгоден за България? 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: v.r.s.

Мнениеот RedeviL » 09 юни 2014 00:39

Странджата написа:Даже ми се струва, че Южем поток се извади на светло - доколкото така може да се каже, когато се разбра, че се задават избори. И сега предизборнат машина заработи- посоката е дадена - познай кой ще се окаже защитник на българските интереси и кой - техен предател. Колкото до правителството на Орешарски - това също е показателно, че сега изведнаж се заговори само за него, а не за тези, които му дърпат конците при положение, че само до онзи ден всички знаеха кой управлява и доколко правителството е на Орешарски. Сега обаче се оказа, че то унизи България ... Да не говорим , че в тази шумотевица заглъхна големият гаф със задължителното гласуване и референдума , новият заем, спрените пари, предстоящата криза с енергийните дружества. Чака се реакцията на монополите и героичната поза на защитниците на нашия потребител, невъзможността да се спаси цената на тока заради предишни договори - без да се разбере кой ги е подписал и как изглеждат - има, има - до декмври - преди студовете, когато спирането на работата на това "народолюбиво " правителство ще е най-голямото престъпление срещу бедните и отрудените ...

И кво за новия дълг? Ще ги бъде ли нашите внуци или няма? Ей това българинът от всичко разбира - политика, енергетика, икономика, финанси.. Бе, то чудо!

Потребителски аватар
boyko-borisov

Мнениеот boyko-borisov » 09 юни 2014 00:44

RedeviL написа:
boyko-borisov написа:Скъпи сънародници,

Бат Бойко, я кажи, кога ще е изгоден за България? 8-) :mrgreen:

Когато партия ГЕРБ отново управлява България и спазим всички европейски закони и когато започнем да получаваме пари от първата секунда, в която по тръбата през наша територия потече газ и когато тези пари ще ни позволят да си възвърнем парите до 10-та година на потичането на газта.
Последна промяна от boyko-borisov на 09 юни 2014 00:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: RedeviL

Мнениеот Странджата » 09 юни 2014 00:45

Твоята активност в тази тема прави иронията ти самоирония ..
А иначе мисля, че не малко хора тука нямат претенцията да разбират, а изказват мнения - без да подлагат на съмнение правото и други да изразяват своето ...

Върни се в “Свободна зона”