Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Groucho написа:Robbery написа: Един въпрос по темата с повишена трудност. По какъв начин сперматозоидите "разбират" коя посока да поемат и накъде да се движат?
Или има табела, или си носят малки компасчета
Или малки GPS-чета.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека
modor написа:
Имам тревожното чувство, че това "скоро" изписано с римските цифри не се отнася за завръщането на другаря шумкар, а за нечие друго пристигане.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Според мен, Шумкаря и КНДР запиват някъде в планината под звуците на Оксижен 4 и големи запаси от сух бискит

Другарю шумкар, май преди да ти вземат интервюто не си бил хапнал един сух бисквит.
- BLUE CHAMPIONS
Разказ на Кирил Якимов пред телевизия 7 Дни:
Другарю Якимов, значи мен много ме вълнува въпросът по съвокуплението ви с венерианките
Дали ще може да ни го разкажете само тук и само на нас с детайлни и пълни подробности
И снимки даже може да пуснете. Също така имате разрешението ми да изпратите моята снимка на някоя венерианска самка. Ако може на някоя по-черничка така като мене за по-добра съвместимост 
Значи наскоро на 6 май "Гейгйовден" когато правих със племеникът ми Стефчо корбан на двора и му казах да отиде вътре да ми донесе магданоза . Чаках една минута да дойде след което влезнах вкъщи и какво да видя . Един полтъргайст който беше точно като клошар и с ордени за герой на Народна република България и народен орден на труда . Този клошар удоши племеникът ми Стефчо потроши стената грабна казана с курбана и изчезна , единствено беше останала от него книгата " Димитровски комсомол" . На третия ден след погребението ме вдигна заедно с леглото НЛО . То ме отведе на планетата Венера където като се преземих имаше сребристи къщички и извънземните ми махаха и аз и махах . Повремето на Мойсея там се явела Дева Мария която се оказва че не е от Йерусалим а от Ключ . Също така на Венера са се родили двете сестри Мадона и Сашка Васева. По време на престоя правих секс с двете им кралици Сара и Дейзи който секс е по-хубав и по възбуждащ от обикновения . Сара ми каза че ще ми изпраща бъдеща информация дали Бойко Борисов ще прави еди кой си ден секс с Ахмед Доган или Волен Сидеров . Тя ми каза за полтъргайстът че бил пратен от тетриската врачка леля Ванга. И тогава си спомних че тя щеше да ми го върне тъпкано за дето уж съм лъгал че съм видял НЛО . Леля ванга беше агент от КГБ . Старши-лейтенант Путкин и беше дал 300 хиляди марки да отиде в МВР то да коромпира охраната и да ми земе досието отиде до ветеринарът и му каза пиши го в досието тоя много-болен. И на следваштия път като ма разпитваха в МВР то и като видяха досието ми че съм много болен извикаха психо-милицията , и ме вкараха в лудницата и ма биха. Това беше заради енергийния вампир Ванга. Накратко ще ви кажа че Кунева ще е новият президент с помоща на Ахмед Доган. 2050 ще бъде Апокалипсису. Село Ключ е началото и края тук ще започне Апокалипсису тук ще се яве Дева Мария .
Другарю Якимов, значи мен много ме вълнува въпросът по съвокуплението ви с венерианките
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
hajitsu написа:Groucho написа:Robbery написа: Един въпрос по темата с повишена трудност. По какъв начин сперматозоидите "разбират" коя посока да поемат и накъде да се движат?
Или има табела, или си носят малки компасчета
Или малки GPS-чета.
Hajitsu,ти си виновен,че другаря го няма.Ти го разкри и той избяга.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
- KategorieC
- Контакти:
Ексклузивно: Петър е направил опит за бягство!

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- modor
- Контакти:
KategorieC написа:Ексклузивно: Петър е направил опит за бягство!
Свобода за Пешо!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Както е казал големият Марк Твен: "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени".
Костенуркът Петър е жив и здрав, примамва самки със сух бисквит и (за разлика от много пишещи тук
) усилията му са увенчани с успех.

Костенуркът Петър е жив и здрав, примамва самки със сух бисквит и (за разлика от много пишещи тук

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".