АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Инсценировка ли беше според вас нападението срещу Ахмед Доган?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Нападнаха Ахмед Доган!

Мнениеот GOLEADOR » 19 яну 2013 17:14

Румен Петков от ефира на НоваТВ обвини управляващите в разклащане на етническия мир в БГ,сякаш турците сами не се избиват!По долна паплач от българските политици няма!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 19 яну 2013 17:19

Стига съм се занимавал с този циганин , пускам си Принца на Персия :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 яну 2013 17:21

Защо го оставиха да го бият?!? :shock: В нормална държава тия служители на НСО вече трябва да са уволнени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 19 яну 2013 17:22

Е няма такъв смях пак се изложихме през цяла Европа. Тоя Доган си направи една хубава реклама точно преди референдума и няколко месеца преди изборите. Най-жалко е, че това се случва в България и Европа ни се смее.....

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 яну 2013 17:22

Tommi написа:Защо го оставиха да го бият?!? :shock: В нормална държава тия служители на НСО вече трябва да са уволнени.

И министъра!И той трябва да си ходи!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 яну 2013 17:25

GOLEADOR написа:
Tommi написа:Защо го оставиха да го бият?!? :shock: В нормална държава тия служители на НСО вече трябва да са уволнени.

Този министър не си отиде при толкова много гафове - нападението на невинни и нищо неочакващи хора от НСС, атентата в Бургас, обяснението за многоимотната му тъща и още, и още... та сега ли!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 яну 2013 17:26

allez_les_blues написа:вече изпадате в дребнотемия ми се струва-що го били пребили... ами нормално, ако на националния сбор на АТАКА някой опре пистолет в челото на Волен, к'во мислите че нема да го пребият атакистите ли? :lol: ...а в Америка направо ше го разстреля охраната, още докато е тръгнал към трибуната.Тук вината си е изцяло на НСО, които позволиха тази грозна сцена.

Баце, един хвърли обувка по Буш преди години, друг разкървави Берлускони.
Охранителите няма как да реагират, за да го спрат, но няма спор, че действията им след това бяха неадекватни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 яну 2013 17:28

GOLEADOR написа:

Вината е изцяло на служителите, никой друг не е виновен.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 19 яну 2013 17:29

Новината я има в Euronews. Цял свят ще ни се смее сега. Това е голям гаф на България, дано да няма някакви последствия от Европа за нашата държава.

http://www.euronews.com/newswires/17936 ... ish-party/
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 19 яну 2013 17:30

Оказа се че тази конференция е насочена изцяло срещу ГЕРБ!!!

Върни се в “Свободна зона”