Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

way
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот way » 19 юли 2012 12:22

CTAHKO написа:Този дето го показват по телевизията много,много не ми прилича нито на ислямски фундаменталист,нито на иранец,нито на арабин 8-)

Щом Хисбула не поeмат отговорноста ясна работата тука е нещо страшно та те поемат отговорноста за катастрофирал самолет дори и да не са та ,а сега се крият като мишки значи е нещо много по вишо

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2012 12:26

CTAHKO написа:Този дето го показват по телевизията много,много не ми прилича нито на ислямски фундаменталист,нито на иранец,нито на арабин 8-)А и до момента няма организация поела отговорността за атентата 8-) Явно ще го лепнат на някой,който не може да бъде разпитан ;)

Една от най-първите версии беше, че взривът е предизвикан от разстояние, вероятно чрез дистанционно или мобилен тел.
Разбира се, винаги е по-добре извършителят да е загинал в атентата ...
Така неможе да се разпита и ще могат да бъдат обвинени ... Удобните хора/нации. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 юли 2012 12:31

way написа:
CTAHKO написа:Този дето го показват по телевизията много,много не ми прилича нито на ислямски фундаменталист,нито на иранец,нито на арабин 8-)

Щом Хисбула не поeмат отговорноста ясна работата тука е нещо страшно та те поемат отговорноста за катастрофирал самолет дори и да не са та ,а сега се крият като мишки значи е нещо много по вишо

Ами не знам за теб,ама на мен ми направи силно впечатление телефонният разговор между Б.Б и премиера на Израел,когато израелския премиер казал на Б.Б. че зад атентата стои Иран,а Б.Б. му казва,че е добре да изчакат за да съберат доказателства,а оня му казва :"Абе те са,те са" 8-) И това се случва приблизително 1-2 часа след атентата.Това какво трябва да означава :? За мен това означава"Не се напъвай много,ние решаваме кой е направил атентата" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 юли 2012 12:39

И какво сега да очакваме- трета световна война ли? Иран не бяха ли затворили там някво пристанище ли кво беше и не допускаха чужди хора. Според мен Израел не могат да се справят сами с Иран и дори ги е страх да атакуват директно цели в Иран.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 юли 2012 12:53

danko_sot написа:И какво сега да очакваме- трета световна война ли? Иран не бяха ли затворили там някво пристанище ли кво беше и не допускаха чужди хора. Според мен Израел не могат да се справят сами с Иран и дори ги е страх да атакуват директно цели в Иран.

Абе не че не могат,ама ще им е доста трудно ако се изправят една срещу друга двете държави,да не кажа,че нещата са на кантар.Нали им изтрепаха учените и ядрените физици,участващи в разработките на ядрените реактори :) Израел са една от най-модерно въоръжените армии,но пък Иран ги првъзхождат доста по численост на армията.По-скоро Израел правят провокации от всякакво естество,за да могат да накарат Иран да направят първата грешна стъпка и по този начин да настроят обществените нагласи в своя позла и да получат по-широка подкрепа.Времето ще покаже,но е факт,че мирното разрешаване на проблемите с всеки изминал ден става все по-малко вероятно.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 юли 2012 12:55

много хипотези, а накрая да не се окаже, че е от конкуренцията на Бг черноморието :roll: следващите няколко години се очаква отлив :evil:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2012 13:03

Все повече започвам да си мисля, че зад атентата стои Израел.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 юли 2012 13:06

CTAHKO написа:Този дето го показват по телевизията много,много не ми прилича нито на ислямски фундаменталист,нито на иранец,нито на арабин 8-)А и до момента няма организация поела отговорността за атентата 8-) Явно ще го лепнат на някой,който не може да бъде разпитан ;)

8-)

Абсолютно си прав ! Това е едно обикновено светско момче, което дори вероятно не е мюсюлманин.
Ако приемем атентата за истински, съм сигурен, че на този са му предложили голяма сума пари, за да остави "тази раница в онзи автобус" ... Кой не би се съгласил на такива бързи пари ? ...
В момента, в който се е навел да остави раницата в багажното на автобуса са го взривили с дистанционно. Така поръчителите са се отървали от единствената връзка с тях ...

Разбира се, винаги има и друга възможност. Този "атентат" да е дело на МОСАД и ЦРУ. С него да се цели световното обществено мнение да бъде подготвено за военната агресия, която предстои срещу Иран.
Последна промяна от marmi52 на 19 юли 2012 13:10, променено общо 1 път.
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юли 2012 13:09

marmi52 написа:

8-)

Абсолютно си прав ! Това е едно обикновено светско момче, което дори вероятно не е мюсюлманин.
Ако приемем атентата за истински, съм сигурен че на този са му предложили голяма сума пари, за да остави "тази раница в онзи автобус" ... Кой не би се съгласил на такива бързи пари ? ...
В момента, в който се е навел да остави раницата в багажното на автобуса са го взривили с дистанционно. Така поръчителите са се оттървали от единствената връзка с тях ...

Разбира се, винаги има и друга възможност. Този "атентат" да е дело на МОСАД и ЦРУ. С него да се цели световното обществено мнение да бъде подготвено за военната агресия, която предстои срещу Иран.

И после защо не са спрели атентата как може да знаеш дали някой нормален човек носи бомба в раницата те немогат да прегледат всеки 1 човек по отделно просто ей така ...

Върни се в “Свободна зона”