Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Martin_K

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Martin_K » 12 яну 2018 21:44

Betchualeng Arnaikem написа:
Martin_K написа:Що за извращение е това да гледаш на жените като на дупки с лъскава опаковка, като при това си плащаш, за да свършиш? Прилича ми на някакъв вид сексуален мазохизъм, но не съм лекар, за да дам точната диагноза. Или на дълбоко вкоренен комплекс за малоценност и оттам страх дори да направиш опит да завъртиш главата на жена с качествата на собствената ти личност. И не е чак толкова далеч от практиката в ислямския свят, където просто си купуват поредната съпруга, но поне след това и се грижат за нея.

От теб пък такова мнение никога не съм очаквал. Но тук просто не мога да не кажа едно БРАВО!

Сега остава да се съгласиш и с мнението ми за красотата на показаната горе актриса и ще те поздравя за добрия вкус.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 яну 2018 23:48

Тази актриса дали си е продава дупките за ролята или не е хубаво да се пита и да се казват нещата такива каквито са :) ?
Може би откровеността се смята за проява на мазохизъм с изявено проявление на комплекс за малоценност :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 12 яну 2018 23:53

Прави ми впечатление , че винаги когато си откровен и искрен и казваш истината, такава каквато е , хората те недолюбват и ти се подиграват. Май , май да си откровен е мазохизъм. Все повече се убеждавам в това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 яну 2018 23:55

Ковачев, а колко струва твоята дупка, примерно, ако Сър Елтън Джон поиска да те наeбе, колко ще му струва ???

Само не ми казвай, че не се продаваш ...... дотук от теб разбрах, че всичко е пари, и всяко нещо и всеки човек си има някаква цена ........ та колко е твоята, за да те опраскат ?? :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 яну 2018 00:03

Mathias_Coureur Не е точно така. Това е откровена реакция към нещо което нямаш досег, малко първосигнална де.
Все едно някой да каже, че яде водорасли или нещо подобно и е много здравословно. Може да е прав, но аз ще реагирам негативно и ще го сметна за смахнат. Просто защото няма да кореспондира със собствената ми изградена представа за подходяща храна.

--
пп Не ми помагай с този спор, че не се получава добре : ) Изпадаш в слаба позиция на вайкане, което е изключително груба грешка при опит да се наложиш : )

=====

Бретчо, правилната асоциация беше с Херцогиня Алба, а не извратени неща, които са противоестествени и трябва да бъдат лекувани.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 00:11

Какво значи "противоестествени" ???! Ми за мен е противоестествено и това да плащаш на парцали по 200 лева, за да ти правят френска с презерватив, но за теб си е напълно естествено ....... разочароваш ме, човекът, който ме убеждава тук как всеки и всичко си имат цена, май иска да ми каже, че не би се продал за пари ........ ами да не излезе накрая, че и много момичета/жени също не биха се продали, че за тях е "противоествествена" тази извратения, която на теб така ти допада ?!?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 яну 2018 00:17

Не е хубаво да слагаш думи в нечии пръсти. Противоестествено значи това което значи. Подкрепям теорията, че хомосексуализмът е вид болестно отклонение и трябва да се лекува. Затова ти казах, че примера ти е неудачен и е трябвало да използваш Херцогиня Алба.
Аз не предлагам на някого да се съвкуплява с маймуна, кон или труп, а за съвсем нормално проявление на физическите потребности. :lol: И не, няма как да излезе, че "много" момичета не биха се продали. Аз ти предложих да направим експеримент, но ти не искаш. Вероятно защото знаеш какъв ще е резултата.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 00:19

Thsmith написа:Противоестествено значи това което значи. Подкрепям теорията, че хомосексуализмът е вид болестно отклонение и трябва да се лекува.

Пристрастяването към кyрвите също е вид болестно състояние. За мен и педерастите, и кyрварите са бая неприятни. :mrgreen:

Ти ми предложи при някакви си твои условия ...... за да имаш по-голям шанс.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 яну 2018 00:22

Тези либерални измишльотини за пристрастяване към секса, просто ги зарежи. Това е просто нещо което обичаш да правиш. Както обичаш да ядеш месо и да играеш голф. Не е по различно и го правиш защото ти харесва и толкова.
Хомосексуализма от друга страна е нещо съвсем различно.

Какво съм ти предложил при мой условия за по голям шанс? Шанса ми е 99% при всички случаи.
Какво им е на условията? Какви са изискванията? Жената да не е материално подсигурена с по голям материален източник и това действие да не го застрашава, както и да не застрашава настоящия и живот и обкръжение. (да не се разбере) :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2018 00:38

Thsmith написа:Тези либерални измишльотини за пристрастяване към секса, просто ги зарежи. Това е просто нещо което обичаш да правиш. Както обичаш да ядеш месо и да играеш голф. Не е по различно и го правиш защото ти харесва и толкова.
Хомосексуализма от друга страна е нещо съвсем различно.

Глупости, ако питам педераста, той ще ми обясни същите неща ........ Това е просто нещо, което обича да прави .... ти обичаш да се eбеш с парцали, той с мъже ....... за теб неговото е гнусно, а за него сигурно твоето .... а за мен и двамата сте гнусни. :mrgreen: :mrgreen: Нищо лично - просто въпрос на гледна точка. :mrgreen:

За предложението ти вече се повтаряме, припомни си вчерашната ни дискусия.

Върни се в “Свободна зона”