Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Drunken_Master » 10 яну 2018 15:03

Пффф,кво си говориш,нон-стоп съм там.Последният път направо им разглобих каруцата...Хванахме ме...!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 яну 2018 15:04

Има много такива, които отдават огромно значение на това да е известна. За мен е абсурдно, но всеки с вкуса си.
Е примерно тази при която бях вчера, участва в тазгодишния мис плеймейт и се опитва да надува цените след него. Иначе от 2 години си се пуска за 200 лв :lol: Имах и други познати, които след епизодични появявания в сериали или някои реалита от типа Милионер търси съпруга и изведнъж скочиха от 200 на 300 и 400. Все пак пазара регулира цената и щом има такива, които държат да са с мацка която са я показвали по ТВ... За мен е важно единствено да ми допада, а пък ако ще да не я знае и съседа :lol:

--
пп Циганката горе е пак за по фетишисти, според мен е грозничка и прекалено тъмна, но отново всеки с вкус. Знаеш едно виетнамче в София колко е търсено, а не е нищо особено. Просто фетишистите искат жълта... :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 яну 2018 15:09

Thsmith написа:пп Циганката горе е пак за по фетишисти, според мен е грозничка и прекалено тъмна, но отново всеки с вкус. Знаеш едно виетнамче в София колко е търсено, а не е нищо особено. Просто фетишистите искат жълта... :lol:

Ама би я ударил...:DDDDDD
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2018 15:12

Ади де, нали щеше да одиш да пориш некоя гювендия?

[offtopic]Или вече свърши? :lol:[/offtopic]
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 яну 2018 15:17

fcb_bg написа:Ади де, нали щеше да одиш да пориш некоя гювендия?

Като му гледам високата летва,нищо чудно,да е циганката от снимката...Тоя слага в джоба си и Хю Хефнър даже !
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 яну 2018 18:39

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:пп Циганката горе е пак за по фетишисти, според мен е грозничка и прекалено тъмна, но отново всеки с вкус. Знаеш едно виетнамче в София колко е търсено, а не е нищо особено. Просто фетишистите искат жълта... :lol:

Ми не, не си падам по чернокожи, азиатки и подобни, а още по малко по циганки. Не е от расизъм, просто не ме привличат. Снежно бели блондинки са моята слабост. :lol:

Е бях де... от 16 и сега се връщам : ) От какво е породен този интерес? Да не искаш да те уредя? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2018 20:43

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:

Ми не, не си падам по чернокожи, азиатки и подобни, а още по малко по циганки. Не е от расизъм, просто не ме привличат. Снежно бели блондинки са моята слабост. :lol:

Е бях де... от 16 и сега се връщам : ) От какво е породен този интерес? Да не искаш да те уредя? :lol:

Аз съм си намерил жена, която ме задоволява, ти му мисли. ;) Е, не е Скарлет, ама там компенсират едни чувства, които май няма смисъл да ти обяснявам.
И пробвай да сваляш жени. Като успееш от 10-я път да свалиш целта, ела да кажеш какво е усещането и дали е по-добре от "на ти 200 и сваляй гащите".

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2018 20:49

Drunken_Master написа:

Като му гледам високата летва,нищо чудно,да е циганката от снимката...Тоя слага в джоба си и Хю Хефнър даже !

Няма по какво да отсъдя, че не спи с такива жени. Просто се разминаваме в разбиранията си.

Martin_K

Мнениеот Martin_K » 12 яну 2018 00:05

Що за извращение е това да гледаш на жените като на дупки с лъскава опаковка, като при това си плащаш, за да свършиш? Прилича ми на някакъв вид сексуален мазохизъм, но не съм лекар, за да дам точната диагноза. Или на дълбоко вкоренен комплекс за малоценност и оттам страх дори да направиш опит да завъртиш главата на жена с качествата на собствената ти личност. И не е чак толкова далеч от практиката в ислямския свят, където просто си купуват поредната съпруга, но поне след това и се грижат за нея.

За показаните по-горе снимки на "красавици" - нито една от тях не е достойна дори да оближе малкото пръстче на ето тази скромна актриса:
https://www.youtube.com/watch?v=v2XbVEN795o

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 яну 2018 20:31

Martin_K написа:Що за извращение е това да гледаш на жените като на дупки с лъскава опаковка, като при това си плащаш, за да свършиш? Прилича ми на някакъв вид сексуален мазохизъм, но не съм лекар, за да дам точната диагноза. Или на дълбоко вкоренен комплекс за малоценност и оттам страх дори да направиш опит да завъртиш главата на жена с качествата на собствената ти личност. И не е чак толкова далеч от практиката в ислямския свят, където просто си купуват поредната съпруга, но поне след това и се грижат за нея.

От теб пък такова мнение никога не съм очаквал. Но тук просто не мога да не кажа едно БРАВО!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”