Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 дек 2017 20:21

THE G.A.M.E написа:
Soulen написа:Европейските държави да не са нещо длъжни на САЩ, че да гласуват като тях. По принцип, аз подкрепям Тръмп, но всеки е свободен да си каже мнението. Хубаво е малко да им сритат кокалчетата де, да свикват че вече не са едноличния господар 8-)
Мечтата ми е задокеанските да бъдат тотално изолирани от политиката и Европа да прекъсне всякакви споразумения освен търговските. Обща европейска армия и край на Нато.
За Европейската Армия категорично подкрепям. Не винаги интересите на САЩ и ЕС си съвпадат. Да не говорим за ЕС и Русия.
ЕС има страхотен технически, икономически и кадрови потенциал, за Велика Армия. И въпросът трябва да се постави ребром на Щатите. "Или сте с нас, или ще имате солидна конкуренция".
В НАТО е Турция, а към момента Турция е всичко друго, но не и лоялен партньор на НАТО.
Няма как да закупуваш оръжия и да си политически партньор на най-солидният НАТО-вски съперник ( Русия ) ... И да минаваш за баш НАТО-вец.
Това, което САЩ трябва да направят на първо време е, да изтеглят всички свои войски и въоражение от Турция.
След това - изхвърляне на Турция от НАТО.
След това вече можем да си говорим за единство на НАТО.

Инак без логистичната, материална и финансова подкрепа на САЩ, СССР щяха да капитулират пред Вермахта още след първите 2 години от войната. ;)

Армията е хубаво нещо, но по-важно е Европа да бъде независима при взимането на решения, засягащи политиката, икономиката и въобще както развитието на ЕС, така и отношенията на общността с трети страни.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 дек 2017 22:53

Betchualeng Arnaikem написа:
THE G.A.M.E написа:Хамас продължават да обстрелват Израел от ивицата Газа.
Не знам що си мисля, че скоро евреите пак ще ги нагазят с танковете и булдозерите, и онези пак ще ревнат пред ООН. :lol:

Смешното е, че защитата на Израел почти никога няма проблем с тоя обстрел и това превръща атаката в упражнение за луди. Че то повече щети ще нанесат на Израел ако гръмнат 1 бомба в някой театър. Намирисва ми, че Хамас си прави реклама пред арабите и всъщност организацията хич и не очаква да успее да умери нещо в Израел.

Ти да не мислиш, че това е толкова лесно упражнение ?! ...... Израел не ти е пишман-либерално-толерастко-педерастката Германия на дебелата свиня Меркел, повелителка и закрилница на последователите на свинята Аллах ?!?! Израел eбе мюсюлмански плъхове, откак се е пръкнал, знае им и кътните зъби на тези жалки мишки, чийто най-големи "военни" победи са самовзривяването сред някоя цивилна тълпа .... :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 дек 2017 23:12

Betchualeng Arnaikem
Кой точно и какво им пречи да са независими? Смисъл... решават Франция, Германия и Италия и изпращат армия някъде си. Смяташ, че САЩ ще им се карат и ще им правят проблеми за това ли? Същото което могат да правят и без разни общи армии и излишна бюрокрация.
Никой не ги спира да правят нещо сами, никой не ги кара да правят нещо против волята си в рамките на НАТО. Така ли е?

---
Нормално е да си правят реклама. То едва ли лидерите си вярват в простотиите и в победата над Израел. Простo използват промитите първобитни мозъци за да ги управляват и живеят за тяхна сметка.
Нали ако вземат да уцелят нещо вярно и Израелците ще нахлуят с танковете или ще вдигнат бомбят целият квартал от където е дошъл изстрела...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 дек 2017 01:36

1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
THE G.A.M.E написа:Хамас продължават да обстрелват Израел от ивицата Газа.
Не знам що си мисля, че скоро евреите пак ще ги нагазят с танковете и булдозерите, и онези пак ще ревнат пред ООН. :lol:

Смешното е, че защитата на Израел почти никога няма проблем с тоя обстрел и това превръща атаката в упражнение за луди. Че то повече щети ще нанесат на Израел ако гръмнат 1 бомба в някой театър. Намирисва ми, че Хамас си прави реклама пред арабите и всъщност организацията хич и не очаква да успее да умери нещо в Израел.

Ти да не мислиш, че това е толкова лесно упражнение ?! ...... Израел не ти е пишман-либерално-толерастко-педерастката Германия на дебелата свиня Меркел, повелителка и закрилница на последователите на свинята Аллах ?!?! Израел eбе мюсюлмански плъхове, откак се е пръкнал, знае им и кътните зъби на тези жалки мишки, чийто най-големи "военни" победи са самовзривяването сред някоя цивилна тълпа .... :lol: :lol: :lol:

Да де ама къв е смисъла да мяташ ракети залудо, да знаеш, че нищо нема да ударят? Логично: реклама пред арабелите къв си борец срещу ционизма!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 дек 2017 16:59

Не знам, те си знаят вече ....... може и така да е, последователите на Аллах са като цяло доста прости същества, щом минава номерът, няма лошо, нека си метат залудо.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 дек 2017 17:55

Според мен това си е нарочна тактика.
Както писа "Смити", ако онези вземат, че уцелят нещо израелско, което да е важно... Или да речем, че загинат няколко евреи, после авиация, а след това танковете и булдозерите ще изравнят със земята района, от където в изстреляна ракетата.
А почти винаги нахлуване на израелската Армия е съпътствано и с не-малко палестински жертви, често и над 100.
И после арабите сочат евреите - "Зверове и убийци".
Така Израел излизат лошите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 дек 2017 19:24

Е, Израел са лошите още от 1948-а година, то това е константна величина. :lol: :lol: :lol: Кефи ме обаче как са една плюнка територия, анклав, обграден от купища миризливи араби, но ги чукат, когато си поискат. И дружно ги нападаха, и пак ядоха бахура. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 дек 2017 22:08

1982 написа:Е, Израел са лошите още от 1948-а година, то това е константна величина. :lol: :lol: :lol: Кефи ме обаче как са една плюнка територия, анклав, обграден от купища миризливи араби, но ги чукат, когато си поискат. И дружно ги нападаха, и пак ядоха бахура. :lol: :lol: :lol:

Имам позната мацка, израснала тук, която на 21 години отиде в Израел. Такова ѝ е потеклото. Та там я хванаха за задължително военно обучение. Тя една слабичка, руса, абе една плюнка. След ред процедури решават, че ще става...картечар. 6 месеца яко обучение. Живя там 6 години, още два пъти е ходила за по 3 месеца " за усъвършенстване". После се прибра тук, омъжи се и е горда майка на момченце.
Та разправя: "Има си нормативи, които трябва да се покрият. Трябва да се поразят едиколко си мишени, и то за време. Ставаш машина". От пишещите в този форум малко хора са пипали картечница и знаят как се зарежда и обслужва. Въпросната мацка преди два месеца ми вика: И сега да ми дадат картечницата, 30 патрона ми трябват за прострелване и пилея наред! :) . Те са я направили профи...
А така е всеки жител на Израел. Затова и аматьорите-араби нямат никакъв шанс!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 дек 2017 05:32

В Италия насрочиха избори за Март.

Ще си умра от смях ако Кавалерът успее в обжалването и се завърне като премиер. Ще е цяло шоу с Тръмп и куклите им и как ще гледа Меркел на срещите на Г7 :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 30 дек 2017 19:34

Интересно пренаписване на историята:
https://colonelcassad.livejournal.com/3900548.html
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Свободна зона”