Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
При Бойко се появиха калинките. Сега в проекта на правителство ни нататрузват балеринките.
- metodito
- Контакти:
Трифонов каза "Шах", а на есен ще има и мат. Аз пък гласувах за мафиота. Само мафиот може да пребори мафиоти. Уви не стана. От тези, които представи Плешивия, единствено кандидатът му за вътрешен министър одобрявам (не, че другите ги знам - с изключение на Василев). Радулов е старо ченге. Слушал съм му доста интервюта. Този има тежка и твърда ръка. Иначе това за астронавтите.... Продължавам да се хиля.
Кофти, че сегашният икономически министър не иска да има общо със Славчо. Този определено е попадение. Нищо, на есен пак.
Много хора газ пикаят обаче разберете: хунтата няма как по друг начин да се махне! Ма такъв бил, ма онакъв бил. Ми не, не е. Какъвто и да е, всъщност. Ако той е причината българите да се обединят против простащината и перманентната национална катастрофа, това е начина. Не, че гласувах за ИТН. И на есен пак няма да гласувам за тях вероятно. Но не щото били чалгари (не са) или неспособни (все едно някои от предишните в последните 20 години беше?).
Кофти, че сегашният икономически министър не иска да има общо със Славчо. Този определено е попадение. Нищо, на есен пак.
Много хора газ пикаят обаче разберете: хунтата няма как по друг начин да се махне! Ма такъв бил, ма онакъв бил. Ми не, не е. Какъвто и да е, всъщност. Ако той е причината българите да се обединят против простащината и перманентната национална катастрофа, това е начина. Не, че гласувах за ИТН. И на есен пак няма да гласувам за тях вероятно. Но не щото били чалгари (не са) или неспособни (все едно някои от предишните в последните 20 години беше?).
Методито, повечето не гласуваха за мутрите. Най-много гласуваха за трубадура на мутрите.
- metodito
- Контакти:
NOMER14 написа:Методито, повечето не гласуваха за мутрите. Най-много гласуваха за трубадура на мутрите.
За мафиота, че съм гласувал, имам предвид Васко Зара. Кого визираш под "трубадура"?
metodito написа:NOMER14 написа:Методито, повечето не гласуваха за мутрите. Най-много гласуваха за трубадура на мутрите.
За мафиота, че съм гласувал, имам предвид Васко Зара. Кого визираш под "трубадура"?
Визира Слави, разбира се. Ще каже човек, че любимите му ГРОБ и боце са олицетворение на чистотата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
Както писах, за мен "празният глас" не е вариант.rhaegar написа:
Ми а стегнете се интелигентните българи и направете една партия. В нея няма да има ни един чалгар, гей, или не дай си Боже турчин (всъщност, не знам кое от трите е най-голям грях) и ще гласуваме всички останали за вас. Толкова пък от 24 листи нищо не си харесахте, не ви угоди на интелекта?
Това е точно толкова безсмислено, колкото към изворната вода да си взема и сода.
За останалите не гарантирам, аз си изказвам моята лична позиция.
Към моментната конфигурация с какво по-точно би помогнала по-голямата активност ?
ГЕРБ ще имат още 3-4 % по-малко, Слави ще е 1-ви, е, и ?
Кой ще направи качествено Правителство, след като Трифонов вече веднъж избяга от отговорност ?
-
THE G.A.M.E
Викаш, с БСП щяхме да сме Швейцария на Балканите ?nghcvth написа:Заради тия "интелигентните" дето не гласуват, една мутра ни управляваше 12 години.
-
THE G.A.M.E
Със същият или минимум - сходен резултат.ogrizko написа:е, след 2-3 месеца ще има нови избори![]()
![]()
И ако следваме това, което казват копоите на Славчо, че те лично искат пълната власт ( 121 депутата ) ... То спокойно можем да предположим, че това ще се случи след има-няма 100-на г.
Това служебно правителство да стои 100г и чудесна идея. И до заменките и приватизационните договори ще стигнат...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
THE G.A.M.E написа:Както писах, за мен "празният глас" не е вариант.rhaegar написа:
Ми а стегнете се интелигентните българи и направете една партия. В нея няма да има ни един чалгар, гей, или не дай си Боже турчин (всъщност, не знам кое от трите е най-голям грях) и ще гласуваме всички останали за вас. Толкова пък от 24 листи нищо не си харесахте, не ви угоди на интелекта?
Това е точно толкова безсмислено, колкото към изворната вода да си взема и сода.
За останалите не гарантирам, аз си изказвам моята лична позиция.
Към моментната конфигурация с какво по-точно би помогнала по-голямата активност ?![]()
ГЕРБ ще имат още 3-4 % по-малко, Слави ще е 1-ви, е, и ?![]()
Кой ще направи качествено Правителство, след като Трифонов вече веднъж избяга от отговорност ?
Румен Радев?
Представяш ли си какво щеше да е сега, ако имахме читав главен прокурор?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.