Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:ZinedineZidane написа:megan fox написа:И аз се усмихнах на рекорда на Барса! Както и на 4-тият за сезона хеттрик на Меси! Вече има 40 гола в 33 мача и по всичко изглежда, че рекорда от миналият сезон ще бъде счупен!![]()
![]()
![]()
Добре де, не може ли да спрат сезона вече (поне в Испания)! Чудя се дали има смисъл?!
Е чакай де... има още рекорди за чупене!![]()
![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Хехе, лошо няма, макар да не се сещам за такъв рекорд!
Таз година май ще гледам само още 5 мача. Двата осминафинала на ШЛ + финала на Копа дел Рей. За останалото вече ме отчаяха: извънземните 11 от Източното крайбрежие на Испания и господин Фил Даут!(Щото няма кисела усмивка в иконките).
megan fox написа:ZinedineZidane написа:Хехе, лошо няма, макар да не се сещам за такъв рекорд!
Таз година май ще гледам само още 5 мача. Двата осминафинала на ШЛ + финала на Копа дел Рей. За останалото вече ме отчаяха: извънземните 11 от Източното крайбрежие на Испания и господин Фил Даут!(Щото няма кисела усмивка в иконките).
Точки, голова разлика...Серия победи... рекорда може да бъде удължен. Много ми се иска да станат поне 19 или казано по друг начин един цял полузезон!
![]()
![]()
![]()
Меси също има да подобрявя рекорд - трябват му още 8 гола.
Трябва ни още една победа в Класико, за да изравним рекорда от 6 поредни победи на Реал в Класико! Теоритично имаме шанс още на 20-ти април да счупим и този рекорд!![]()
![]()
Сигурно мога да се сетя и за още, но ме мързи.
turbogena написа:Megan това не доказва ли кое първенство е по-добро?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта