Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот MagicMoments » 30 сеп 2013 23:03

http://forum.gong.bg/gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=249003
заобиколил е първия бан,предлагам бан по ИП.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 01 окт 2013 17:22

MagicMoments написа:http://forum.gong.bg/gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=249003
заобиколил е първия бан,предлагам бан по ИП.

А защо не предложиш бан за Джугашвили, КНДР,Шумкар44, Санди , които определено провокират потребителите и определено нарушават правилата на форума? Аз пиша в Свободна зона винаги по темата! Не виждам за какво трябва да съм банван, за това че казвам истината на българския народ!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 01 окт 2013 21:01

fcb_bg написа:Зигфийлд обаче ква хитра маймуна е. Публикува си избирателно - в случая снимки преди 1945та. Сякаш пълен стадион след 45та не е имало. Или нещо друго хубаво. То бива да лижеш немския гъз и да мразиш руснаците, ама при теб е болест!
Чак сега видях хитлеристката сватика на знамето на снимката от стадиона. Браво бе, боклук! Това ли тачиш? :x :evil:

Повърхностни квалификации, елементарни провокации, умишлено бъркане на името.

viewtopic.php?f=53&t=162967&start=0
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 02 окт 2013 00:36

haha написа:AC Penalty, биете рекорда на говедата вече- дузпа за фал в атака.

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=35&t=138265&p=5248917#p5248917

Отново някакъв ЕРД се замесва...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Тралала

Мнениеот Тралала » 02 окт 2013 12:03

Постоянни провокации!

boabbb написа:
Тралала написа:
4akala написа:
nasko75 написа:нормално ли е всички проблеми, които са се трупали 30 години, да се приписват на ГЕРБ и Бойко Б.?
нормално ли е, че 30 години нито един истински инвеститор да няма в страната, да е вина на Бойко Б.?
нормално ли е старите престъпни структури, наследници на групировки и ранни мафиоти, все още да контролират страната, а е вина на Бойко Б.?

Не съм от ГЕРБ, на сериозна възраст съм, и съм гласувал точно 2 пъти в живота си - за местна власт...но трябва ли да се прави един човек сатана? Колкото и грешки да е направил, това са непълни 4 години все пак. А всеки икономически и социален процес е много, много по-дълъг

Напълно те подкрепям!Аз също не съм от привържениците на управлението на Б.Борисов и неговата партия ГЕРБ,но не може всички да обвиняват него за 24 години лошо управление на страната ни.Писна ми всички да се оправдават с предните управляващи.Сега някой ще излезе и ще каже да ама при Костов било добре,при Царя също,но не чак толкова,други пък може да са доволни и от предишните управления на сегашната коалиция.Но истината е,че всички управляващи страната ни от 1989 г. до днес имат еднаква вина за положението на България.Също така немалка вина имаме и самите ние гражданите на България.

Аз гласувах за ГЕРБ на миналите избори, въпреки,ч е не съм техен привърженик. Но, ако тези проценти са истина.....жалко! Какъв е смисъла да се тупаш в гърдите колко си велик, колко пътища с направил, ако ще трябва да се реновират?

А така, сега като всеки редови фен на Ботев на следващите избори - ДПС :mrgreen:

[offtopic]Майтапя се, не се нерви :mrgreen:[/offtopic]

boabbb написа:Е, те това е темата на истинските фенове на Ботев и Лудогорец, левскарите и те могат да мятат по едно око да следят кариерата на любимия им Камен Костадинов :mrgreen: :lol: :mrgreen:

viewtopic.php?f=&t=163025

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 окт 2013 12:14

Вечно провокираните

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 02 окт 2013 12:29

1912plovdiv написа:
boabbb написа:
Чакай малко, ние с Терата сме в противоположни лагери :mrgreen: Така като му гледаш црънгела на аватара... :lol: Ама и аз не мога да си обясня защо скачаш така? Някакъв комплекс, ли, какво ли? Каже се някъде по форума "Де*ба тия турци ... " и жълтурите веднага "Вие сте турци и селяни, ние си обичаме наш Цецо и му боготвориме мустаците, даже ще ги присъединиме към герба на отбора " :mrgreen:

Спокойно, знам в кой лагер си бе пицар слабоумен :lol: И кой скача , говорим си просто :roll: Кажи се някъде по форума нещо против турците и пицарите скачат веднага , все едно някой ще ви вземе турската пица от устата :lol: Няма да умрете от глад всеядни , спокойно , пица за 1,50 ще има за всички червени пазачи на Доган :mrgreen:

gong/viewtopic.php?f=53&t=163009&p=5249491#p5249491
:oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Тралала

Мнениеот Тралала » 02 окт 2013 13:14

boabbb написа:Жълтите са виновни :mrgreen:

gong/viewtopic.php?f=&t=163029

Провокациите продължават.

Тралала

Мнениеот Тралала » 03 окт 2013 09:19

botev1921 написа:Много си тъп, ей. Отказвал да плаща - ами ако е закон, ще плащаш, бе лешпер! Кога тоя скапан народ ще се научи да спазва правилата без да мрънка! Като отнесем 1 милиард глоба от ЕС за неприложение на новите разпоредби за защита на природата, ще плащаш много повече, но ти липсва едно в главата, което да схване това!

gong/viewtopic.php?f=&t=163073

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 окт 2013 09:34

Не се спира, само раздава епитети.

Син до гроб_ написа:С турците сте само и единствено вие! Вие дойдохте на Герена да подкрепите братята си от Галатасарай в мача им срещу Левски, въшкари!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=83&t=163161&start=90
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Свободна зона”