CSKA 78 написа:Голямо увеличение в Швеция, за днес имат над 1200 новозаразени и 102 смъртни случаи! У нас също има увеличение от новозаразени, като е сигурно, че утре ще са още повече! Може би трябва някакви мерки да се вземат?!
ПП Пневмонията е болест, която освен усложнение от коронавируса, може да се прихване през зимния период, при много силна простуда! Та починалите от пневмония през Юни, е сигурно, че са имали Ковид-19!
Ахахахахахах, денят ми бе доста изтощителен, но пък се развеселих
Сигурно е, че днес са ПО-МАЛКО от вчера. Не знам ти как ги смяташ, че са повече. Очевидно не си наясно и нямаш обяснение защо е това повишение на случаите. Няма смисъл да ти го обяснявам, защото ти не можеш да разбереш. Но е факт, че за никого в медициснките среди това увеличение НЕ е изненада. Факт е, че в последната седмица (до 10 дни) се действа доста по-адекватно по отношение на тестове и тестуването на правилните хора.
CSKA 78 написа:
ПП Пневмонията е болест, която освен усложнение от коронавируса, може да се прихване през зимния период, при много силна простуда! Та починалите от пневмония през Юни, е сигурно, че са имали Ковид-19!
Ти си неспасяем случай! Пневмонията била само от усложенения от коронавирус или при МНОГО СИЛНА ПРОСТУДА

Real се опита да загатне само част от причинителите на пневмонии, но ти изобщо не четеш и не вдяваш

Принципно няма лошо да не разбираш, не си и длъжен, ама да тръгваш да спориш за неща, от които (за пореден път показваш) не разбираш.....
Да ти кажа виждал съм пневмонии не през юни, а през август! И то доста сериозни такива, без данни за каквато и да било простуда
Не обичам профаните. Особено не обичам тези, които знаят, че не разбират, но са прочели 4 страници в нета и идват да ми дават акъл и си мислят, че разбират повече от някой, "учил половин година във вечерно училище".