Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот CSKA 78 » 18 юни 2020 12:39

Thsmith написа:Освен разрушаването на икономиката, тези глупости нанесоха и една друга вреда, която може да ни излезе през носа един ден.
Ако наистина плъзне някаква зараза и някакъв смъртоносен вирус, никой няма да повярва и няма да обърне внимание благодарение на глупостите с тази корона. :x Тогава вярно ще стане страшно!

Спокойно, никой няма да те затваря повече, докато не се получи у нас нещо подобно като в Италия! На починалите през това време от вируса - изглежда не са имали късмет! :shock:

ПП А през зимата ще има големи изстъпления на анормални фенове на конспирациите, както и на такива, които викат, че вирус няма!
Ще е много интересно, когато започнат и новите вълни от грип! И не е доказано дали не можеш да се заразиш от 2 или повече вируса едновременно?! Защото ако може, ще стане наистина "забавно"! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 18 юни 2020 13:05

Германия удължава мярката за събиране на публични места от 30 юни на 01 октомври.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 юни 2020 14:13

Ковид 78 много ти е смешничко ? :arrow: Това че слагаш хилеща се емотикона след всяко своя изречение ме притеснява определено за психическото ти състояние ?! :o
Ходи си пий лексотанчето, продължавай с "хобито си" да броиш кой е умрял днес,но ние ще следиме с интерес състоянието ти :)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юни 2020 15:12

facafaca0000, спокойно, не се грижи за мен! Погрижи се за себе си! Я виж още колко налудничави конспиративни теории са останали непроучени! :lol: :mrgreen: Действай по тях!

ПП А ако ти се гътнеш от вируса, тогава обещавам да не те броя!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 юни 2020 16:26

CSKA 78 написа:Голямо увеличение в Швеция, за днес имат над 1200 новозаразени и 102 смъртни случаи! У нас също има увеличение от новозаразени, като е сигурно, че утре ще са още повече! Може би трябва някакви мерки да се вземат?!

ПП Пневмонията е болест, която освен усложнение от коронавируса, може да се прихване през зимния период, при много силна простуда! Та починалите от пневмония през Юни, е сигурно, че са имали Ковид-19!

Ахахахахахах, денят ми бе доста изтощителен, но пък се развеселих :lol:

Сигурно е, че днес са ПО-МАЛКО от вчера. Не знам ти как ги смяташ, че са повече. Очевидно не си наясно и нямаш обяснение защо е това повишение на случаите. Няма смисъл да ти го обяснявам, защото ти не можеш да разбереш. Но е факт, че за никого в медициснките среди това увеличение НЕ е изненада. Факт е, че в последната седмица (до 10 дни) се действа доста по-адекватно по отношение на тестове и тестуването на правилните хора.

CSKA 78 написа:
ПП Пневмонията е болест, която освен усложнение от коронавируса, може да се прихване през зимния период, при много силна простуда! Та починалите от пневмония през Юни, е сигурно, че са имали Ковид-19!

Ти си неспасяем случай! Пневмонията била само от усложенения от коронавирус или при МНОГО СИЛНА ПРОСТУДА :lol: :mrgreen: Real се опита да загатне само част от причинителите на пневмонии, но ти изобщо не четеш и не вдяваш :lol: Принципно няма лошо да не разбираш, не си и длъжен, ама да тръгваш да спориш за неща, от които (за пореден път показваш) не разбираш.....
Да ти кажа виждал съм пневмонии не през юни, а през август! И то доста сериозни такива, без данни за каквато и да било простуда :lol:

Не обичам профаните. Особено не обичам тези, които знаят, че не разбират, но са прочели 4 страници в нета и идват да ми дават акъл и си мислят, че разбират повече от някой, "учил половин година във вечерно училище".

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 юни 2020 16:33

CSKA 78 написа: И не е доказано дали не можеш да се заразиш от 2 или повече вируса едновременно?! Защото ако може, ще стане наистина "забавно"! :lol:

О, напротив, доказано е! И два вируса, и две бактерии едновременно може да те разболеят. И за това мога да ти разкажа...
Продължавай да се излагаш публично, развеселяваш ме :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 юни 2020 17:17

CSKA 78 написа:
Thsmith написа:Освен разрушаването на икономиката, тези глупости нанесоха и една друга вреда, която може да ни излезе през носа един ден.
Ако наистина плъзне някаква зараза и някакъв смъртоносен вирус, никой няма да повярва и няма да обърне внимание благодарение на глупостите с тази корона. :x Тогава вярно ще стане страшно!

Спокойно, никой няма да те затваря повече, докато не се получи у нас нещо подобно като в Италия! На починалите през това време от вируса - изглежда не са имали късмет! :shock:

Ама в Италия не е станало нищо страшно бре! Ей да му.... какво повтаряте една и съща мантра без грам смисъл. В Италия умрели по-малко хора от миналата година по същото време. Е те това ли е страшното ебаси?

пп Мен (буквално) никой не ме е затварял. Аз мерки не съм спазвал, много бързо намерих и два ресторанта в които можех да хапвам и си работеха макар и неофициално. Да, беше неприятно, но никой не ме е затварял.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 юни 2020 17:55

Никой не се е и опитвал да те затваря!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юни 2020 18:15

TodorT написа:Ахахахахахах, денят ми бе доста изтощителен, но пък се развеселих :lol:

Сигурно е, че днес са ПО-МАЛКО от вчера. Не знам ти как ги смяташ, че са повече. Очевидно не си наясно и нямаш обяснение защо е това повишение на случаите. Няма смисъл да ти го обяснявам, защото ти не можеш да разбереш. Но е факт, че за никого в медициснките среди това увеличение НЕ е изненада. Факт е, че в последната седмица (до 10 дни) се действа доста по-адекватно по отношение на тестове и тестуването на правилните хора.

Ти си неспасяем случай! Пневмонията била само от усложенения от коронавирус или при МНОГО СИЛНА ПРОСТУДА :lol: :mrgreen: Real се опита да загатне само част от причинителите на пневмонии, но ти изобщо не четеш и не вдяваш :lol: Принципно няма лошо да не разбираш, не си и длъжен, ама да тръгваш да спориш за неща, от които (за пореден път показваш) не разбираш.....
Да ти кажа виждал съм пневмонии не през юни, а през август! И то доста сериозни такива, без данни за каквато и да било простуда :lol:

Не обичам профаните. Особено не обичам тези, които знаят, че не разбират, но са прочели 4 страници в нета и идват да ми дават акъл и си мислят, че разбират повече от някой, "учил половин година във вечерно училище".

Брей, ама ти вЕрно ли се появи?! Да не би да си почивка след дежурство на първа линия?! :lol: Развеселяваш ме честно с това, че двамата фелдшери във форума се опитвате да наблягате на една дума, като я вадите от контекста!
Продължавай в същия дух и може и ти да заразиш няколко десетки случаи, както твоя колега от някакво село в шуменско май беше! Е, жена му е починала, но той си отстоява "наученото"!

Ако си забелязал днес има увеличение в София, а другите места, на които в предишни дни имаше увеличения, те са под карантина! Та...
А и днес имаме смъртен случай:

"Мъж на 41 г. с пневмония, за който няма информация за съпътстващи заболявания;"

Всъщност вече цяла седмица имаме подобни случаи, и вече станаха десетина - на хора в средна възраст и без съпътстващи заболявания!

ПП Ти хубаво си виждал пневмонии през лятото, а тези хора били ли са заразени с коронавирус?! Честно не знам как по-лесно да ви се обясни на теб и такива като теб! Вирусът е реален и в някои случаи причинява пневмония! И тази пневмония може да доведе до смърт! :o

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 юни 2020 18:49

Eminem написа:Никой не се е и опитвал да те затваря!

Абе принципно има доста, които основно това им е целта. Да стъжнят живота на останалите. И тук има достатъчно Вутевци за този пример.

Що се отнася до държавно ниво, пределно ясно е какво е било в основата на тези глупости. Онези млрд за усвояване, които се чакат от ЕС, нищо друго.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”