Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 14:25

Да е, заради печките на дърва :lol: От вчера се топлят на дърва и въглища хората в България...
Айде, няма нужда. Помним какво беше, когато се горяха само дърва и въглища. Знаем какво е, когато се горят дрехи от мангалите и боклука на чужденците.
Тия хиляди тонове смет не изчезват с магия, след която остава само чисто електричество :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юни 2021 14:27

Тия пусти машини станаха исторически, може ли да има толкова наивни хора да се ловят на гола кука за тая тъпотия ? Цялата схема беше лоби да може мазнягата от Сиела да прибере едни пари, и още бая хора по веригата - и пак от нас, естествено ... Това е. Ако си мислите, че един първобитен банкомат ще направи изборите по-честни, значи нещо се заблуждавате, даже си мисля, че ще е обратното :roll: Славито и неговата банда малоуници прокараха точката за секциите и сега ще вдигнат вота на турците ... евала, дето се вика :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2021 14:54

Забелязвам, че тук има доста привърженици на т.нар. "системни партии". Това е много странно за един футболен форум, където преобладаващата част от пишещите би трябвало да са с прогресивно мислене...

А в последните страници забелязах поне две мнения, в които има подпорки и фалшиви новини с марката ГРОБ. Защо така бе, господа???

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2021 14:59

boabbb написа: Славито и неговата банда малоуници прокараха точката за секциите и сега ще вдигнат вота на турците ... евала, дето се вика :|

Фактчекинг на евтина манипулация: Едва 13% от вота в чужбина на последните избори са дошли от Турция.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 юни 2021 14:59

Ами приеми, че новите, които се опитват да се настанят на местата на старите, са същите лайняри като тях.
До тук див реваншизъм, нищо правене, само големи приказки, бягане от отговорност, аз съм от Харвард и нищо реално насреща.
ТолкоЗ.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2021 15:02

ivan56 написа:Ами приеми, че новите, които се опитват да се настанят на местата на старите, са същите лайняри като тях.
До тук див реваншизъм, нищо правене, само големи приказки, бягане от отговорност, аз съм от Харвард и нищо реално насреща.
ТолкоЗ.

Виж, наясно съм, че тази ревизия ще отиде в някое чекмедже и няма да има хора в затвора. А дали са "същите"... Първо, нито ти, нито аз сме ги видели какво правят. След това, не може да ги сравняваш с 12 години грабеж. ТолкоЗ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юни 2021 15:08

metodito написа:
boabbb написа: Славито и неговата банда малоуници прокараха точката за секциите и сега ще вдигнат вота на турците ... евала, дето се вика :|

Фактчекинг на евтина манипулация: Едва 13% от вота в чужбина на последните избори са дошли от Турция.

Точно за това иде реч - айде на бас, че сега ще са повече :!: Няма нужда да ги карат с рейсове, ще си гласуват на място :idea: Другите 87% са ясни - както видях някой беше писал във Фейсбук "като видях, че на последните избори Слави печели сред гласувалите в чужбина се успокоих, че няма изтичане на мозъци" :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2021 15:12

boabbb написа:
metodito написа:

Точно за това иде реч - айде на бас, че сега ще са повече :!: Няма нужда да ги карат с рейсове, ще си гласуват на място :idea: Другите 87% са ясни - както видях някой беше писал във Фейсбук "като видях, че на последните избори Слави печели сред гласувалите в чужбина се успокоих, че няма изтичане на мозъци" :lol: :lol:

А на мен друго ми направи впечатление пак във Фейсбук, което беше на място: в чужбина гласувахме за ДБ и ИТН, а в България най-много за Герб. Фактче. За справка: тук си живея и не гласувах.

Бате, не се увличай по фалшивите новини и гадориите на герберастите. Те са се на$рали в момента, щото всяка калинка в община, полиция, кметство, ведомство, след юли може да остане без работа. А понеже са некадърници - ще останат гладни. И заради това сега газ пикаят.
Последна промяна от metodito на 18 юни 2021 15:15, променено общо 1 път.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 юни 2021 15:15

ГЕРБ управлява от 2009-а година. Толкова за мозъците, които гласуват в България.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юни 2021 15:19

А защо? Гласувай, бе, ако ще да е за Божков :lol: Колкото повече хора гласуват разни купени и платени вотове ще бъдат с по-малка тежест. Аз не крия, че предпочитам предвидимите щети, отколкото непредвидимите ... Факт е, че познавам хора от партията на Слави и има наистина читави хора, само че те пак са останали назад, за сметка на разни ... айде, да не казвам какви :lol: На нашите хора не им харесвам, че промотират масово милиционери, а всички знаем, че акъл под шапка не вирее, но ... Просто за 20 и няколкото ми години съзнателен живот съм видял няколко "спасители" и на нови не вярвам :!:

Върни се в “Свободна зона”