Айде, няма нужда. Помним какво беше, когато се горяха само дърва и въглища. Знаем какво е, когато се горят дрехи от мангалите и боклука на чужденците.
Тия хиляди тонове смет не изчезват с магия, след която остава само чисто електричество
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа: Славито и неговата банда малоуници прокараха точката за секциите и сега ще вдигнат вота на турците ... евала, дето се вика
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Ами приеми, че новите, които се опитват да се настанят на местата на старите, са същите лайняри като тях.
До тук див реваншизъм, нищо правене, само големи приказки, бягане от отговорност, аз съм от Харвард и нищо реално насреща.
ТолкоЗ.
metodito написа:boabbb написа: Славито и неговата банда малоуници прокараха точката за секциите и сега ще вдигнат вота на турците ... евала, дето се вика
Фактчекинг на евтина манипулация: Едва 13% от вота в чужбина на последните избори са дошли от Турция.
boabbb написа:metodito написа:boabbb написа: Славито и неговата банда малоуници прокараха точката за секциите и сега ще вдигнат вота на турците ... евала, дето се вика
Фактчекинг на евтина манипулация: Едва 13% от вота в чужбина на последните избори са дошли от Турция.
Точно за това иде реч - айде на бас, че сега ще са повечеНяма нужда да ги карат с рейсове, ще си гласуват на място
Другите 87% са ясни - както видях някой беше писал във Фейсбук "като видях, че на последните избори Слави печели сред гласувалите в чужбина се успокоих, че няма изтичане на мозъци"
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта