Турция. Депутат се крие в посолство на Република България, други цъфват при Радев на среща и викат Майко България, на митинги си говорят на български, на предизборна агитация също в разрез със закона и го заявяват открито на парламентарната трибуна...
1. Това граничи с фантастиката.
2. Знаете ли какво щеше да им се случи и после на партията?
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
ТВа е за другата тема, а има решение на конституциония съд.
Харварда много вода пие

Харварда много вода пие
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Съвсем целенасочено изказване, което да подхванат "патриотите" и да събудят "патриотите", които да гласуват за тях и дпс-то да каже на своите избиратели, които спят да излязат да гласуват, защото патриотите ще им отнемат правата и свободите. Този път май не се получи. По селата има много с турски произход, които се страхуват да не им ги отнемат.
На един приятел дядо му е луд и много от селото. Дядо, кой ти отнема правата, бе, човек? Сами си ги отнемате, като ходите да гласувате за тея. Защитавали ги били.
На един приятел дядо му е луд и много от селото. Дядо, кой ти отнема правата, бе, човек? Сами си ги отнемате, като ходите да гласувате за тея. Защитавали ги били.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Да ти кажа, по нашия край си дондуркат електората. Масово ги пращат да учат в Украйна за лекари и фармацевти, с партийни пари. Селцата им са що годе в добро състояние. Докато не издърпат Ревански към по-висока длъжност, мисля че ще са така нещата. А него според мен го гласят и за лидер някой ден, като се наиграе тоя клоун в момента дето е.
Иначе един приятел се върна тия дни от екскурзия по кърджалийско, разказва че там е студ, глад и мизерия. Ама пак си гласуват за ДПС.
Иначе един приятел се върна тия дни от екскурзия по кърджалийско, разказва че там е студ, глад и мизерия. Ама пак си гласуват за ДПС.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Около президента такива величия са събрани изтикани от гербаджийските такива. Затова минахме без лустрация, за да могат партийците да продължат да се хранят от държавата.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
„Медиана“, ако изборите бяха днес: „Има такъв народ“ изпреварва ГЕРБ и БСП
OMG Не съм очаквал чалга певеца Трифонов да събере толкова много вот
Непринуден:
То па щото тоя дето до сега събираше най-много гласове е виден фен на Моцарт и Вивалди, заеби.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Warped написа:„Медиана“, ако изборите бяха днес: „Има такъв народ“ изпреварва ГЕРБ и БСП
Според Мъдияната страшно "олевяване" за месец-два. ИТакаНататък взема нови 250 хил., Бекапето - нови 200 хил., Герб губи 150 хил., ДБ губи 50 хил., Мутрите вън - вземат нови 50 хил. Всички искат да прилапат "купените" от Герб гласове. Такива са циганските, които трите партии на статуквото по традиция си ги разпределят. Всичката дандания е за някакви 50 хил. цигански гласа, прилапани от Герб.