Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот metodito » 09 юни 2021 22:35

Warped написа:ТВа е нищо

Нищо-нищо, колко па да е нищо. На Черепа му направиха, както би казал Павел Истината "двоен черен лебед" - един за отзад и един за отпред направо.
А между другото, Ефбет ще съществува ли в бъдеще при положение, че също са в списъка?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 юни 2021 23:10

metodito написа:

Нищо-нищо, колко па да е нищо. На Черепа му направиха, както би казал Павел Истината "двоен черен лебед" - един за отзад и един за отпред направо.
А между другото, Ефбет ще съществува ли в бъдеще при положение, че също са в списъка?

Ефбет на цецу не е ли с друго име? Инак ще е яко шестака сам да се прецака
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 юни 2021 23:46

На Миг 29 летателният час струва да речем 2лв. На Ф 16 е 5 лв.Поддръжката на единия и на другият? Ще им се осигурят ли пари на тези хора да си вършат нормално работата?
На миговете крадците не могат да осигурят поддръжката( представям си ако бяха 10 ескадрили), за ефките не знам.
Крадливи педерасти!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 юни 2021 00:47

Thsmith написа:Не е точно така. Част от парламента е британския ПМ, който може да бъде част от двете камери за да е ПМ, както и министрите. При нас е обратното, няма как да си депутат и ПМ или министър. Ако погледнем реално, ПМ в БГ доста често изобщо не присъства в парламента и не се отчита/съобразява с него, а спуска общо взето нареждане как да гласуват овцете му, оп...депутатите му :lol:
На теория не му пречи да си командва от някое студио, както Вожда го правеше от джипката.

*Дано не се стигне до там де, но ... : )

Гледал съм го британския.
Все едно си на футболен мач! :mrgreen:
То си викане,крясъци, дюдюкания,освиркване,скандиране хаха,пълен ташак :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2021 10:21

pomiqrat написа:
metodito написа:

Ефбет на цецу не е ли с друго име? Инак ще е яко шестака сам да се прецака

Не знам с друго име ли е. Има го в списъка. Сега като се замисля, може и цеките да са с друго име. Не знам.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 10 юни 2021 12:27

На следващите избори ситуацията с влезлите партии ще е почти същата. Очаквам само разместване на позициите, което може да доведе до съставянето на кабинет. Въпреки твърдия електорат от администрация и махали, очаквам резултатите на герб да се стопят спрямо 4-ти април. Първата позиция ще е оспорвана, но с едни гърди напред виждам ИТН пред герб. Но това няма да е голямата изненада, а по - скоро очакванията ми партията на Христо Иванов да бъде плътно зад БСП, а дори и пред тях. Друга изненада с минаването на бариерата биха били националистите от Възраждане. Точно тези са изборите, които ще бъдат успешни за тях и ще успеят да влязат. Колкото до БСП, Корнелия е с явна мисия да унищожи левицата и това е много хубаво. Твърде възможно е да има още едни избори, но оптимистично мисля, че има шанс за ново правителство с мнозинство без участие на партии от статуквото.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 юни 2021 13:44

Аз имам малко по- различно виждане.
Герб с всякакви средства ще вдигнат процентите в последен опит да запазят кокала.
Слави, лично за мен ще е надолу спрямо предните избори, макар, че електората му го подкрепят с нищо правенето след изборите и голите му обещания.
Дабълите, и при тях очаквам спад спрямо предните избори.
БСП са ясни, и сами си знаят, че нищо повече от 3-4 политическа сила.
ДПС са в златната среда, леко увеличение при тях.
МаяМи няма да влезе този път, както и "Тримата патриоти"
Оня ненормалник Копейкин, може да вдигне проценти близки до влизане в Парламента.
За жалост пак няма истинска десница.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 юни 2021 14:57

И аз мисля че ГЕРБ ще вдигнат процентите най вече защото този път активноста ще е по-ниска.
Така мисля! Партиийте с твърд електорат ще намажат а ГЕРБ са топ там, като добавим и купените.
Мамая ще си мине 4 %-та, коалицията на Шкембе, евродепутата, аптекаря и релсата трябва да
събере 6 %-та май и ако е така мисля че няма да успеят.
Славчо с по-малък резултат от предните избори.
Като резултат нови избори най-много до година ако нещо успеят да съшият за да има някакво
редовно правителство за 10-на месеца. Реален е и шанса за 3-ти поредни избори.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 юни 2021 14:58

Възраждане не са никви националисти, а платена партия от Русия.......
Чалга певеца Слави може и да стане 1ви, тва само ще покаже, колко сме зле в сферата образОванието....
Бойко ако спечели, поне ще си продължи да краде, и да занимава новините, та има и "плюс".
Черепа ще е с по малко проценти, много поражения понесе последните дни.
Мутрите, кой с какъв акъл гласува за тия?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 юни 2021 10:35

Накрая да не стане така и с вируса? В Голямо Враново собственичката не ги допусна да й избият животните и те взеха, че живяха и родиха ново поколениие.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/tri-god ... Ixan5jwX2U
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”