Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Warped » 09 юни 2021 08:47

paceto написа:
Warped написа:Чалга певеца Слави иска да е премиер :lol: :lol:

Не иска да е премиер, че дори не иска и да е депутат сега при новите избори.
Къде ги четете тези глупости, че искал премиер да става? :roll:

Тълкувам ето това негово "изказване": Аз няма да се кандидатирам за следващия Парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят.
Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 09 юни 2021 08:49

metodito написа:На интересно мнение попаднах във Фейса. Значи "Българско лято" бива опраскано заради Магнитски и Васко Зара. А с ДПС и Пеевски, кво правим?

Как са опраскали Българско лято?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2021 09:24

Warped написа:
metodito написа:На интересно мнение попаднах във Фейса. Значи "Българско лято" бива опраскано заради Магнитски и Васко Зара. А с ДПС и Пеевски, кво правим?

Как са опраскали Българско лято?
Законът Магнитски за първи път улавя в обсега си партия, създадена в държава от Европейския съюз. Това е и големият прецедент и знак на санкциите, наложени от САЩ на 64 дружества, управлявани от двама български олигарси – Васил Божков и Делян Пеевски, както и на 4 висши държавни служители.

Българско лято, партията на Божков, е първата гражданска организация в държава-членка на ЕС, която Магнитски практически обявява за създадена с нелегален капитал. Това е и големият знак, който Магнитски дава на българските политици, държавни институции, праворазвадащи органи. (Кликнете върху изображенията, за да видите пълният списък).

Учредител на Българско лято е изстреляната за началник на кабинета на служебния вътрешен министър Елена Фичерова. След скандала обаче, Фичерова подаде оставка пред силовия вицепремиер Бойко Рашков, който обяви, че не знаел тя да е сред лицата на Българско лято, когато я назначил на работа.

Въпреки знакът, Васил Божков обяви, че ще се кандидатира за водач в листите за 24-ти и 25-ти МИР в София на изборите на 11 юли. Същото щял да стори и друг олигарх от затвора – Миню Стайков.

https://plovdiv-online.com/news/lica/ba ... magnitski/
Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 09 юни 2021 16:03

ТВа е нищо
Непринуден:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 юни 2021 16:13

rhaegar написа:
pomiqrat написа:
fcb_bg написа:Май само форума не е излъчил кандидати.
Айде Помияра премиер.

Нидей, че на третия ден Русия и САЩ ще имат общ враг, който да нападнат. Може да ме пратите да живуркам пет години в европарламента с €10 хил. на месец и никой да не знае, че съществувам.

Без да мишкуваш, пъпеш. Повеждай форумната революция. :lol:

Нямам излъчване на премиер и не искам да плюя на името на форума, и да подвеждам потребителите му със слаб изборен резултат. А съм и скромен и не ми трябват милиони и власт :oops:

Акълът ми за Махнитски го разбира, че става въпрос за сметки в долари.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2021 17:19

Слави няма как да вземе същите %-ти, и в този контекст, ако иска да управлява, пропусна шанса си.
Е, верно, щеше да управлява с "патерици", ама то няма роден политик който да смята, че някоя от партиите може да вземе 121 депутата. :roll:
И за мен ИТН избягаха от отговорност, просто щото знаят, че нямат капацитета да управляват.

Жалко, така не се прави промяна, идея, с която ИТН влязоха в политиката.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 юни 2021 18:57

Warped написа:
paceto написа:
Warped написа:Чалга певеца Слави иска да е премиер :lol: :lol:

Не иска да е премиер, че дори не иска и да е депутат сега при новите избори.
Къде ги четете тези глупости, че искал премиер да става? :roll:

Тълкувам ето това негово "изказване": Аз няма да се кандидатирам за следващия Парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят.
Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.

Това няма нищо общо с искания за премиер., защото да си премиер това те прави част от парламента. ;)
А и как си го представяш Слави, който едвам ходи да си изпълнява длъжността? :roll:

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2021 19:10

Не е точно така. Част от парламента е британския ПМ, който може да бъде част от двете камери за да е ПМ, както и министрите. При нас е обратното, няма как да си депутат и ПМ или министър. Ако погледнем реално, ПМ в БГ доста често изобщо не присъства в парламента и не се отчита/съобразява с него, а спуска общо взето нареждане как да гласуват овцете му, оп...депутатите му :lol:
На теория не му пречи да си командва от някое студио, както Вожда го правеше от джипката.

*Дано не се стигне до там де, но ... : )

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юни 2021 20:51

По мое мнение резултатът от изборите ще е същия, може би вместо ИСМВ ще влязат патриотите или Черепахата.
В общи линии ще е интерсно в дъното ,кой ще мине бариерата.
Слави има някакъв проблем с еиния крак и не може да ходи ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 юни 2021 21:00

Черепа влеза в Парламента, държавата му плаща субсидия. Това по Магнитски как е?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”