Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 02 юни 2021 17:04

Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Thsmith написа:
pomiqrat написа:Бай Иван, ако беше в цеха щеше да срита задниците на американските войничета, които са дотолкова трайно неориентирани, че не могат да запомнят един тъп склад, а боя над френските командоси щеше да е като карате демонстрация. Това са фактите.

Единствените факти тук са, че си прекалил с киното и не осъзнаваш значението на думата факт.
Иначе съм съгласен за демонстрация. Приемаме, че ти си Бай Иван, Петкан и те закарвам лично около Елиезер Папо, оставям те да минеш късо разстояние и да пробващ щурм да видим кога ще ти надупчат задника. Ако не си ти този митичен Бай Ван, намери един от тези щурмуващите оръдия и там какъв беше сюжета, нека той да пробва. Ако щурма успее ще го сваля до един Бордей на Баучер, само на 2 мин от там. :lol:

и... легендата за Бай Иван умря в този момент.

Не е сюжет, а българска история

Ами обади се в историческото дружество да ти пратят някой, който да спира топовните залпове с гърди и да бие група войници с автомати : )

Като реша да започна война ще имам предвид съвета ти.

favaca8888 написа:Я, днес ще има пак протест срещу каскета, който тотално е напълнил гащите.
Като гледам календара,то верно стана време пак да се излиза на улицата.
Повече от ясно е че Гешев няма да сдаде постта ако ще да му наврът кол отзад, ама пък ще е яко да видим как колът влиза там 8-)
На прокуратурата, да й го тура ! Днес 19:00 ч. пред Съдебната палата нека всеки ,който иска да изрази радостта си от работата на каскета, да заповяда ! Носете си яйца и домати, по възможност - развалени ! :mrgreen:

Всички, които мятат предмети ви хващам и по бързото производство. После да чистите сами.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 юни 2021 18:01

pomiqrat написа:

Каква война? Защо с лошо? Мисли в перспектива! Взимаш митичния Бай Ваньо да щурмуваш Британското или Американското посолство и след това заемаш позицията на Болен в парламента и почваш да събираш грошове :lol:
Ако не си в нещо като Гитмо барабар с Иваньошка де. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 юни 2021 18:14

Thsmith написа:
pomiqrat написа:

Каква война? Защо с лошо? Мисли в перспектива! Взимаш митичния Бай Ваньо да щурмуваш Британското или Американското посолство и след това заемаш позицията на Болен в парламента и почваш да събираш грошове :lol:
Ако не си в нещо като Гитмо барабар с Иваньошка де. :lol:

Да завладееш посолство е като да закриеш националтата лотария. Твърде лесно е, а и не желаем влошаване на международните ни отношения с ЛГБТ обществата, че ще вземат да ни пратят от техните
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 юни 2021 18:30

Real написа:Ся па и яйцата да си носим сами? Бай Васил не е ли подсигурил 2-3 тира? Басси организацията...

Нз за Бай Васил,ама за Бай Ставри бая работа ще му се отвори :mrgreen:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 юни 2021 18:31

Значи си готов с печалбата, атакуваш, превземаш и осребряваш чека :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 юни 2021 18:33

favaca8888 написа:Я, днес ще има пак протест срещу каскета, който тотално е напълнил гащите.
Като гледам календара,то верно стана време пак да се излиза на улицата.
Повече от ясно е че Гешев няма да сдаде постта ако ще да му наврът кол отзад, ама пък ще е яко да видим как колът влиза там 8-)
На прокуратурата, да й го тура ! Днес 19:00 ч. пред Съдебната палата нека всеки ,който иска да изрази радостта си от работата на каскета, да заповяда ! Носете си яйца и домати, по възможност - развалени ! :mrgreen:

Всички, които мятат предмети ви хващам и по бързото производство. После да чистите сами.[/quote]

Има три кордона полиция,ще трябва да се редиш на опашка :mrgreen:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 юни 2021 20:28

Real написа:Ся па и яйцата да си носим сами? Бай Васил не е ли подсигурил 2-3 тира? Басси организацията...

Бай Васил отече...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 юни 2021 21:16

Мда, бай Васил и в списъка на корумпираните, ама вземалите къде са? Играта сигурно ще разясни...
Инак големи фанфари бием.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 юни 2021 21:45

Днеска доволно ! 10 000 ! Другата сряда повече ! 8-)
Ся верно има некви зелени и пембени,ама ми е кеф,че му бръкнахме отзад.Впрочем, протестът продължава и в момента..

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Българи

Мнениеот fcb_bg » 02 юни 2021 22:58

Тоя вместо да хвърли оставка, седи и брани схемите.
Вместо да прививиква върволица от осветени шмекери, той привиква назначени служебно министри.
Мъж, та дрънка!
Разстрелът му е малко на тоя причинител на нещастия на България.
Мухльо с каскет!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”