Sstefanov написа:Обаче ти наистина си доста смешен. Как е еврейската п.шка, която си налапал до гърло ? Какво се изказваш по теми за нашата амрия, след като си скатал служба. Баща ти виден комунист, ти се правиш на капиталист (то май няма разлика между комунист и капиталист). Добре, че си си давал и продължаваш да даваш дупето под наем. Пази прозорците на магазиничето.
Благодаря за очерка, много ми е полезен и ей сега ще го взема под внимание. Само да си наместя инструмента в другия крачол.
Интересното обаче е, че явно си много компетентен в оралното обслужване на индивиди от същия пол. Това, че ти имаш такива проблеми/наклонности или желания си е лично твоя работа. Няма нужда да ме замесваш в странностите си.
Иначе ми е ясно, че ти разлика между комунист и капиталист няма как да направиш. Въпрос на липса на елементарен капацитет, не е трудно да се предположи предвид пристрастията към Аладиновци. Все пак човек търси себеподобни, близки до него като манталитет и разбирания. Някой търсят цивилизовани хора с познания и умения, а други Али Баба и 40 те разбойници.
Всичко това обаче е интересно как има връзка с филма в който сте влезли и фантазията за Бай Драган

pomiqrat написа:Ти си прекалилия с филмите. Заемаш позиция и стреляш. Дори от стола може да разстреляш двама за три секунди. Все пак Бай Иван не е Фердинанд да се крие зад полата на майка си или на любовника си. А Бай Иван, който до вчера е орал нивата е излизал с нож срещу артелерийски огън и противника му се е насрал. Тези военни са толкова военни, че не могат да се ориентират с GPS и дори не са запомнили как изглежда сградата, която трябва да превземат. Може да са били някои от 32-а пола, които наемат по квоти в армията на САЩ. Както каза Бай Иван за френските командоси, които ступа и завърза: "Май са бягали от часовете".
https://tenor.com/view/soldier-kick-fun ... f-16411305
Абе каква позиция заемаш и стреляш бре? Аз вече се чудя дали с адекватни хора говоря или с какво.
Значи да обобщим гениалната ви теза.
Един като Каракачанов лежи на стола и вижда как мъже в пълно бойно снаряжение чупят вратата и навират автомат няколко автомата на метри от лицето му. Същия скача и решава да прояви лъвска доза кретенизъм, почва да търси пистолета, да го заради и да открие огън по мъже, които стоят на метри от него с насочени автомати и му нареждат да легне?
Осъзнаваш ли изобщо колко нелепо звучи?
Иначе няма проблем, дайте го този Бай Иван, Драган и Петкан да го мобилизираме и да го пратим да превземе някоя държава, колко му е