Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 30 май 2021 10:46

Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Бай Иван, който говореше бивш военен с Макаров ли беше

Без значение дали е бивш търтей лежал 20 години в някоя казарма и сменил кушетката от поделението с такава в стаичката до вратата :lol: Ефекта от няколко войници в пълно бойно снаряжение (поне за очите на всеки страничен наблюдател) нахлуващи с насочени автомати срещу теб е един и същ. Поне ако не смяташ да пируваш на Валхала, припкаш по Елисейски полета, срещаш свети петър или търсиш 70 девственици :lol:

За душичка, която никога не е учствала в бой ще е един и същ ефект.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2021 11:25

Извини ме, забравих как Бай Иван пазача на цеха е ветеран с 20 годишен опит от мисии в Афганистан, Ангола и Чечня. Носи няколко ордена и е същински Джони Рамбо. Сега припечелва колкото да си плати ракията, но иначе е с невероятни бойни умения.

Направо си представям сцена с лице приличащо на Каракачанов как лежи на кушетката, вижда нахлуването на 3-4 ма войници с автомати насочени към него, скача пъргаво като газела, закопчава панталона и загащва ризата. След това за части от секундата намира пищова, след това намира и патроните, бързо зарежда, обува и обувките и скача с боен вик " Е сега ви ебах мамата гадни гавази, ще видите вие как се насочва автомат срещу балканска душа!" След бойния вик скача и почва да се премята и да разстрелва кой къде види, а докато стреля раздава и няколко шута ала Чък Норис на първия военен. Отнема автомата му и после превзема летището на щурм. :lol: :lol:

Звучи изключително достоверно, нали? Или опцията с вик за нужда от нови панталони е по вероятна? Чудно какво ли може да стане. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 май 2021 11:37

Стреля по един. Оня пада. Не му отвръщат на стрелбата, защото нямат патрони или са с халосни. Поваля втори. Ония бягат или се крият до най-близкоглто нещо, което може да ги спаси. А Бай Иван е смазвал мощта на английската и френската армия накуп и е излизал на нож срещу оръдия.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2021 11:47

Ама естествено, как иначе. Стреля, превърта се и премазва отряда с надеждата, че няма да попадне под картечен огън. Това е напълно вероятно, даже най-вероятната реакция на бай Иван. :lol:
Струва ми се, че киното в комбинация с някой "патреот" е довело до доста големи отклонения в представата за реалността. :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 30 май 2021 12:29

Thsmith написа:Извини ме, забравих как Бай Иван пазача на цеха е ветеран с 20 годишен опит от мисии в Афганистан, Ангола и Чечня. Носи няколко ордена и е същински Джони Рамбо. Сега припечелва колкото да си плати ракията, но иначе е с невероятни бойни умения.

Направо си представям сцена с лице приличащо на Каракачанов как лежи на кушетката, вижда нахлуването на 3-4 ма войници с автомати насочени към него, скача пъргаво като газела, закопчава панталона и загащва ризата. След това за части от секундата намира пищова, след това намира и патроните, бързо зарежда, обува и обувките и скача с боен вик " Е сега ви ебах мамата гадни гавази, ще видите вие как се насочва автомат срещу балканска душа!" След бойния вик скача и почва да се премята и да разстрелва кой къде види, а докато стреля раздава и няколко шута ала Чък Норис на първия военен. Отнема автомата му и после превзема летището на щурм. :lol: :lol:

Звучи изключително достоверно, нали? Или опцията с вик за нужда от нови панталони е по вероятна? Чудно какво ли може да стане. :lol:

Обаче ти наистина си доста смешен. Как е еврейската п.шка, която си налапал до гърло ? Какво се изказваш по теми за нашата амрия, след като си скатал служба. Баща ти виден комунист, ти се правиш на капиталист (то май няма разлика между комунист и капиталист). Добре, че си си давал и продължаваш да даваш дупето под наем. Пази прозорците на магазиничето.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 май 2021 12:41

Ти си прекалилия с филмите. Заемаш позиция и стреляш. Дори от стола може да разстреляш двама за три секунди. Все пак Бай Иван не е Фердинанд да се крие зад полата на майка си или на любовника си. А Бай Иван, който до вчера е орал нивата е излизал с нож срещу артелерийски огън и противника му се е насрал. Тези военни са толкова военни, че не могат да се ориентират с GPS и дори не са запомнили как изглежда сградата, която трябва да превземат. Може да са били някои от 32-а пола, които наемат по квоти в армията на САЩ. Както каза Бай Иван за френските командоси, които ступа и завърза: "Май са бягали от часовете".

https://tenor.com/view/soldier-kick-fun ... f-16411305

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2021 12:45

Sstefanov написа:Обаче ти наистина си доста смешен. Как е еврейската п.шка, която си налапал до гърло ? Какво се изказваш по теми за нашата амрия, след като си скатал служба. Баща ти виден комунист, ти се правиш на капиталист (то май няма разлика между комунист и капиталист). Добре, че си си давал и продължаваш да даваш дупето под наем. Пази прозорците на магазиничето.

Благодаря за очерка, много ми е полезен и ей сега ще го взема под внимание. Само да си наместя инструмента в другия крачол.
Интересното обаче е, че явно си много компетентен в оралното обслужване на индивиди от същия пол. Това, че ти имаш такива проблеми/наклонности или желания си е лично твоя работа. Няма нужда да ме замесваш в странностите си.
Иначе ми е ясно, че ти разлика между комунист и капиталист няма как да направиш. Въпрос на липса на елементарен капацитет, не е трудно да се предположи предвид пристрастията към Аладиновци. Все пак човек търси себеподобни, близки до него като манталитет и разбирания. Някой търсят цивилизовани хора с познания и умения, а други Али Баба и 40 те разбойници.

Всичко това обаче е интересно как има връзка с филма в който сте влезли и фантазията за Бай Драган :lol:

pomiqrat написа:Ти си прекалилия с филмите. Заемаш позиция и стреляш. Дори от стола може да разстреляш двама за три секунди. Все пак Бай Иван не е Фердинанд да се крие зад полата на майка си или на любовника си. А Бай Иван, който до вчера е орал нивата е излизал с нож срещу артелерийски огън и противника му се е насрал. Тези военни са толкова военни, че не могат да се ориентират с GPS и дори не са запомнили как изглежда сградата, която трябва да превземат. Може да са били някои от 32-а пола, които наемат по квоти в армията на САЩ. Както каза Бай Иван за френските командоси, които ступа и завърза: "Май са бягали от часовете".

Абе каква позиция заемаш и стреляш бре? Аз вече се чудя дали с адекватни хора говоря или с какво.
Значи да обобщим гениалната ви теза.

Един като Каракачанов лежи на стола и вижда как мъже в пълно бойно снаряжение чупят вратата и навират автомат няколко автомата на метри от лицето му. Същия скача и решава да прояви лъвска доза кретенизъм, почва да търси пистолета, да го заради и да открие огън по мъже, които стоят на метри от него с насочени автомати и му нареждат да легне? :lol:
Осъзнаваш ли изобщо колко нелепо звучи?

Иначе няма проблем, дайте го този Бай Иван, Драган и Петкан да го мобилизираме и да го пратим да превземе някоя държава, колко му е :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 30 май 2021 13:05

Thsmith написа:
Sstefanov написа:Обаче ти наистина си доста смешен. Как е еврейската п.шка, която си налапал до гърло ? Какво се изказваш по теми за нашата амрия, след като си скатал служба. Баща ти виден комунист, ти се правиш на капиталист (то май няма разлика между комунист и капиталист). Добре, че си си давал и продължаваш да даваш дупето под наем. Пази прозорците на магазиничето.

Благодаря за очерка, много ми е полезен и ей сега ще го взема под внимание. Само да си наместя инструмента в другия крачол.
Интересното обаче е, че явно си много компетентен в оралното обслужване на индивиди от същия пол. Това, че ти имаш такива проблеми/наклонности или желания си е лично твоя работа. Няма нужда да ме замесваш в странностите си.
Иначе ми е ясно, че ти разлика между комунист и капиталист няма как да направиш. Въпрос на липса на елементарен капацитет, не е трудно да се предположи предвид пристрастията към Аладиновци. Все пак човек търси себеподобни, близки до него като манталитет и разбирания. Някой търсят цивилизовани хора с познания и умения, а други Али Баба и 40 те разбойници.

Всичко това обаче е интересно как има връзка с филма в който сте влезли и фантазията за Бай Драган :lol:

pomiqrat написа:Ти си прекалилия с филмите. Заемаш позиция и стреляш. Дори от стола може да разстреляш двама за три секунди. Все пак Бай Иван не е Фердинанд да се крие зад полата на майка си или на любовника си. А Бай Иван, който до вчера е орал нивата е излизал с нож срещу артелерийски огън и противника му се е насрал. Тези военни са толкова военни, че не могат да се ориентират с GPS и дори не са запомнили как изглежда сградата, която трябва да превземат. Може да са били някои от 32-а пола, които наемат по квоти в армията на САЩ. Както каза Бай Иван за френските командоси, които ступа и завърза: "Май са бягали от часовете".

Абе каква позиция заемаш и стреляш бре? Аз вече се чудя дали с адекватни хора говоря или с какво.
Значи да обобщим гениалната ви теза.

Един като Каракачанов лежи на стола и вижда как мъже в пълно бойно снаряжение чупят вратата и навират автомат няколко автомата на метри от лицето му. Същия скача и решава да прояви лъвска доза кретенизъм, почва да търси пистолета, да го заради и да открие огън по мъже, които стоят на метри от него с насочени автомати и му нареждат да легне? :lol:
Осъзнаваш ли изобщо колко нелепо звучи?

Иначе няма проблем, дайте го този Бай Иван, Драган и Петкан да го мобилизираме и да го пратим да превземе някоя държава, колко му е :lol:

Недей се прави на капиталист. Аладиновците правят повече бизнес и за по цивилизовани от твоите господари. Личи ти от километри, че нямаш нищо общо с реалноста .За разлика от еврейската ти душа, аз имам 3 деца и съм осиновил 2, и точно един "аладин", ми каза, че вскядо дете заслужава да бъде обичано. А твоите господари ги убиват. Така, че недей да говориш небивалици. Толкова са ти промили мозъка гнусните евреи, че си извън реалността. Арабите и руснаците, дори и не ги харесвам, но пък за сметка на това ненавиждам евреи, а ти по душа си такъв!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 май 2021 13:19

САЩ-овете да видят какво правят приятелите им от Колумбия и Израел.
А и да си оправят храната, боклук е от 70те насам
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2021 13:19

Sstefanov написа:Недей се прави на капиталист. Аладиновците правят повече бизнес и за по цивилизовани от твоите господари. Личи ти от километри, че нямаш нищо общо с реалноста .За разлика от еврейската ти душа, аз имам 3 деца и съм осиновил 2, и точно един "аладин", ми каза, че вскядо дете заслужава да бъде обичано. А твоите господари ги убиват. Така, че недей да говориш небивалици. Толкова са ти промили мозъка гнусните евреи, че си извън реалността. Арабите и руснаците, дори и не ги харесвам, но пък за сметка на това ненавиждам евреи, а ти по душа си такъв!

Чудесно, как разбра за моя изключително голям интерес към твоята особа и това дали и колко деца имаш, дали имаш нещо циганско в кръвта и тн. Просто кипя от интерес. Изключително се интересувам какво ти е казал някой Аладин. Също искрено се вълнувам от това дали харесваш или не евреи. :lol: Твоята особа е толкова вълнуваща и интересна за мен, че нямам търпение за следващия ти очерк. Тръпна :lol: :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”