Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 22 май 2021 11:30

rhaegar написа:Трябва в смисъл че са задължени и не го правят? Аз честно казано не съм се интересувал какво правят вътре, но имам познати с апартаменти в санирани блокове по тия програми и мога да питам поне тук как е било.

Като се казва саниране това се има предвид. Те топлоизолират. За да се удължи живота на панелката трябва да й смениш 40-годишните части. Те просто присвояват едни пари. Дори нямаш право да избираш кой да те "санира", защото проектите са разппеделени между 1-2-3 фирми в града ти. Имам приятели строители и това е баси мръсния бизнес. Рушветаджиите понякога вземат повече от спечелилия поръчката.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 май 2021 11:35

Остави какво се има предвид, питам дали по договор/проект са длъжни и не го правят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 май 2021 11:46

rhaegar написа:Остави какво се има предвид, питам дали по договор/проект са длъжни и не го правят.

Това вече не го знам. Не съм им чел договорите. Сигурно са си написали, че ще сложат стиропор или каменна вата, ще боядисат блока и ще му сменят дограмата и толкова. Тук трябва да се намеси прокуратурата и да привика ББ и да го пита защо заблуждава населението.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 май 2021 12:07

rhaegar написа:Остави какво се има предвид, питам дали по договор/проект са длъжни и не го правят.

То остана точно това да започнат да правят. С тия бригади от 10, макс 15 човека ще го дялкат 5г един блок.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 май 2021 19:16

И Рашков и Атанасов са наши момчета от коНсомола. Пропадляци, там са само защото говорят открито и остро срещу Бойко. Както се вижда не показват едно доказателство досега. Бойкикиев и социалистите му партньори Сандов и сие смешно да се правят на демократи
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 23 май 2021 01:51

Оправдателна присъда шокира близките на починал след спор на улицата

В края на 2016 г. пред заведение загива 50-годишният Красимир Пеев. Причината - направил забележка на изнервен шофьор, който натискал упорито клаксона. При скандала се стигнало първо до обиди, а след това и до бой.

Красимир пада, удря си главата в стъпалата и издъхва в болница.

За престъплението пред съда беше изправен Любомир Крумов, по прякор Любо Гъзара. Днес, пет години след случая, съдът го призна за невинен.

Близките на Красимир твърдят, че за тях оправдателната присъда е била неочаквана.

"Любомир Крумов е криминално проявен, нищо, че не е осъждан, доколкото ние сме запознати и всички знаем, че той всеки път се измъква. Той и този път се измъква, излиза невинен", смята дъщерята на Красимир Пеев - Мария Пеева.

Крумов не коментира. Според неговия адвокат Илиян Василев прокуратурата пет години е заблуждавала семейството, че е открила виновника. Твърди още, че Крумов е с доказано алиби - видеозапис и експертиза категорично доказват, че по време на инцидента бил в Ловеч на мач.

"Накрая на делото те изкараха, че е бил на стадиона и че е бил стюард на "Левски" София и даже съдията попита г-н Крумов: Защо решихте чак сега да кажете вашето алиби... Ми, бил се притеснявал да не бъде повлияно на свидетелите", казва Християн Пеев, син на Красимир.

https://dnes.dir.bg/temida/opravdatelna ... a-ulitsata
България - пародийна държава, в която властва мутро-селящината.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 май 2021 16:43

10 млрд. несъбрани ( и то май само от 2016-та насам ) ... От ЕС средно ни се полагат 3.5 млрд. евро годишно, от които усвояваме ( средно ) 2.5 останалите ни ги удържат поради един куп нарушения и глупости от наша страна... Като добавим 40 % "сив сектор"... Един познат икономист викаше - "Не слушайте тия дето викат, че сме бедна страна, в България такива пари влизат и се въртят, че биха ни завидели и от Швейцария". :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 23 май 2021 20:52

THE G.A.M.E написа:10 млрд. несъбрани ( и то май само от 2016-та насам ) ... От ЕС средно ни се полагат 3.5 млрд. евро годишно, от които усвояваме ( средно ) 2.5 останалите ни ги удържат поради един куп нарушения и глупости от наша страна... Като добавим 40 % "сив сектор"... Един познат икономист викаше - "Не слушайте тия дето викат, че сме бедна страна, в България такива пари влизат и се въртят, че биха ни завидели и от Швейцария". :lol:

Бсолютно !
Помня едно интервю на Тиквун, още в първите месеци на ковид.Тогава той каза в типичен стил: " Ех, тамън стиганхме 130 млн за тоя месец и дойде тоя вирус".130 млн са малко като сума.Но ако се тълкува като излишък ,който е официален, престаам си колко има в черните каси.
При над 1,5 млрд евро на годишна база, значи тези 10 млрд лева на мен лично ми малеят :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 май 2021 11:17

Хе хе, нали Попов бил член на ОПГ и издирван с червена бюлетина? И бам - домашен арест.
Могъщ ход, Гешев.
Или има друго?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 май 2021 12:30

А по тва време върнаха калинката в ДНСК, дето издаде сумати рарешения за строеш, небостъргачи, асансьори до последния етаж (хол).
И калинката Кацаров без един работен ден, цял живот по фондации, неправитествени организации, и лапане на пари без да прави нищо
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Свободна зона”