Първо Бог да го прости и второ, самолечението често води до усложнения с фатален край.
Въпросният мъж се е чувствал зле цяла седмица, бил е с всички симптоми на коронавирусна инфекция и вместо да потърси лекарска помощ решава да отиде на морето да се лекува на чист въздух.
Съжалявам и съболезнования на близките му, но ако беше потърсил навреме лекарска помощ дали щеше да се стигне до фатален край?
Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
LuvIII написа: Сега очаквам форумните вирусолози и безхаберници да кажат как всичко е конспирация и измама и тоя мъж е умрял от 14 съпътстващи заболявания.
Няма лъжа, няма измама! Стой си вкъщи!
Две монахини, преживели испанския грип, пребориха и COVID-19
Сестра Бруна Бегати е на 102 г., а сестра Еуриче Антики на 106 г.
https://www.dnes.bg/eu/2020/06/17/dve-m ... -19.453624
Гранде сестри, разказали са им играта на гриповьете

Голямо увеличение в Швеция, за днес имат над 1200 новозаразени и 102 смъртни случаи! У нас също има увеличение от новозаразени, като е сигурно, че утре ще са още повече! Може би трябва някакви мерки да се вземат?!
ПП Пневмонията е болест, която освен усложнение от коронавируса, може да се прихване през зимния период, при много силна простуда! Та починалите от пневмония през Юни, е сигурно, че са имали Ковид-19!
ПП Пневмонията е болест, която освен усложнение от коронавируса, може да се прихване през зимния период, при много силна простуда! Та починалите от пневмония през Юни, е сигурно, че са имали Ковид-19!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
На фона на гръмки цифри за заразени, хората в болниците намаляват. Преди седмица бяха 300, днес са 267, а всеки ден се откриват по стотина заразени. Смятайте колко от тях са наистина болни 

Съжалявам неглижиращите и омаловажаващите вируса, както и анормалните любители на конспирациите! Такива ще си умрат от вируса, а даже няма да са разбрали какво се е случило! И така ще се загубят човешки животи, но поне светът ще е поумнее малко!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
-
- Контакти:
Бройките е съвсем нормално да се увеличават,защото се правят тестове.Ако бяха направили тестове за Ковид 19 още по време на грипната епидемия през януари и февруари, резултатът щеше да същия,че и по-лошо.
Важно е да се отбележи в световен план,че оздравели те са повече от заразените.
Активните са 3 552 000
Излекуваните 4 300 00
С което темата е изчерпана.

Важно е да се отбележи в световен план,че оздравели те са повече от заразените.
Активните са 3 552 000
Излекуваните 4 300 00
С което темата е изчерпана.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Днес си положителен, а утре отрицателен. От едното място си положителен, а от друго отрицателен.
Представям си, колко хора са били отрицателни и са си седели изолирани по 14 дни в къщи, защото ако теста на тестван днес се е оказал положителен, едва ли утре ще го тестват отново.
Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов потвърди пред NOVA, че е заразен с коронавирус. Халфът призна, че преди дни е имал и отрицателен тест. В момента целият състава на Ростов е поставен под карантина.
„В събота ми беше направен тест, както знаете взимат ти проба от носа и устата. От едното място е показало положително, а от другото отрицателно. В този ден се изолирах от семейството си, защото, така да се каже, съм под подозрение. В понеделник ми беше направен отново тест на мен и цялото ми семейство. Моят показа, че е положителен, а на тях отрицателен. Във вторник пак бях тестван и показа, че е отрицателен. Нямам никакви симптоми – температура, кашлица или болки в гърдите. Направих си снимка и на белите дробовое и всичко е наред. Чакам следващите инструкции на клуба и на лекарите“, заяви Попов.
https://gong.bg/football-sviat/legioner ... -19-593568
Представям си, колко хора са били отрицателни и са си седели изолирани по 14 дни в къщи, защото ако теста на тестван днес се е оказал положителен, едва ли утре ще го тестват отново.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
CSKA 78 написа:ПП Пневмонията е болест, която освен усложнение от коронавируса, може да се прихване през зимния период, при много силна простуда! Та починалите от пневмония през Юни, е сигурно, че са имали Ковид-19!
Тотално изплиска легена, бе направо превъртя играта.
-
- Контакти:
Попето не е нито положителен,нито отрицателен.
Той просто си е некадърен 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!