Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Warped » 26 апр 2021 12:30

Единствения Независим е Черепа, всичко друго са талаш, и разни кръгове, като слави около Доган
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 апр 2021 12:49

DanailG написа:Сега сериозно. Не знам дали ИТН осъзнаха и осъзнават, че хората, които искат промяна, им дадоха доверието си да извършат промяната на този порочен кръг в който се въртим години, но все по-малко си мисля дали осъзнават, че със всеки изминал час доверието на всички тези хора започва да изчезва. Поредната глупост от тяхна страна е тази номинация на неква шахматистка за най-важен човек в държавата. С този темп до следващите избори ще са паднали до половината от изборния си резултат тази пролет. А това за мен е много жалко, защото с този резултат бяха длъжни да оправдаят очакването на своите избиратели. Уви. Показаха неопитност и се огънаха под провокациите на боклуците от герб и забравиха за какво са там. За мое огромно съжаление показват и непрофесионализъм и неподготвеност за това, което искаха и за което им повярваха. При това положение ситуацията в която изпадаме в момента става два пъти по тежка от досегашната. И за съжаление тук не са ни виновни герб, а всички други, че оставиха да бъдат надиграни от 1 партия. Дано има нещо, което към момента на писане не осъзнавам и не разбирам и не съм прав, но за съжаление май съм.

Не съм сигурен, че не са го осъзнавали. Според мен щом направиха това, някой друг стои зад тях с определени интереси.

На следващи избори ще имат под 10%. Част от тях ще се върнат наистина в ГЕРБ, но повечето ще отидат за ДБ, Мая, БСП. Но е хубаво поне, че се отсяха страхливците сега и за следващи избори ще е по-ясно кой кой е.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 26 апр 2021 15:44

Следващите избори по пощата ще гласуваме ли? Щото още си чакам едно данъчно известие от тях, ама явно е хванало гората :lol:

Воеводите (ако пак се обединят) - сигурно ще минат 4%. Вероятно ще има друга конфигурация в парламента. Ако ИТН продължат да агитират с мълчание, нищо добро не ги чака. А тази глупост, ако стане - неограничен брой избирателни секции в чужбина, еми ДПС ще правят курбан от радост. Смятайте от Турция могат да си нагласят в пъти повече от 30 000 гласа.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 апр 2021 18:25

По принцип не е ужасна идея, ако повече хора наистина отидат да гласуват. В Турция и 300 000 гласа да си докарат, българите на запад са около 2 милиона. Ае, милион и половина да гласуват, тия турски гласове ще отидат в канала. Но е голям риск с активността.

Не знам имат ли право при предсрочни избори да се явяват в различен състав като коалиции от това, което беше на редовните.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 26 апр 2021 19:10

На последните избори зад граница са гласували рекорден брой български граждани (още веднъж - рекорден брой) = 172000 гласа, от които 30000 в Турция. Значи около 142 000 гласа от запад. Ти ми говориш за милион и половина :lol: :lol: :lol: Абсурд.
Свалят лимита от 35 секции в държави извън ЕС и си представи какво ще стане в Турция, а на Запад числата ще си останат горе-долу същите.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 апр 2021 19:48

Да бяхте да гласували за Бате Божков и сега щяхме да гледаме народен съд
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 апр 2021 22:01

metodito написа:
Warped написа:Какъв бизнес има па тоя чалгапевец.
Ако не е бил с илия павлов да му даде некой лев, кой ше тио гледа тоя бастун с фалшива диплома.

Аз не го гледам и не го слушам. И ми е досаден. Но хиляди го гледат и слушат.

То хиляди гледат и Николета. И тя доста години е нашата Ким Кардашян. Дай да я направим нея ПМ поне има много добър "бизнес" можел :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 апр 2021 22:05

rhaegar написа:Не знам имат ли право при предсрочни избори да се явяват в различен състав като коалиции от това, което беше на редовните.

Всички избори са равнопоставени. Имахме няколко предсрочни избори с нови коалиции и нови кандидати. Първото, което се сещам '97-а СДС стана ОДС, а пък БКП-то винаги си сменя името и се представя като коалиция със самата себе си.
Нещо повече - в първия ден на Парламента се създават парламентарни групи, като може една коалиция/партия да си направи 2 или 3 парламентарни групи, но първите месеци не се прави. Обикновено групите се разпадат по-късно - примерът за "мравките" и тиретата е класически.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 26 апр 2021 23:14

NOMER14 написа:
rhaegar написа:Не знам имат ли право при предсрочни избори да се явяват в различен състав като коалиции от това, което беше на редовните.

Всички избори са равнопоставени. Имахме няколко предсрочни избори с нови коалиции и нови кандидати. Първото, което се сещам '97-а СДС стана ОДС, а пък БКП-то винаги си сменя името и се представя като коалиция със самата себе си.
Нещо повече - в първия ден на Парламента се създават парламентарни групи, като може една коалиция/партия да си направи 2 или 3 парламентарни групи, но първите месеци не се прави. Обикновено групите се разпадат по-късно - примерът за "мравките" и тиретата е класически.

В един от първите дни на Народното Събрание, приеха такава поправка,че депутати от различни партии могат да съставят нови парламентарни групи.Тук е разковничето.Ще има служебен кабинет 3/4 месеца от края на май до септември и след това избори.
ИТН,ИСМВ и ДБ ще направят точно това - КОалиция ! И убиват Гроб.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 апр 2021 23:21

Кога ще я правят тая коалиция и за какво?
Само Гроб ли трябва да се убива. Ами Дупесето и Бекапето?

Върни се в “Свободна зона”