уффффф, нямам думи ....то и аз съм учил английски, немски, френски, испански, руски, еврейски, гръцки и латински ама колко ги знам е съвсем друг въпрос като не ги практикувам и имам невероятна способност да минавам между капките с минимум усилия... дано Антоанета Стефанова да ги знае по-добре от мен езиците, щото иначе няма да е добре работата.... само дето не виждам какво 5 езика може да помогнат толкова да се управлява добре държавата ....за външен министър по-добре ми звучи с езици само и шах.......
все пак се надявам, че Антоанета Стефанова не е командвана от някого си и да не връща мандата на секундата, а да вземе самоинициативно мандата и да води преговори за евентуално правителство.... честно това не го разбирам ....разбирам Тошко Йорданов или Слави Трифонов да си вземе мандата и да го върне, ама да пращаш Антоанета Стефанова или това е големия избор наистина за министър председател понеже знае езици и има популярност покрай шаха?
честно май по-добре да не коментирам, че да не се изнервям...... понеже след 2-3 месеца ще се повтори същата патова ситуация и пак няма да направят правителство, предлагам след 2-3 месеца да ги изгоним всички от парламента и да изберем сами 240 човека

само дето вие говорите за експертно правителство, а аз не говоря изобщо за такова всъщност !!!!!!! говоря за правителство от 240 читави хора, които имат ИСКРЕНО желание да променят нещо към по-добро .....и лозунгите не са:
- анти това и анти онова
- промяна на изборния кодекс
- намаляване на заплатите и други глупости
.......ами 240 човека дето наистина са готови да променят нещо! и като говоря за промени говоря за промени подобно на предложението ми "Българска СуперЛига" в подфорума "Футбол България" ......т.е. имам предвид промените наистина да са такива дето да разчупят досегашните модели и структури за случване на нещата

да ме извинявате ама ако вземем 240 експерти пак ще се случи същото, защото експертите са заровили нос в системата и им е трудно сами да си виждат кусурите....... според мен трябва да се гледат нещата отстрани

примерно аз ако съм някой здравен експерт ....нормално като ида в здравните заведения да получа някакво супер обслужване понеже съм важна и позната клечка в здравната област ......ама ако съм никой и никой не ме познава, се сблъсквам с истинската картина и истинските проблеми на здравната система, защото никой няма да ме брои за жив .....така че в случая ако ще избираме експерти, то поне трябва да са такива дето да се вслушват в гласа на дребния човек и проблемите му

но според мен по-добре правителство от 240 човека читави човека искащи промяна и милеещи за България и хората .....и които да се допитват до експертите, за да вземат възможно най-добрите решения ...отколкото просто да нахвърляме някакви експерти там !!!!!
напоследък изучени и наглед умни много ......но ХОРА малко!!! примерно на мен ми допадат хора като Графа (певеца), Камен Донев (актьора) ....в Графа усещам някаква дълбочина и свястност, в Камен Донев също доста различно и свястно мислене... не ми е работа да казвам 240 човека, но само давам примери какво имам предвид.... сега дали са супер експерти в някаква област е без значение ако имат способността да се вслушват, а не говорят един през друг като едни други 240+
и ми е много чудно как изобщо някой може да се подвежда по Маи, Христовци и Славита и да отчитат това като някаква промяна.... предизборната платформа на Мая е "анти герб" (това сериозно ли е), на Христо (съдебна реформа ....само това ли бе?!), на Слави (мажоритарен вот?!) ........аз съвсем не се базикам като казвам, че сам имам много повече идеи от всичките партии взети заедно и многото им експерти ....и причината е, че искам промяна РЕАЛНО!!! а не само да си дрънкам да се правя на интересен както правят горните..... по едно време се бях надъхал да ставам даже министър председател ама ме хвана много агресията като взех да се вглеждам повече ....то сигурно и сега си личи как почват да ме хващат нервите като ги гледам ...та си викам по-добре да се отказвам преди да съм изпушил.... а другата причина, че за мен е по-важно духовното развитие все пак въпреки че много ми се иска да промяна всичко в държавата ...но то човек трябва да почне от себе си като иска промяна и има дори по-важни неща ..от моя гледна точка поне де

но и самите хора едва ли са готови за такива промени на които съм готов аз ....примерно само като кажа, че искам да въведа задължителна Религия в училищата и ще ме линчуват

а сигурно това е сред идеите ми дето по-лесно ще бъдат приети..... тая за Българската Супер Лига ще има голямо скачане срещу нея примерно, обаче аз в главата си толкова много я развих (извън това дето съм писал в темата), че едва ли ще има някой против в крайна сметка ако реализирам всичко според представите си .... просто искам да кажа, че това е разлика и това е промяна .....а това дето гледаме от тия 240 е точно ГОВОРЕНЕ НА ЕДНО И СЪЩО С РАЗЛИЧНИ ДУМИ ПРОСТО !!!!!!!!
аман!!1 надявам се да не пиша повече по темата, че се изнервих яко.... всичките гледат себе си и на дребно..... само да вметна още нещо като ще говорим за промяна .... моята идея беше ако направя партия и не събера нужните гласове да осъществя желаните от мен промени, да отзова всичките си депутати от парламента и другите партии да си преразпределят овакантените места и да си управляват ....изобщо нямам намерение да се правя на опозиция и да седя някъде да вземам заплата и току-виж неусетно да съм се превърнал в един от тях ....или всичко или нещо както се казва!!! ама не и да хвърлям държавата в сътресения ...отзовавам всичките депутати и другите да си правят стабилно правителство и да си управляват ....при следващи избори пак се пробвам и така докато имам шанс да събера достатъчен процент за осъществяване на промените
просто искам да покажа какво са наистина промени и желание за промяна ......тия тук неща дето ни ги подхвърлят нямат абсолютно нищо общо !!!!!