Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 22 апр 2021 19:09

Thsmith написа:
pomiqrat написа: Дядо Владика или секс?

Не ми изглежда да е много секси : )

И тая няма нищо общо със секси, но е като тунел

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 23 апр 2021 14:27

Гласуване само с машини и видеонаблюдение, да контролирания вот в пълна сила.
Но какво пък, нали си дигнаха заплатите с неколко хилки
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 23 апр 2021 15:07

Хм, след около седмица култов Парламентарен контрол ( никога не съм вярвал,че ще проследя всички заседания дотук ),
почти на 80% съм сигурен,че нещата вече отиват на избори 2 в 1, проведени чак в средата на септември.
Става по-интерстно следващата седмица. ;) Тогава, ако ИТН върнат веднага мандата,т.е. не проведът никакви,срещи,разговори и прочие(както изглежда,че ще направят) идва на ред на БСП(според мен Радев ще избере тях).И тук цирка е гарантиран :o
Като нищо могат да направят едно цуни-гуни с ДПС-то(стар партньор), но гласовете не стигат.Ще поканят ДБ,ИСМВ и ИТН.От там без ИТН да се навият,не могат да съставят кабинет,защото пак не стигат.Последния шанс е БСП+ГЕРБ =126
Тогава сметката излиза.
БСП ще се простреля в коляното ако го направи това.Та, в заключение пътищата изглежда са два :
- служебен кабинет,предсрочни избори( направо и президенски 2 в 1 )
- ГЕРБ и БСП правят Правителство
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 апр 2021 15:25

Всичко зависи от ИТН.

БСП няма да правят правителство нито с ГЕРБ, нито с ДПС. ДПС стояха зад организирания конгрес лятото с цел да сменят Нинова и да сложат свой човек, зависим от Пеевски за лидер на партията. Така че всичко зависи от ИТН.

Иначе ИТН, ако сега не направят правителство, от тия 17%, есента ще имат най-много 10-11%. Останалото ще иде в ДБ, БСП, Мая, също Божков и Възраждане. Вероятно и патриотите ще се обединят и ще имаме сигурно 9-10 партии в парламента.

Аз съвсем сериозно на следващи избори бих гласувал за Божков. Той, Мая и донякъде Христо Иванов имат наистина топките да се противопоставят на ГЕРБ.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 апр 2021 16:12

Хорица, как Мая, Христо и топки в едно изречение :shock: Като видиш какви промени в НПК искат :lol: Трябва да се прекръстят на мутри вътре сме
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 23 апр 2021 16:55

Има ли някакъв сериозен аргумент, защо Божков да не е следващия вожд ?
Довод, който да не важи са сегашният ни вожд или тези от Бсп, Итн, НеБългария и тн. !!!!

С тея гореспоменати подлоги тиквата като нищо ще се върне по-силен от всякога и годините на "народният съд" ще ни се видят като лека лятна песен.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 23 апр 2021 17:12

bubka написа:Всичко зависи от ИТН.

БСП няма да правят правителство нито с ГЕРБ, нито с ДПС. ДПС стояха зад организирания конгрес лятото с цел да сменят Нинова и да сложат свой човек, зависим от Пеевски за лидер на партията. Така че всичко зависи от ИТН.

Иначе ИТН, ако сега не направят правителство, от тия 17%, есента ще имат най-много 10-11%. Останалото ще иде в ДБ, БСП, Мая, също Божков и Възраждане. Вероятно и патриотите ще се обединят и ще имаме сигурно 9-10 партии в парламента.

Аз съвсем сериозно на следващи избори бих гласувал за Божков. Той, Мая и донякъде Христо Иванов имат наистина топките да се противопоставят на ГЕРБ.

Напълно съгласен. ;)
Ти знаеш ли колко хора ги е яд като видяха резултата на "Българско лято" :lol: Включително и аз де.
Ако знаех,че взима от воле 3 % със сигурност щях и аз да гласувам за Черепахата.
Просто не съм сигурен още дали БСП няма да излязат (ако им връчи мандат Радев) "в името на народа", в "името на кризата", а ГЕРБ само това чакат, някой да им подаде ръка. 8-)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 апр 2021 17:17

На нови избори Бойко ще ги смачка и ще направи парламент. Псевдо патриотите ще направят коалиция+ Марешки, и ще имат мнозинство.
Прислужницата на Доган, която щеше да въвежда мажоритарният вот и левче субсидия, на следващи избори ще падне поне с 5%
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 апр 2021 17:34

Мда, и аз смятам, че при нови избори ИТН отиват на минус поне 7-8 % ... :roll:
Ако си знаят интереса, не биха драпали за нови избори, но в България е лесно да се главозамаеш.

Важно е и обаче под чии контрол ще са новите избори ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2021 17:55

THE G.A.M.E написа:
Важно е и обаче под чии контрол ще са новите избори ...

Това е абсолютно най-важното, ако се стигне до тях. Останат ли си хората на боце по ключовите позиции, с морков и тояга ще остане на власт.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”