Siegfried написа:
Разберете , че извънземни няма и спрете да вярвате на една приказка от 1001 нощи .
Зиги съгласен съм с първата половина от изречението ти. Но все пак всеки човек има право да вярва или не в каквото си иска.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Siegfried написа:
Разберете , че извънземни няма и спрете да вярвате на една приказка от 1001 нощи .
Madridist написа:Siegfried написа:
Зиги съгласен съм с първата половина от изречението ти. Но все пак всеки човек има право да вярва или не в каквото си иска.
Siegfried написа:Извънземни няма , няма и да има . Няма никакво логическо доказателство за тяхното съществуване . Четете Библията и не вярвайте на такива измишльотини !!!
Sir_Vodkin написа:Аз ви съжалявам. Всички вас. Защото сте толкова неграмотни, че даже не го осъзнавате. Но не сте виновни вие. Виновна е нашата образователна система и псевдо астрономи и учители, които НИЩО НОВО НЕ ИСКАТ ДА НАУЧАТ И НИЩО СТАРО НЕ ИСКАТ ДА ЗАБРАВЯТ! Извънземното присъствие на нашата планета е ФАКТ. И то не от вчера, не от онзи ден, а от СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ!
Но аз, колкото и да съм велик, не съм компетентен за да говоря по тази тема. Това ще оставя на най-великия човек на планетата - д-р инж. Стамен Стаменов
http://vbox7.com/play:73c6443590
Siegfried написа: Разберете , че извънземни няма и спрете да вярвате на една приказка от 1001 нощи .
Robbery написа:Siegfried написа: Разберете , че извънземни няма и спрете да вярвате на една приказка от 1001 нощи .
Защо си толкова сигурен, че няма извънземни? Може на някоя много отдалечена планета с по-благоприятни условия да са се пръкнали някои едноклетъчни животинчета. Та те не са ли извънземни?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 87 госта